Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Albertirsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb albertirsai női társkeresők

Kata (48)
Társkereső Albertirsa
87 napja tag
48 éves vagyok.Éltem meg ezt azt,jó és rossz dolgot.Ugyhogy,ne kamuzz mert úgy is rájövök :) Utalom,ha hülyének néznek..Hogy milyen ember vagyok? Az csak rajtad múlik. :)
Enikő (44)
Társkereső Albertirsa
152 napja tag
Annyira hiányzol!Oly régóta kereslek már.Párszor hittem,hogy megtaláltuk egymást;de tévedéseim károkat hagyva maga után,most arra kényszerülök,hogy sérült madárként keresselek tovább. Hogyan találhatunk egymásra,ha ennyien állítják:őszinte szavaik,és a számunkra fontos értékeket,de idővel tetteik,és cselekedeteik leleplezik szavaik ürességét.Mi nem bántanánk egymást semmilyen módon. Szinte fáj a gondolat,hogy Te is sérülsz az úton!Néha a reményem vesztem,de azért vigyázok rá,hisz Nélküled nem lehetek boldog!Ezt már tudom...Ne add fel Te sem!Jó? ... és kedvesem!Ha egy mód van rá,még a demencia előtt szeretnélek megismerni..olyan jó lenne,ha pár évtizedecskéig emlékeznénk még egymás nevére,érintésére,ölelésére. Ui.: Szeretek kicsit dilis lenni,imádom a kis iskolás fiam,szeretek: sétálni,romantikázni,nagyokat beszélgetni,biliárdozni,ping-pongozni,játszani,filmet nézni és még sok mást.Műszaki érdeklődésű vagyok. Köszönöm,de kritikus,negatív,avagy szexuális tartalmú üzeneteket nem kérek.
Tündi (36)
Társkereső Albertirsa
165 napja tag
Tündi vagyok, 36 éves. Társam keresem Ceglédbercel környékéről. Családgyarapítást nem tervezek. Dolgozom, szeretek kirándulni, kertészkedni. Még nem vagyok előfizető.
Ágnes (48)
Társkereső Albertirsa
253 napja tag
Üdvözöllek.Legyen a mottóm.. Csak ketten vagyunk egy pár... Puszi

Legújabb albertirsai férfi társkeresők

Norbert (38)
Társkereső Albertirsa
12 napja tag
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ivan (42)
Társkereső Albertirsa
15 napja tag
Szia, Ivan vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Károly (78)
Társkereső Albertirsa
47 napja tag
Egyedül vagy?Én igen.Hiányzik valaki,nekem igen, nincs akivel megosztanád,az örömödet bánatodat? Lásd máris van közös érdeklődési témánk. Hiába van az élet feltételéhez minden biztosítva, ha nincs egy társ,akivel mind ezt megtudod osztani,üresek az órák a napok,üres a ház és főleg a lélek. Az én helyzetem egy kissé egyedi,a korom sok mindenben,főleg a társkeresésnél,nehézségekbe ütközik. De gondolom,hogy azért van még olyan számomra kedves hölgy aki megosztaná velem a magányát. Tudni kell rólam,nagy állat barát vagyok szeretem a természetet,sokat járok horgászni,vannak állataim,ha érdekel megkérdezed. Családi házas környezetben élek,van egy kis kertem,őszintén nem a szíven csücske,de gondozom,hátha valakit majd érdekelni fogja. Imádom a zenét,minden evő vagyok,de főleg az operett ami kikapcsol,közben romantikázni,mint egy fiatal. Hisz TUDOD, nem csak a húszéveseké a világ!!! Bemutatkozásom kissé hosszúra sikerült,így hát befejezem. Ha mind ezek után elfogadhatónak tartasz cseveghetnénk,egyszer kétszer és utána ki tudja? Köszönöm ha elolvastad. Károly.
László (40)
Társkereső Albertirsa
58 napja tag
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.*moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Olga (66), Farmos Komoly kapcsolatot keresek nyugdíjas vagyok szeretek kirándulni többit személyesen
  • Feri (46), Kiskunfélegyháza Feri vagyok, 46 éves, lakhelyem Kiskunfélegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Ági (50), Balassagyarmat Nagyon szeretnék már boldog lenni ! Nem vagyok elő fízetö😔
  • Márió (19), Pápa Szia, Márió vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Zoli (33), Budapest, XIV. Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

AlbertirsaAlbertirsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk