Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Albertirsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb albertirsai női társkeresők

Eszter (39)
Társkereső Albertirsa
21 napja tag
Egyedülálló nő vagyok. Van egy 9 éves lányom, aki velem él és nagyon szeretem őt. Tudatosan élem az életem, olyan vagyok, aki tudja mit akar és tesz is érte. A humor fontos számomra. Néha kicsit irónikus és szarkasztikus vagyok. Vannak tetoválásaim,amiket szeretek és fontos jelentésük van számomra. Gyerekekkel foglalkozom. Ami nekem nem csak munka,hanem hivatás is. Fontos számomra a minőségi idő és minőségi kapcsolatok építése.
Edit (46)
Társkereső Albertirsa
74 napja tag
Bízom abban, hogy most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 170 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Ildikó (55)
Társkereső Albertirsa
143 napja tag
Ildikó vagyok, 54 éves, lakhelyem Albertirsa Ha megszeretnél ismerni tedd meg bátran.. Viszont egy fontos hogy nincs Apa komplexusom, senkit nem szeretnék megbántani ezért 50 felett térj át más adatlapjára.. ÉN ez vagyok.. Ilyennek fogadj el ha szeretnél kellemesen csalódni😘
Szilvia (50)
Társkereső Albertirsa
585 napja tag
Szilvia vagyok, 49 éves, lakhelyem Albertirsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!WhatsApp. *moderálva* mert nem vagyok elö fizetős
Ágnes (50)
Társkereső Albertirsa
956 napja tag
Üdvözöllek.Legyen a mottóm.. Csak ketten vagyunk egy pár... Puszi
Era (51)
Társkereső Albertirsa
1289 napja tag
Szia! Ez most furcsának tűnhet, de 10 perc vagy pár üzenet után nem fogom a közös jövőnket tervezni. Maradi vagyok, előbb derüljön fény rá, hogy elviseljük-e egymás társaságát. Imádom a lányomat és a színházat. Szerves része mindkető az életemnek. Köszönöm, hogy elolvastad és megérted. Legyen sikeres, szép napotok! 😊 Nem vagyok Prémium tag, így nem tudok írni. Kérnék elérhetőséget. Köszönöm. 😊

Legújabb albertirsai férfi társkeresők

Zsolt (47)
Társkereső Albertirsa
26 napja tag
Jó lenne olyan hölgyet találni akivel lehetne moziba színházba illetve sportolni. Ja és sok más elfoglaltság is szóba jöhet idővel. Új vagyok ezen a felületen nem biztos hogy mindent jól csinálok!
Zoltán (44)
Társkereső Albertirsa
48 napja tag
Nincs szükségem akárkire vagy bárkire. Sőt! Szükségből semmi nem is hiányzik. Egyszerűen élek, mert egyszerűen gondolkozok. Nem görcsölök és nem is ragaszkodom. Az élet a megengedéstől és az elengedéstől könnyű. Szeretem a sodródást, a bizonytalanságot, mert kifogyhatatlan és korlátok nélküli lehetőségeket rejt. És szeretem azokat az embereket, akik a naplementét szeretik, vagy az eső utáni illatokat. Ők valami nagyon fontos dolgot értettek meg az életről…
István (36)
Társkereső Albertirsa
130 napja tag
Életvidám, könnyen szerethető kedves fickó vagyok...családot szeretnék alapítani
Zoli (55)
Társkereső Albertirsa
564 napja tag
Szia!Zoli vagyok 53-éves.Albertirsán élek Pest megyében.Jelenleg nőtlen vagyok.Egy kislányom van 11-éves,nem velem él.Én jelenleg az egészségügyben dolgozom.Kiegyensúlyozott átlagos testsúlyú vagyok.Komoly kapcsolatot keresek egy megértő,kedves és szeretettre vágyó nővel.
Tamás (52)
Társkereső Albertirsa
580 napja tag
Majd személyesen
Nándor (30)
Társkereső Albertirsa
610 napja tag
A nagy Ő nyomában. Szeretek kirándulni, mozizni, sétálni és jókat beszélgetni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (38), Budapest, VII. Szia. Köszi hogy megnézted a profilomat. Én egy nyugodt természetnek mondanám magamat. Egy nagy darab férfi 130 kilóval. Szóval nagy medve alkalom van. Nem vagyok a tudós klub rendes tagja. Nem szégyellem de nem vagyok olyan nagyon intelligens vannak okosabb férfiak nálam. Nagyjából most ennyi ami az eszembe jutott. A beszélgetések alapján kiderül, hogy milyen férfi vagyok a nő szemében. Aki szeretne velem beszélni. Nem vagyok előfizetői tag. Az email címemen elér *moderálva*
  • Ágnes (51), Budapest, XV. Ismerkedjünk! Szia, Ágnes vagyok. Az biztos, hogy nem vagyok "p'baba", ahogy szokták mondani egyes férfiak...! Ha inteligens vagy és van türelmed kialakitani az életreszóló kapcsolatot, akkor szót fogunk érteni. Üdvözlök mindenkit.
  • Laci (20), Csolnok sport, jogging
  • Mariann (29), Tatabánya Hosszútávú komoly kapcsolatot keresek! Nagyon szeretek kirándulni, suppozni, érdekel a windsurf. Ahol szeretet fénye ragyog ott nincs szükség szavakra:) Nagyon fontos az őszinteség és a bizalom valamint a tisztelet meglegyen a másik iránt.
  • Zsuzsa (47), Nyíregyháza Sziasztok! Egyszerű, vidám nő vagyok.Szeretem a csendes természetet és a zajos városi életet is.

AlbertirsaAlbertirsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]