Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Érd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Diplomás érdi társkereső nők

Era (56)
Társkereső Érd
Egyetemet végzett
Csak vidáman. Keresem a tűt a szénakazalban. Játszmák már nem kellenek.
Erika (44)
Társkereső Érd
Egyetemi diplomás (francia-finn szak)
43 év, 2 gyerek, 8 óràs munka, de kreatív, vicces és nagyon energikus
Zsuzsi (36)
Társkereső Érd
Főiskolai diplomás (pedagógia)
...egy kis szerencsével megtalálom azt, a még ismeretlen valakit, akivel szívesen megismerkednék egy hosszabb kapcsolat reményében. Lehet, hogy épp Te leszel az, kedves Olvasó, így ha megtetszett a bemutatkozásom, ne várj sokat, írj kérlek. Ahogy láttad, nem vagyok teljesen független, épp ezért csak olyanok jelentkezését várom, akik ezt el tudják fogadni. Ha Te is hasonló helyzetben vagy, én sem zárkózom el ez elöl. Életszemléletem alapvetően pozitív, így bízom abban, nem gyarapítom sokáig a társkeresők táborát. Ehhez Te is kellesz, épp e sorokat olvasó. Írj, ha szeretnél többet is megtudni rólam. Jelenleg kétlaki életet élek, Pest és Tolna megye között, de ez ne riasszon el, mert ha kialakul valami..
Kriszta (46)
Társkereső Érd
Főiskolai diplomás (Jog)
Életvidám, kedves, jókedélyű, bevállalós csaj vagyok. Rád várok, téged kereslek... Személyiségteszt: A kapcsolataid céltudatosan alakítod, igyekszel minimalizálni az üresjáratokat. Praktikus ember lévén nehezen fogadod el az érzelmi alapon meghozott döntéseket. Párkapcsolatban határozott vagy, törekszel a közös élet tudatos alakítására. Ami a szíveden, a szádon, azaz bármilyen kapcsolati problémád van, törekszel a helyzet feltárására és a mielõbbi megoldásra. Leginkább egy szelíd, lojális társra van szükséged, aki törekszik a harmónia megteremtésére.

Diplomás érdi társkereső férfiak

Feri (64)
Társkereső Érd
Egyetemet végzett
Szeretek kertészkedni, kirándulni, kerékpározni, néha színházba, koncertre menni. Egy nagy hobbim van , "lakóautóval" utazni. Külföldön a városok megismerése mellett fontos a szép,érdekes természeti helyek felkeresése. Nagyon szeretem a hegyeket, tavakat, szurdokokat. Nem szeretek egész nap a strandon, tengerparton feküdni, persze nem kizárt egy egy alkalommal. Olyan társat keresek aki partnernek tekint az élet minden területén. Hosszútávú, komoly kapcsolatot szeretnék.
Tamás (50)
Társkereső Érd
Főiskolát végzett
A női leveleknek (...) megvan az a becse, hogy hangulatot teremt, választ arra csak úgy lehet adni igazat, ha annak a hangulatnak befolyása alatt áll az ember. Mikszáth Kálmán
Gergő (36)
Társkereső Érd
Egyetemi diplomás (közgazdaság)
Ismerjük meg egymást, aztán idővel úgyis majd kiderül, hogy összeillünk-e.
Péter (68)
Társkereső Érd
Főiskolai diplomás (műszaki)
Hát…nem is tudom, miért gondolom, hogy itt és így sikerülhet a lelki társra találnom…de azért egy próbát megér hiszen ez az oldal ezt ígéri :). Magamról annyit hogy 68 éves vállalkozó vagyok, elvált és jelenleg éppen társat keresek miközben kávémat kortyolgatom. írhatnék sokkal többet is, de minek, ha valakit érdeklek vagy valaki érdekel (biztos ez lesz több :)) annak majd jól kiöntöm a lelkem, úgy-hogy vigyáz z :)!!

Keresztény érdi társkereső nők

Eszter Noémi (22)
Társkereső Érd
hivő: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Eszter vagyok, többek között kíváncsi természetem miatt érkeztem ide, hogy új embereket ismerhessek meg. S ki tudja, lehet hogy több is rejlik majd ebben, ha Isten is úgy akarja. Számomra fontos az őszinte kommunikáció, erre törekszem én is. Bizonyos dolgok iránt szenvedélyesen lelkes vagyok (színház, költészet, zene, egy jó könyv, vagy akár egy új ötlet, amiben fantáziát látok). Imádok énekelni, ukulelén játszani. Érdekel a pszichológia, szeretek könyveket olvasni a témában. Szeretem a kalandokat, kirándulni, új helyeket felfedezni. Szerintem fontos, hogy beszéljük egymás szeretetnyelvét. Én leginkább a minőségi időt, és az érintéseket részesítem előnyben. Olyasvalakit keresek, akinek fontos hogy Istennel kapcsolatban legyen. *moderálva*
Éva (48)
Társkereső Érd
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Hát nem is tudom, mit írhatnék, mi lenne az, ami megfogna, megigézne és nem eresztene? Megtalálni és megszeretni egy pillanat alatt? Hát ez nem biztos, hogy így van. Romantikus alkat vagyok, de azért úgy gondolom, hogy egy kapcsolat kialakulása hosszabb folyamat. Találkozni, beszélgetni, megismerni. És ha érzem azt a bizonyos szikrát, akkor megszeretni. Számomra a párkapcsolat legfontosabb alappillérei a tisztelet, megbecsülés és az őszinteség. Alapvetően vidám, nyitott nő vagyok. Szeretek olvasni és színházba járni, emellett pedig jókat kirándulni. Szeretem a jó társaságot, a bulit, a táncot, zene terén mindenevő vagyok. Két felnőtt lányom van, a kisebb még velem él. Fontos, hogy állatbarát légy, mert két benti cica és egy sztafi is a családom tagja. Ha még ezek után is kíváncsi vagy rám, írj bátran. Már nem vagyon előfizető, ezért kérlek adj meg egy e-mailcímet, hogy válaszolhassak Neked :)
Edit (58)
Társkereső Érd
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
A gyermekeim és az unokáim nagyon fontosak a számomra, de szeretem az élet örömeit, a sportot az utazást, vagy csak otthon az állatkáimmal és a kertemmel foglalkozni, vagy tv-t nézni, olvasni. Egész életemben sportoltam és keményen dolgoztam, de tavaly volt egy komoly műtétem, ezért már nem minden sportot tudok űzni, viszont még edzősködöm. A dohányzást nem szeretem, alkoholt alkalom szerűen, nagyon ritkán fogyasztok, minden ételt szeretek. Alapvetően egy jó kedélyű, életet szerető ember vagyok. Olyan társra vágyok, akivel mindezt még közösen élvezhetem.
Marcsi (62)
Társkereső Érd
református vallású (nem gyakorlom)
Általában nyugodt vagyok, de ha felbosszantanak nem hagyom magam. Nem szeretem az igazságtalanságot. Szeretek olvasni csak ritkán van időm. Szeretek zenét hallgatni kivéve a túl komoly zenét. Komoly megbízható, ital és dohány mentes társat keresek.

30-as érdi társkereső férfiak

Ferenc (36)
Társkereső Érd
, Sziasztok üdv mindenkinek 36 éves vagyok három gyerekem van komoly kapcsolatot szeretnék ahol a gyerek nem akadály alkoholt nem fogyasztok dohányzom testalkatom telt szeretek görkorcsolyázni lovagolni biciklizni sétálni Röviden ennyi
Joci (33)
Társkereső Érd
Tartós kapcsolat reményében regisztráltam. Célom megtalálni megbízható, hűséges párom. Cél a hűség és a bizalom lenne. Nincs gyermekem, 32 éves vagyok, érdi és szellőzéstechnika a szakmám. Határozott embernek tartom magam. A fő cél igazándiból egy olyan társ személyében akivel tiszteljük és elfogadjuk egymás értékrendjét és egymást. Nyitott és szabadgondolkodó típus vagyok. Csak határozott nőt keresnék és aki nem levert hanem élvezi az életet! A többit magamról majd ha beszélünk és visszaírsz :) KÉRNÉM AKI PÁRT KERES AZ JELEZZEN!!! MERT NEM AKAROK FELESLEGESEN ÍRNI, SAJNOS EGY MÁSIK TÁRSKERESŐN MÁR MEGTETTEM ÉS MÉGEGYSZER NEM FOGOK 100+ NŐNEK ÍRNI A SEMMIÉRT, EZT SZERINTEM MEG LEHET ÉRTENI. KÖSZÖNÖM.
Lajos (39)
Társkereső Érd
Lajos vagyok, 39 éves. Társam keresem Pest és környékéről. Valamilyen módon jelezz légyszíves ha kapcsolatba szeretnél velem kerülni, köszi...
Lali (30)
Társkereső Érd
Köszöntelek Téged! A hagyományos női-férfi szerepekben hiszek. Nem vagyok egy szószátyár típus, de nem kell félteni, de nem csípem ha valaki hazudik! A testalkatom se,vékony se,vastag de én ilyen vagyok. Szeretnék veled ismerkedni!

50 év feletti érdi társkereső nők

Zsóka (68)
Társkereső Érd
Társaság kedvelő, jó humorérzékkel, rendezett háttérrel rendelkező, nem dohányzó társamat várom, aki nem fél az újtól. Én is ilyen vagyok. Kulturális programok, utazás, kirándulás kedvünk szerint. Mozduljunk együtt! Naponta sportolok (nordic walking), szívesen sétálok, kényelmesen túrázok. Szeretek olvasni, beszélgetni és rendben van a háztartásom is. Életem derekán bejártam a "fél világot", sok szép élménnyel gazdagodtam. A későbbi éveket inkább szellemi fejlődésre, írásra fordítottam, de most megint szívesen nyitnék új élmények, új család, új szakasz felé.
Györgyi (59)
Társkereső Érd
Sziasztok! Györgyi vagyok.. Rövidre fogom... Most figyeljetek...!!! 8 évvel ezelőtt betegek lettek a füleim.. Hallókészüléket kell hordanom.. Vagyis nem hallok jól... Ez által probléma a munkavállalás... Szóval.. Jelenleg takarítok 2 cégnél... Nem szégyellem, ez is munka.. Méghozzá kemény és fárasztó fizikai munka... Sokan lenézik, ciki 😉.. Mint ha fertőző betegség lenne... Sokan a munkád alapján itélkeznek, de fogalmuk nincs arról, hogy valójában milyen ember vagy.. Takarítónő..?? Pfujj... Kár.., hogy nem lehet kapni olyan kitűzőt... "VIGYÁZZ TAKARÍTÓNŐ VAGYOK" 😃 😉 😃 . Nem érdekel ki mit gondol... 😉 😉 Élem az életem 😀😉😀 Alapjában vidám ember vagyok...😉 😀 Legyen szép napotok!!! NA KEDVES FÉRFIAK!!! MOST LEHET ELFUTNI... MENEKÜLNI.. 😉 😉 😉 LEGYEN SZÉP NAPOTOK!!!
Marika (68)
Társkereső Érd
Szeretnék egy komoly kapcsolatot olyan férfi személyében aki nem dohányzik és nem iszik. Szeretek sokat kirándulni, sétálni, és wellness fürdőbe járni.
Margit (64)
Társkereső Érd
Egyedül élek. Köztisztviselőként dolgozom. Szeretek olvasni, szőlőt művelni, bort készíteni, zenét hallgatni, koncertre járni. Sokat kirándulok. Örök szerelem: Erdély és az Őrség. Sokat vagyok a barátaimmal. Együtt járunk koncertekre. Keresek egy kedves, egyedülálló, független partnert, barátot.

50 év feletti érdi társkereső férfiak

Sándor (67)
Társkereső Érd
Szia, Sándor vagyok. Nyitott, humoros egyedülálló férfi vagyok. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán (63)
Társkereső Érd
Ha esetleg a királyfit keresnétek, ne menjetek tovább!... ...Talán ez a béka lesz, csak - tudjátok - a csókot előre! :) ------------------------------------------------------------------------- Általában pozitív gondolkodású, és a jó emberekkel empatikus vagyok. Szeretem a vidámságot és a jó humorérzékű embereket. Az érzelmi életem stabil. Megbízható, és kitartó vagyok, ha van miért, és kiért. Mindig tudom, hogy mit akarok. Kedvességgel és figyelmességgel jól hozzáférhető vagyok. Az édes kettest jobban szeretem, mint a nagy társaságot. Az érintés, intimitás nagyon fontos nekem. Szeretek fotózni. Ha te is, akkor az számomra "hab a tortán". A jó kis erdei kirándulásokat, a vízparti lazítást, könnyed testmozgást nagyon szeretem. Szeretek zenét hallgatni, mert úgy még szebb az élet. Közelben lakó, kedves, bújós, házias, természetes, nőies társat szeretnék! Minden reggel ágyba viszem a páromnak a kávét. Neki már csak meg kell darálnia. :) ------------------------------------------------------------------------- Ha itt mindent elárulok magamról, akkor mit tudsz majd felfedezni a további 30 évben. A naplómba azért olvass bele!
Zoltán (67)
Társkereső Érd
Zoltán vagyok, 66 éves, lakhelyem Érd. A feleségem 3 éve kiment Angliába, nem is akar visszajönni, így van hogy külön élünk. Mivel édesanyám is eltávozott, így azóta teljesen egymagam élek Érden egy négy szobás családi házban. Hobbim a számítógépek szét, illetve összerakása. Szeretem a régi magyar filmeket, a 60-as, 70-es, 80-as évek zenéit ( Abbától- Zeppelinig) szeretnék kirándulni, megnézni várakat, kastélyokat. Persze ha volna kivel. Mivel a remény hal meg utoljára, így még én is reménykedem. Olyan hölgyekkel ismerkednék ha lehetőség van rá, aki szívesen költözne Érdre, mivel én stabil társkapcsolatot szeretnék nem futó kalandokat !
Laci (59)
Társkereső Érd
Egy környékbei lányt ,*moderálva* keresek . Aki 35 - 50 éves , Szeretnék gyereket !!!!!! 170 - 195 cm magas , csinos és nem hanyagolta el magát . *moderálva* Olyan a kinézetem mint a képeken . Szeretnék még gyereket .

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Klára (34), Budapest, V. Sziasztok! Egyedülálló nő vagyok. Belefáradtam, hogy egyedül legyek ebben a világban. Tisztességes és hűséges embert akarok találni. Talán a sors rám mosolyog,és itt találkozunk.
  • Roland (43), Zirc Sziasztok! Roland vagyok, 43 éves,komoly kapcsolat reményében vagyok itt, de bárkivel szivessen beszélgetek ismerkedem.
  • Gyula (49), Derecske Sziasztok! Ne félj csak higgy Gyula vagyok 49 éves elvált
  • Irisz (58), Debrecen Sziasztok! Üdvözöllek kedves látogató! Ismerkedem egy majdani kapcsolat reményében, tehát sem alkalmi, sem szex kapcsolat nem jöhet szóba. Miután kapcsolatot keresek, így a távolságot sem preferálom. Kérlek mindezeket vedd figyelembe akkor, amikor megkeresel😊
  • András (27), Pusztaszabolcs Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni komoly kapcsolatot kérek

Társkeresés Érden

Már nagyon régóta vágysz egy valódi társara? Jól érzed magad a barátaiddal, de szinte már mindenkinek van párja? A bulikra csak te érkezel egyedül, így aztán nem is tudsz ismerkedni? Akkor itt az ideje, hogy regisztrálj a Randivonal érdi társkeresőjére és megismerkedj végre valakivel.

Ha eljött az ideje, hogy ne csak levelezgessetek, hanem találkozzatok is a valóságban, akkor szerencsére Érden és környékén rengeteg randihelyszín közül válogathattok. Ne add fel a kutakodást, és ha meg van a megfelelő személy, válassz egy kellemes programot az itt felsoroltak közül, hogy már az első randi is sikeres legyen.

Az érdi Ófaluban áll az egykori dzsámiból magmaradt, a XVI. század második felében épült minaret, ami a pécsi és az egri mellett a harmadik az országban. A toronyba lépcsőn keresztül lehet feljutni és a Mekka felé tájolt felső ajtón át kilépve csodálatos panoráma nyílik az Ófalura, a Dunára és a Beliczay-szigetre. Ez a látvány biztosan lenyűgözi majd a randipartneredet is.

Ha kicsit messzebbre is szívesen utaznátok, akkor irány az Érdtől mindössze néhány percre található Nagytétény, ahol egy fantasztikus Kastélymúzeum vár benneteket. Mielőtt idejöttök érdemes tájékozódni, hiszen sok-sok érdekes programmal is várnak benneteket. Itt romantikus környezetben ismerkedhettek meg egymással és a régi épület ódon falai között akár az első csók is elcsattanhat.

A fél évszázados múltra visszatekintő érdi Pataki Cukrászdában a legnagyobb nyári melegben finom fagylaltokat, télen pedig forrócsokoládét és isteni sütiket kóstolhattok meg. Az édességgel biztosan meghódítod majd a kiszemelted szívét, főleg ha első randiról van szó. Ha ide jöttök először, biztosan nem fogtok csalódni a sütikben.

Ha valami igazán finomat akartok enni, lenyűgöző környezetben akkor az érdi Festal Étterem és Henessy Club tökéletes választás lesz erre. A lenyűgöző kilátás és az finom ételek mellett kedves a kiszolgálás és akár egy meghitt sarokban is összebújhattok. A pince felett pedig hangulatos helyszínen még egy borkóstolóra is lehetőség adódik.

Ha mindehhez csak egy társra van szükséged és már azt is tudod milyenre, akkor már csak regisztrálnod kell a Randivonal érdi társkeresőjére, ahol az adatokat beírva megmutatjuk neked, ki az, aki igazán hozzád illik. Ezután nincs más dolgod, mint írni néhány levelet és kezdődhet a társkeresés.

Néha azonban megesik, hogy a hosszas levelezgetést is csak egy kínos randi követi. De ne aggódj, ez nem csak veled van így, bárkivel megeshet. Ha jobb kedvre derülné, olvasd el elcseszett randikbejegyzéseinket, ha pedig neked jobb történeted van, írd meg nekünk.

Úgy érzed, ez mindenkinek sikerülhet csak neked nem? Olvasd el sikertörténeteinket, ahol a Randivonalon megismerkedett párok írják le, hogyan is találtak egymásra. Ha végül neked is összejön, küld el a sajátod te is!

ÉrdÉrd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk