Társkereső Sülysáp

Legújabb sülysápi női társkeresők

Erika, 50 éves
Társkereső Sülysáp
77 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsó, 57 éves
Társkereső Sülysáp
103 napja tag
Erzsó a nevem! A személyes találkozás híve vagyok. Azt gondolom ott minden el döl hogy lesz e következő találkozó. Fontosnak tartom a komonukálás. Egy kapcsolatban fontos hogy legyen öszinteség bizalom és nem utolsó sorban fontos hogy legyen vonzalom egymás között! Vidéken lakom viszont Budapesten dolgozom egy vendéglátóipari kft nél mint szakács. A természetben szeretem el tölteni a szabadidömet. Szeretem a vizpartokat strandokat. Van két felnött gyerekeim aki az egyik velem él a másik Angliában él. Budapesti férfiak elönyben vagy a közelemben élök Nem levelezöet keresek hanem aki komoly kapcsolatban gondolkodik. Ha valaki úgy gondolja hogy szeretne megismerni bátran írjon. A többit majd a személyes találkozásnál. Üdv Erzsó
Kriszta, 51 éves
Társkereső Sülysáp
185 napja tag
Nem tudom mit kellene ide írnom mert először a kép dönt,aztán a beszélgetés.Idézetet lehetne de inkább kihagyom,ha érdekellek beszélgetünk és meglátjuk,ha nem minden jót a továbbiakban :)
Kriszta, 51 éves
Társkereső Sülysáp
185 napja tag
Szia, Kriszta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb sülysápi férfi társkeresők

Sanyi, 44 éves
Társkereső Sülysáp
21 napja tag
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szili, 24 éves
Társkereső Sülysáp
42 napja tag
Sziasztok! Szili vagyok, komoly kapcsolat miatt regisztráltam ide! Szabadidőmbe idegen nyelvekkel foglalkozok, beszélek svédül és olaszul folyékonyan, és jelenleg lengyelt és spanyolt tanulok (kettő nyelvet egyszerre!) Az idegen nyelvek a szenvedélyeim, és szeretnék sok országot bejárni! Szeretem az állatokat is, főleg a cicákat és jelenleg kettő cicám van. Szeretek zenét hallgatni, a legtöbb műfajt szeretem, de inkább a metált és elektronikus műfajokat hallgatom.
Péter, 25 éves
Társkereső Sülysáp
65 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dániel, 30 éves
Társkereső Sülysáp
96 napja tag
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online sülysápi társkereső nők

Szilvia, 54 éves
Társkereső Sülysáp
13 perce lépett be
155 cm magas vagyok, molett testalkatú, 53 éves, sötét hajú, barna szemű. Természetkedvelő, aranyos természetű. Szeretek olvasni, szeretem a virágokat, a fákat, a macskákat. Kedvencem a sci-fit. Két felnőtt és egy kamasz gyerekem van, nem dohányzom.

Éppen online sülysápi társkereső férfiak

Zoltán, 32 éves
Társkereső Sülysáp
29 perce lépett be
Üdv. néked idegen. Nem szívesen írok kisregényt, mert vagy nem érdekel, vagy elolvasod és kattintasz tovább. Ha ennyi még nem rettentett el, akkor megjegyezném, hogy egyedül lakom, átlagos a keresetem és nehéz a természetem. Amennyiben még mindig velem vagy, már érdemes meg ismerkednünk. :) Érett gondolkodás és normális értékrend jellemez. Család centrikus,kicsit Gamer és nem bulizós ember vagyok. Meleg otthon, jó hazai ételek és kellemes esték híve. Össze bújós filmezés, laza társas, kicsit csipkelődős konzolos játékok és a tőlem telhető legtöbb odaadás az amire számíthatsz, ha mellettem teszed le a voksod. Kedvelem a "természetes szépséget". Miattam nem kell minden reggel órákat sminkelned. Nem kell drága és divatos ruhákat hordanod. Ha tetszel, akkor kócosan és játszó ruhában is tetszeni fogsz. Fontos azonban, hogy első sorban társat, másod sorban pedig leendő gyermekeim anyját szeretném meg találni itt. Nincs rá sok esély, de talán akad itt pár érett és normális hölgy is a sok aranyásó között. Vidéki élet viselése alap és a kommunikációs készség sem hátrány. Remélem te leszel az ezerből az az egy, akire illenek a leírtak. Szép napot. :)
Jano, 59 éves
Társkereső Sülysáp
15 perce lépett be
Szia, Jano vagyok! Nem vok,előfizető,ezért nem tudok válaszolni az üzikre!De az üziket megkapom!Küldjél elérhetőséget!Köszike puszika
János, 43 éves
Társkereső Sülysáp
31 perce lépett be
Pest megyei, egyedülálló, "enyhén telt" testalkatú férfi vagyok. Komoly, normális, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik tudnak és akarnak is válaszolni. Szabadidőmben szeretek tanulni, internetezni, kertészkedni, társaságba járni és a barátaimmal beszélgetni.

