Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Érd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb érdi női társkeresők

Niki (42)
Társkereső Érd
12 napja tag
Normális kapcsolatot keresek, nem levelező partnert és semmiképp szex partnert.
Bogi (58)
Társkereső Érd
13 napja tag
Rockrajongó könyvmoly vagyok,8 éve özvegy. Jó lenne olyan társra találni aki önmagamként tud elfogadni,és akit én is így tudok elfogadni.Brutál őszinte természettel vagyok megáldva(verve) szóval ha nem bírod az igazságot,ne is kezdjünk bele. Nem sminkelek,csak ha nagyon muszáj,nem szeretem az aranyat,nem érdekel MID van. Csak az érdekel,Ki vagy?!
Timi (45)
Társkereső Érd
24 napja tag
Igen,a legfontosabb! Jelenleg még Dániában élek,szeptember végén ,október eleje körülre költözöm Érdre. Van 2 cicám és 1 kutyám. Velem alszanak 🙂 Itt kint takarítok ,egyébként szakács a szakmám. Egyelőre csak ismerkedem,menetközben derül ki,hogy hogy alakul,DE nem alkalmi kapcsolatot keresek. Nincs feltöltött szám,sem műcickó 🙂 Alkalmakkor sminkelem magam,otthon szeretek kényelmesben lenni🙂 Van rajtam felesleg,széles a csípőm és kis melleim vannak🙂 Mindezeket azért írom le,mert tulajdonképpen ez itt egy “hús piac “,a férfiak mindig külső alapján ítélnek ,úgy gondoltam jobb ,ha ezt már az elején letisztázom 😁 Ha nem írok vissza,az azért van ,mert nem téged kereslek ,ezért ne haragudj meg. Régebben mindig válaszoltam ,úgy éreztem az a korrekt,de vagy megsértődtek (“mert kit keresel,a szőke herceget fehér lovon,tőlem jobbat nem találsz ,azt hiszed te olyan jó csak vagy ,stb…)vagy úgy érezték ,meg tudnak győzni és csak írtak. Nincs ideálom,de az intelligencia ,a humor és a jó illat azért le tud venni a lábamról ☺️
Andi (33)
Társkereső Érd
25 napja tag
Sziasztok! 33 éves, egyedülálló nő vagyok.Van egy 7 éves lányom. Szeretek olvasni, bicajozni,kirándulni és zenét hallgatni. Gyógymasszőr a foglalkozásom.Csak komoly kapcsolat érdekel!

Diplomás érdi társkereső férfiak

Péter (58)
Társkereső Érd
Egyetemet végzett
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Áron (25)
Társkereső Érd
Főiskolai diplomás (Dietetika)
Új vagyok itt, ezért nem ismerem az itteni szokásokat, magát az oldalt sem. Sokáig halogattam az online ismerkedést, nem különösebben hiszek benne, de most szeretném kipróbálni, és lehetőleg rácáfolni az eddigi véleményemre. Komoly kapcsolatot keresek, kérlek, hogy ennek tudatában viszonyulj a profilomhoz! Végzettségemet tekintve dietetikus vagyok, de jelenleg ácsként dolgozom.
Gergő (32)
Társkereső Érd
Főiskolát végzett
Örülök, ha elolvasod azt a pár sort, amit bemutatkozásnak szánok, ez azt jelenti, előjött belőled valamiféle érdeklődés/kíváncsiság! Azért regisztráltam ide, hogy TÁRSAT találjak. Igen, azt a bazi nagy betűset. Nem keresek kalandokat, sem félmegoldásokat. Ha belenéztél az adatlapomba, láthattad, hogy elvált vagyok és van gyerekem. Ennek fényében olvass tovább! Elemem a természetközelség. Minden formában. Ott találom meg a tökéletességet. Feltölt, megtisztít, kisimít, felold, tanít. Ezekre van szükségem, ezért amennyire időm-energiám engedi, keresem a természetet. Ezen kívül ami érdekel? Asztrológia, önismeret, földrajz, növényekkel bíbelődés (szakmai ártalom - kertész vagyok). Most te lépsz! Ha érdekellek még, jelezd! Közeledésedet jó szívvel fogadom és mindenképpen válaszra méltatom! Köszi, ha elolvastad :)
Zoli (44)
Társkereső Érd
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan)
178/78, újságíró, közgazdász, IT PM. Autókat tesztelek, fejlesztek, ha lehet, versenyzek is velük. Motorokkal túrázok, bringával sportolok, vitorlázást tanulok. Szeretek utazni, mozogni, olvasni, élni, enni.. Inkább legyél kíváncsi, mint előítéletes vagy elvárásokkal teli. Jóga, önismeret, mozi, színház, zene jöhet.. Őszinteség, humor, nyitottság. Ez van, ezt keresem. HU/DE/EN/IT.

Keresztény érdi társkereső nők

Márta (68)
Társkereső Érd
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Vidám, racionális nő vagyok széles érdeklődési körrel. Őszinte, tartalmas kapcsolatra vágyom, mely egymás tiszteletén, megbecsülésén alapul. Fontos számomra a testi-lelki harmónia.
Zsuzsi (48)
Társkereső Érd
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Zsuzsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erika (60)
Társkereső Érd
görög katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Özvegy vagyok... Keresem a párom de nem mindenáron.. . Kedves ,figyelmes ,udvarias ,rendszerető vagyok. Szeretek főzni.,kirandulni ,kertészkedni. Moziba járni igaz ide ritkán megyek. Fürdőkben szoktam menni utazgatom a barátnőmmel de szivesen felcserélném egy kedves romantikus férfira. Ha ilyen vagy.. kérlek irj.. Van még egy kis idő. Veled szeretném tölteni boldogan vidáman. Mint a mesében...
Írisz (65)
Társkereső Érd
hivő: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Írisz vagyok, egy magára és környezetére igényes, vidám természetű vagyok. Szeretek moziba színházba menni, szeretem a jó zenéket mindíg a hagulatomnak megfelelőket pl.jól lehet felmosni Szécsi Pálra. Nem eltartót keresek de nem is eltartottat. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • József (85), Kaposvár Nyugdijas ,és özvegy vagyok hobbim kertészkedés barkácsolás kirándulás, saját autóval,thermálfürdők,STB......
  • József (51), Isaszeg Azt hisszük van még időnk ! Elfogult vagyok magammal , tehát nemigazán lennék őszinte ha ide most bármit írnék :) . Viszont amit szeretnék az egy nyugodt és szeretetben élő család .
  • Veronika (62), Nemesvita Vidám, jó humorú, vízisportokat, túrázást kedvelő, éltigenlő nagyi vagyok. Még aktívan dolgozom, imádom a hivatásom, de az élet kihívásait, a világ természetes csodáit is. Lassan nyugdíjas leszek, de fokozatosan szeretnék abba a létbe átsétálni egy hasonló társsal. Nem szenvedek hiányt semmiben, de a természetközeli életet kedvelem...és imádom az unokáimat, de nem adom nekik magam csak 40-50 százalékban
  • Gábor (37), Budapest, XVIII. Próbáld újra, bukj el újra, közelebb jutsz Nem fogom fényezni magam, nem reklámozom magam, nem vagyok eladó :) SAP-vel foglalkozom, nagyon szeretem a munkámat és nem pár ideírt mondat alapján fogsz megismerni. Azonban nyított vagyok az új dolgokra, szeretek személyesen találkozni az emberekkel, az online felületeket általában szükségből használom, hiszen a mai világban elengedhetetlenek. Többre tartom a nyílt őszinte beszédet, mint a körítést, tudok érvelni és kiállni valami (vagy valaki) mellett, értékelem, ha valaki érti, és tudja is követni amiről szó van valójában, és nem veszik el a részletek között :) Vidám természetű vagyok, olykor túl pozitív hozzáállású, már-már naív, de megvan az élettapasztalatom és résen vagyok, akkor is, ha ez nem látszik. Oda vagyok a komoly beszélgetésekért, főleg akkor, ha annak maradandó nyoma is lesz, nem csak megmarad a "de jó, hogy el lehetett velem komolyan beszélgetni, ugorjunk" kategóriában. Szeretem a szóvicceket, és nagyon nehéz engem lefárasztani. Regényem itt be is fejezném, hobbym az írás, szóval tudnék mit írni még, inkább váltsunk levelet és találkozzunk személyesen. Vidám, kedves lány személyében, komoly kapcsolatot keresek. - És igen, valóban komolyan gondolom a komoly szó legkomolyabb formájában :) Szeretem a jó humort, örömmel veszem, ha valaki őszintén megmondja mit szeretne, nem kertel. Jó társaság akkor tudok lenni, ha van kiinduló pontom, és segítséget kapok. Egy kapcsolat két emberen múlik. Együtt... így viszont bármi mehet. Én nem döntök hamar, alaposan fontolóra veszem a lehetőségeket és meglátom abban is a potenciált, amiben más már nem. Veszem a fáradtságot, és örömmel tölt el, ha ilyen hölgyet ismerhetek meg. Nem szeretem, ha valaki elhamarkodottan dönt, pláne nem fontos dolgokról, és imponál, ha valaki felméri a dolgok valódi súlyát és értékét!
  • Eszti (42), Cegléd Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Társkeresés Érden

Már nagyon régóta vágysz egy valódi társara? Jól érzed magad a barátaiddal, de szinte már mindenkinek van párja? A bulikra csak te érkezel egyedül, így aztán nem is tudsz ismerkedni? Akkor itt az ideje, hogy regisztrálj a Randivonal érdi társkeresőjére és megismerkedj végre valakivel.

Ha eljött az ideje, hogy ne csak levelezgessetek, hanem találkozzatok is a valóságban, akkor szerencsére Érden és környékén rengeteg randihelyszín közül válogathattok. Ne add fel a kutakodást, és ha meg van a megfelelő személy, válassz egy kellemes programot az itt felsoroltak közül, hogy már az első randi is sikeres legyen.

Az érdi Ófaluban áll az egykori dzsámiból magmaradt, a XVI. század második felében épült minaret, ami a pécsi és az egri mellett a harmadik az országban. A toronyba lépcsőn keresztül lehet feljutni és a Mekka felé tájolt felső ajtón át kilépve csodálatos panoráma nyílik az Ófalura, a Dunára és a Beliczay-szigetre. Ez a látvány biztosan lenyűgözi majd a randipartneredet is.

Ha kicsit messzebbre is szívesen utaznátok, akkor irány az Érdtől mindössze néhány percre található Nagytétény, ahol egy fantasztikus Kastélymúzeum vár benneteket. Mielőtt idejöttök érdemes tájékozódni, hiszen sok-sok érdekes programmal is várnak benneteket. Itt romantikus környezetben ismerkedhettek meg egymással és a régi épület ódon falai között akár az első csók is elcsattanhat.

A fél évszázados múltra visszatekintő érdi Pataki Cukrászdában a legnagyobb nyári melegben finom fagylaltokat, télen pedig forrócsokoládét és isteni sütiket kóstolhattok meg. Az édességgel biztosan meghódítod majd a kiszemelted szívét, főleg ha első randiról van szó. Ha ide jöttök először, biztosan nem fogtok csalódni a sütikben.

Ha valami igazán finomat akartok enni, lenyűgöző környezetben akkor az érdi Festal Étterem és Henessy Club tökéletes választás lesz erre. A lenyűgöző kilátás és az finom ételek mellett kedves a kiszolgálás és akár egy meghitt sarokban is összebújhattok. A pince felett pedig hangulatos helyszínen még egy borkóstolóra is lehetőség adódik.

Ha mindehhez csak egy társra van szükséged és már azt is tudod milyenre, akkor már csak regisztrálnod kell a Randivonal érdi társkeresőjére, ahol az adatokat beírva megmutatjuk neked, ki az, aki igazán hozzád illik. Ezután nincs más dolgod, mint írni néhány levelet és kezdődhet a társkeresés.

Néha azonban megesik, hogy a hosszas levelezgetést is csak egy kínos randi követi. De ne aggódj, ez nem csak veled van így, bárkivel megeshet. Ha jobb kedvre derülné, olvasd el elcseszett randikbejegyzéseinket, ha pedig neked jobb történeted van, írd meg nekünk.

Úgy érzed, ez mindenkinek sikerülhet csak neked nem? Olvasd el sikertörténeteinket, ahol a Randivonalon megismerkedett párok írják le, hogyan is találtak egymásra. Ha végül neked is összejön, küld el a sajátod te is!

ÉrdÉrd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk