Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Abony

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Diplomás abonyi társkereső férfiak

Péter (25)
Társkereső Abony
Egyetemet végzett
Belekezdtem egy őrült dologba: pályakezdő pedagógus vagyok. A csorba "kijavítására" gazdálkodás és menedzsment szakon pallérozom még magamat Harry Potter fan (tényleg ez volt az "álnevem" általános iskolában) Fotómodell 😅 /a képeken (koliban sikerült lőni őket) még piercing nélkül/ Hobbyk: olvasás, írás (versek, novellák), fotózás, kertészkedés, kézműveskedés (fafaragás), gyűjtés
Laca (34)
Társkereső Abony
Főiskolát végzett
Kedves Idegen! Hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Céltudatos, segítőkész, barátságos, megbízható, őszinte, lelkiismeretes és humoros embernek tartom magam, aki a céljaiért a végletekig megy. Budapesten dolgozok informatikusként. Hobbim a zenehallgatás, olvasás, autózás, horgászás. Keresem azt a Társat, akivel hosszútávra lehet tervezni.
Attila (43)
Társkereső Abony
Egyetemi diplomás (Informatika)
Nem nagyon hiszek a netes társkeresésben, de egy próbát megér.:-) Alapvetően optimista vagyok, próbálom mindenben a jót keresni. Nálam főleg a belső értékek számítanak. Megbízható, korrekt embernek tartanak a barátaim. Szeretek sportolni, főleg az erősportok, harcművészetek és a küzdősportok érdekelnek. De szívesen utazok vagy túrázok is , főleg ha van hozzá egy társ. :) Ezenkívül másik hobbim a motorozás. A Myers–Briggs skálán ISTJ (93, 100, 86, 93%) személyiség vagyok, ha ez bárkinek érdekes lehet. :)
István (67)
Társkereső Abony
Főiskolai diplomás (műszaki)
Vidám,természetet,utazást szerető hölgyet keresek. Gépészmérnök vagyok,de érdekelnek az ezoterikus dolgok is.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Julianna (26), Páty 26 éves anyuka vagyok. (Nem apát keresek) *moderálva*
  • Ferenc (23), Kakucs Üdv itt a profilomon!:) Olyan nőt keresek, akivel kiülhetünk akár piknikezni, vagy egy élőzenés étterembe beülni. Főleg idősebb nővel beszélgetnék, mert a velem egykorúakkal nem igazán van összhang..
  • Gergő (29), Budapest, XV. Gergő vagyok 29 éves. Budapesten élek egy saját albérletben. Nem dohányzom és nagyon ritkán iszom alkoholt. Rendszeresen járok terembe edzeni, úszni és futni is szeretek.Színházba és moziba is gyakran eljárok. Volt egy Arthúr nevű macskám egy ismerősöm kislánya örökölte meg. Inkább a személyes találkozás híve vagyok.
  • Sándor (50), Kiskőrös Szeretettel üdvözöllek kedves látogató! Sándornak hívnak, Kiskőrösön élek. Komoly szándékkal érkeztem erre az oldalra, Ha felkeltettem becses figyelmedet, adj egy kedvelést, hogy rád találhassak :)
  • Eszter (44), Szombathely Komoly tàrskapcsolatra vàgyok komoly félel családcentrikus jo megjelenésű családba elképzelő életű jövöképű férfit szeretnék dolgos munkáját szerető hűsèges utazni szerető férfit keresek

AbonyAbony

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]