Diplomás sülysápi társkereső nők

Kitti, 27 éves
Társkereső Sülysáp
Főiskolát végzett
Szia, Kitti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marika, 53 éves
Társkereső Sülysáp
Főiskolai diplomás (óvónõ)
Vidám,őszinte,alapvetően optimista ember vagyok.Szeretek olvasni,mozizni,színházba járni,kirándulni,táncolni,de bármire nyitott vagyok.Csillagjegyem:Bak Ami nekem egy Férfiban fontos:őszinte,megbízható és az, hogy nőnek érezzem magam mellette! A személyes találkozás híve vagyok,(hisz ide mindenki azt ír amit akar) ott dől el,hogy működik-e a kémia vagy sem. Ha TE is hasonlóan gondolkodsz küldj e-mail címet vagy küldj egy jelet!!!

Diplomás sülysápi társkereső férfiak

Laca, 36 éves
Társkereső Sülysáp
Főiskolát végzett
Szia, Laca vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Imre, 71 éves
Társkereső Sülysáp
Főiskolai diplomás (MÁV erõsáramú tisztképzõ)
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 42 éves
Társkereső Sülysáp
Főiskolát végzett
Sajnos nem tudok itt válaszolni és Írni sem. Az egyik fél fél, a másik nem egész, így az egész is fél, és a feleknek nehéz. Boldog hogy fél, így félig már egész, de rettegve fél, mert ez egészen kevés. Hogy ki vagyok, • akihez bánatodban hozzábújhatsz és vigasztalást nyújt • akinél, ha mérges vagy dühös vagy megnyugvást találsz • akihez hozzádughatod hideg lábad kezed, mert ezer örömmel melegíti fel • aki, ha beteg vagy ápol és aggódik érted • aki meghallgatja minden mondanivalód a legapróbb dolgoktól a legnagyobbig és nemcsak hallgat, de oda is figyel Rád • aki (sajnos vagy nem) megpróbálja megoldani minden problémádat • aki önző módon segít teendőidben, amiben csak tud, hogy több időt tudjatok együtt tölteni • akit, ha megkérdezek este, hogy „Milyen volt a napod?” nem csak az rá a válasz, hogy semmilyen • aki örömmel hallgat, ha csak annyit mondasz el neki, hogy ma láttál két kicsi bogárkát, akik együtt haladtak útjukon :) • aki pokolra száll, azért akit szerethet és aki viszont szereti • aki néha túl védelmező, bárki legyen is az aki ártott Neked • aki többre értékeli az együtt töltött időt, mint a bulikat és a haverokat • aki (sajnos vagy nem) nem igazán kedveli a nagy tömeget • akihez kevesen jutnak közel, de azokért, akik közel kerülnek hozzá tényleg mindenre képes • aki eltűnik az erdőbe akár egy hétre is vadkempingezni, de annak örül igazán, ha Te is vele tartasz Ha elértél idáig egy kis rejtvény, ahol megtalálsz. :) *moderálva* Nos lássuk a helyes megfejtőket. :)
Jocó, 62 éves
Társkereső Sülysáp
Egyetemet végzett
November 20-án születtem, tehát még éppen skorpió vagyok, de már csak (szerintem) a skorpió jó tulajdonságai maradtak meg. Nem vagyok túl magas (181 cm) viszont izmos, szikár. Kemény vonású arc, szuggesszív tekintet. Sötét haj, barnás bőr. Nagyon fontosak számomra aaz emberi érzelmek, lehetséges, hogy túlzottan is romantikus, szeretetre vágyó, szeretetet adni tudó férfi vagyok. Szerintem jószívű, mások szerint inkább naív. Iszonyúan érzéki, szenvedélyes tudok lenni. Nem vagyok hívő, de nem is tagadom a hívők nézeteit. Kissé rendetlen vagyok, de szerintem inkább szórakozott (mások néha hanyagnak neveznek, de én nem hiszek benne :) ). Nagy kertes családi házban élek. Szeretek a ház körül adódó munkákkal foglalkozni az elektromosságtól a tapétázásig, Főként technikai beállítottságú vagyok. Van egy 11 éves lányom. Hivatásos katona vagyok, informatikával foglalkozom. Szívesen tekergek erdős - hegyes terepen, nem annyira városban. Szeretem a napot, szeretek a napon dolgozni, azonban vízbe csak 36 C fok felett megyek be :)

Keresztény sülysápi társkereső nők

Móni, 37 éves
Társkereső Sülysáp
hite: görög katolikus
Móni vagyok, 36 éves, lakhelyem Sülysáp. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edit, 64 éves
Társkereső Sülysáp
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Regina, 35 éves
Társkereső Sülysáp
vallása: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Keresem azt a korban hozzám illő úriembert, aki elfogadja és tiszteletben tartja az alábbi pár tényt rólam: 1. Monogám, komoly kapcsolatot keresek. ❤ 2. Egy "szívecske" nem házassági ajánlat. 😉 3. Nem vagyok a szülési vágy rabszolgája. Nincs gyerkőcöm és szeretném, ha még egy ideig ez így is maradna. 🙂 4. Nincs műkörömöm, nem járok szoliba, és nem sminkelem túlzottan magam. Szeretem, ha strandolás után is megismernek. 😋 5. Független, önálló, büszke nő vagyok, de kereket nem tudok cserélni. 😅 +1. Anyanyelvi szinten beszélem a szarkazmust, néha elviselhetetlen vagyok. 🤗
Évi, 47 éves
Társkereső Sülysáp
református vallású (nem gyakorlom)
Éva vagyok! A társamat keresem! Szeretek olvasni kirándulni,zenet hallgatni es a családommal lenni

Keresztény sülysápi társkereső férfiak

Róbert, 36 éves
Társkereső Sülysáp
református vallású (nem gyakorlom)
Imádok sütni főzni állitólag ehető is. Szeretem a szerettemnek az ágyba vinni a reggelit a kávét mikor módomban áll és tehetem.
Balázs, 43 éves
Társkereső Sülysáp
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Balu vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 59 éves
Társkereső Sülysáp
vallása: római katolikus (alkalmanként)
József vagyok, 57 éves, lakhelyem Sülysáp. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 50 éves
Társkereső Sülysáp
hite: református (nem gyakorlom)
Jelölj meg és a beszélgetés alapján majd megismersz.Aki komolyan keres,az találni fog. Nics előfizetésem! Írjatok e- mail címet😁

Fiatalabb, 30 év alatti sülysápi társkereső férfiak

Máté, 24 éves
Társkereső Sülysáp
Máté vagyok, 23 éves, lakhelyem Sülysáp. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 29 éves
Társkereső Sülysáp
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ádám, 28 éves
Társkereső Sülysáp
Szia ismerkedni szeretnék
Gabesz, 22 éves
Társkereső Sülysáp
Szia, Gabesz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as sülysápi társkereső nők

Andrea, 34 éves
Társkereső Sülysáp
Nőies, életvidám nő keresi másik felét:) Szeretnék, ismerkedni barátság vagy akár komoly kapcsolat céljából!

30-as sülysápi társkereső férfiak

Zsolt, 31 éves
Társkereső Sülysáp
helló normális férfi normális kapcsolatot keres
Robi, 39 éves
Társkereső Sülysáp
Zsák vagyok . Leszel a foltom ? U.i : Az a kis srác az unokaöcsém , 4 hónapos . :)
Krisztián, 37 éves
Társkereső Sülysáp
Szia! Az van, hogy nem nagyon szeretek magamról írni, de ha ez kell, hát legyen. Előre szólok, ha a szőke herceget keresed fehér lovon, akkor rossz helyen jársz, az egy sarokkal odébb van ;) Nem vagyok tökéletes, vannak hibáim, de alapvetően normális pasinak tartom magam, különösebb rossz szokások nélkül. Gondolok itt arra, hogy nem dohányzom, nem iszok alkoholt (rendszeresen), és nem gyűjtök skalpokat. Szóval monogám típus vagyok. Kizárólag tartós kapcsolat keresése céljából regisztráltam ide is. Mint a képeken is látszik, nem vagyok egy Brad Pitt. Van némi túlsúlyom is, divatosan mondva, mackós külsővel rendelkezem. Viszont a csillagjegyemhez híven (mérleg), kompromisszum kereső vagyok, szeretem meghallgatni az embereket, és kerülöm a konfliktusokat, de ha kell határozott is tudok lenni. Szeretek hülyéskedni, viccelődni, viszont alapvetően komoly vagyok. Szinte minden érdekel. szeretek várost nézni, kirándulni, moziba menni, de otthon ülni is, filmet nézni, vagy csak olvasni. Szeretek főzni, és elég jól tudok is, bár mostanság nincs sok időm rá, és persze szeretek jókat enni. Hobbim az informatika. Nem, nem vagyok gamer! Inkább a programozás része érdekel :) Hogy kit keresek? Nincsenek ideáljaim. Nálam ez úgy működik, hogy meglátni és megszeretni. Szóval valaki vagy szimpatikus, vagy nem. A többi meg az ismerkedés után\/közben kiderül. Azt hiszem egyenlőre legyen elég ennyi :) A többit inkább négyszemközt ;) Még valami. Ha megnéztem profilod és nem írtam rád az nem azt jelenti, hogy nem is szeretnék veled ismerkedni, csak már annyi felesleges kört futottam, hogy néha inkább nem is próbálkozom. Viszont ha valaki ír nekem, annak válaszolok is. Azt hiszem ez így fair.

Középkorú sülysápi társkereső nők

Judit, 47 éves
Társkereső Sülysáp
Sziasztok tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Csak komoly kapcsola érdekel.Ezt vedd figyelembe. Köszönöm
Ági, 47 éves
Társkereső Sülysáp
46 éves vagyok. Egyedülálló, ezen szeretnék változtatni. Korban hozzámillő férfi személyében.
Rita, 47 éves
Társkereső Sülysáp
Ismerj meg, hogy szeretheselek. csak komoly kapcsolat érdekel.
Zsuzsanna, 45 éves
Társkereső Sülysáp
Őszinte vidám nő vagyok. Szeretek kirándulni sétálni sütni főzni. Korábban és testalkatban hozzám illőkel ismerkedem.

Középkorú sülysápi társkereső férfiak

Zsolt, 48 éves
Társkereső Sülysáp
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás , 48 éves
Társkereső Sülysáp
Tamás vagyok, 47 éves, lakhelyem Sülysáp. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 42 éves
Társkereső Sülysáp
Eleget voltam már úton, s szeretnék már kikötni. Ehhez keresem társam.
Tamas, 48 éves
Társkereső Sülysáp
Tamas vagyok, 47 éves, lakhelyem Sülysáp. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti sülysápi társkereső nők

Ildikó, 70 éves
Társkereső Sülysáp
Ildikó vagyok- Pest megyében lakom, - , magányos vagyok! 6 éve özvegy ! Jó volna beszélgetni valakivel aki szintén magányos, szeretem a a természetet ! :) Vidám természtem van, minden érdekel--de a magány ellen nincs semmi!! Ollyan férfit keresek, aki szintén, magányos és úgy érzi, hogy már elég volt az egydűllétből ! Legyen komoly, de ha kell akkor vidám, humoros, és megértő! Én is ilyen vagyok! - inkabb otthon ülő tipus vagyok! Túrázni, hegyet mászni már nem szeretnék. Egyenlőre , csak ismerkedjünk meg! Hiszek a véletlenben, te is higgyél! 69-75 évesig keresem társam!/ A fotók 2020-as! /

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
  • István (53), Tiszaföldvár Sziasztok! szia .minden érdekel ami jó
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire
  • Robert (41), Sződliget Sziasztok! Oszinte sracnak tartom magam! Nem a nagy O keresem..csak azt a szemelyt kivel boldog tudok lenni.
  • Ádám (28), Érd Sziasztok! Kedves, közvetlen, jószívű férfiként ismerkednék hasonló tulajdonságokkal rendelkező Hölggyel.

Társkeresés Sülysápon

SülysápSülysáp

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk