Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Dunaújváros

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online dunaújvárosi társkereső férfiak

János (49)
Társkereső Dunaújváros
1 perce lépett be
János vagyok.Most valami egyénit kellene írnom,akkor: éljen a világbéke meg a tolerancia plusz a levendulás képek.:) Írhatnék még nagyon sok ilyet...... Keresem a párom aki miatt törölhetem magam innen.. Tudok írni és olvasni,de szerintem személyes kontakt dönt el mindent,és bocs az esetlen,nem igazán jó képekért,amikor készültek nem ide szántam őket..:)
Árpád (53)
Társkereső Dunaújváros
40 perce lépett be
"Az illúziók veszélyesek.Nincsenek hibáik!" Szia! Ismerkedni,beszélgetni szeretnék komoly kapcsolat reményében.Optimista és céltudatos vagyok.Hiszek a szerelemben és a szeretetben.Fontosnak tartom a jó kommunikációt és a humort.A többit személyesen.Minden jót kívánok Neked!
Ferenc (50)
Társkereső Dunaújváros
6 perce lépett be
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle. Ha ismerkedni szeretnél egy Teddy mackóval , aki vicces is tud lenni és van humora is. Mert a humor nagyon fontos egy kapcsolatban. Vidam természetű Hölggyel Ismerkednék. És a többi már csak rajtunk mulik!
Csaba (40)
Társkereső Dunaújváros
12 perce lépett be
Csaba vagyok, 37 éves, lakhelyem Dunaújváros. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás dunaújvárosi társkereső férfiak

János (35)
Társkereső Dunaújváros
Főiskolai diplomás (Mérnökinformatikus)
Sziasztok, Jani vagyok, keresem korban hozzám illő páromat komoly, hosszú távú kapcsolat céljából. Magamról elöljáróban annyit, hogy szeretek utazgatni, kirándulni, vezetni, de az otthon ülős lazulós napok is jól tudnak esni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran ;) Köszönöm, hogy elolvastad!
Lénárd (38)
Társkereső Dunaújváros
Főiskolát végzett
Szia, Lénárd vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila (40)
Társkereső Dunaújváros
Főiskolát végzett
Nem is tudom pontosan, hogy ide mit is kellene írnom, hiszen az Önismeret a legnehezebb dolog. Mindenki számára más tényezők fontosak egy kapcsolatban. Egyedülálló vagyok. Számomra fontos a kommunikáció, szeretek jókat beszélgetni,akár séta közben is, szeretem meghallgatni mások véleményét, mert abból mindig lehet tanulni valami újat. Ezáltal kiépíteni egy olyan kapcsolatot, ami a bizalmon, és őszinteségen alapszik. A hobbijaim közé tartozik a fotózás, kirándulások. Ha felkeltettem érdeklődésedet, a többit szívesen megosztom veled.
Ferenc (52)
Társkereső Dunaújváros
Egyetemi diplomás (Hr)
Ferenc vagyok, 52 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény dunaújvárosi társkereső férfiak

Gábor (36)
Társkereső Dunaújváros
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Alapjában véve céltudatos a hozzáállásom a feladataimhoz, rendszeresen járok sportolni, igyekszem odafigyelni magamra. Ehhez hasonló, optimista, pozitívan, innovatívan gondolkodó társamat keresem. Felvillanyoz a kiegyensúlyozott személyiség, csinos megjelenés. Bízom benne, hogy minél több közös van és lesz bennünk, most és a jövőben egyaránt.
Péter (46)
Társkereső Dunaújváros
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Üdvözletem. Kedvenc mottóm : \"nincs egyforma nap\". Ha macsót keresel, nem én vagyok. Ha gazdagot, nem én vagyok. Ha olyat aki Értékel, akkor jó helyen jársz... Majdnem mindenevő vagyok, nem szeretek unatkozni. Hiszem hogy a kommunikáció lehet mindennek a kulcsa. Olyan Nőt keresek, aki Önmaga marad, és maradhat egy férfi mellett. (na jó.... - a karcsúság előny... :)
Norbi (47)
Társkereső Dunaújváros
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
NINCS ELŐFIZETÉSEM!! NEM LÁTLAK, NEM TUDOK ÍRNI NEKED!! EMAILT KÉREK!! KÖSZÖNÖM 😉 Egyszer élünk, ki tudja meddig!! Helló mindenki! Hm, milyen vagyok? Őszintén pozitív, vidáman optimista, komolyan vajszívű! A terv, komoly kapcsolat! De, aztán fene tudja mit hoz a jövő!! 😉 A részletek, majd személyesen!!
Krisztián (35)
Társkereső Dunaújváros
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Amit a legfontosabbnak tartok közölni,: az az, hogy apuka vagyok, és velem élnek! Nem sok fontosabb dolog van. :) Két gyönyörű fiú gyermeket nevelek egyedül. Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a tervekben volt, és így sikerült..... majd ha megismerjük egymást, akkor elmesélem. Talpraesett, energikus, motivált, és céltudatos vagyok, nagyon hamar tanulok. :D Azt a nőt keresem, aki bearanyozná a napunkat, és cserébe mi is odatennénk magunkat a gyerkőcökkel. :) A képek között van olyan, ahol a picurokat is látni lehet. :) Tisztelettel: Krisztián

30-as dunaújvárosi társkereső nők

Évi (32)
Társkereső Dunaújváros
Sziasztok! Barátnőt keresek minden jóra :)
Ágnes (31)
Társkereső Dunaújváros
Zene hallgatás film nézés kirándulás
Mariann (31)
Társkereső Dunaújváros
*moderálva* Mariann vagyok, 31 éves, jelenleg Dunaújvárosban élek, és itt is születtem, nőttem fel. Egy határozott, magabiztos, céltudatos, egészségesen élő, kreatív, táncolni szerető, pozitív, kedves nőnek tartom magamat, aki szeret új dolgokat kiprobalni, és tanulni. Szeretem a kalandos életet, ha minden napomban van valami érték, és adhatok az embereknek és tapasztalhatok. Pár évvel ezelőtt hatalmas álmodozó voltam, legvadabb álmaimat váltottam valóra, majd azt éreztem, hogy bennem ennél több van, és néha két lábbal kell a földön állni, ezért változtam. Szeretek a családommal lenni, szeretek főzni, mindenem az önismeret, az onfejlesztes, hiszek a sírig tartó tanulásban, abban, hogy minden ember okkal érkezik az életedbe és abban is, hogy minden ember egy céllal van itt, azért, hogy megvalósítsa önmagát és kihozza magából a maximumot amíg itt van a földön. Igyekszem ez alapján élni, és bár eddig mindent egyedül csináltam, függetlenként, most már mindezt a csodát megosztanam a másik felemmel. (Ha irtok, írjatok oda az email címeteket légyszi, mert nem tudok válaszolni, köszönöm :) ).
Timi (36)
Társkereső Dunaújváros
Egyedül nem jó lenni. Mindenkinek szüksège van egy tàrsra akivel együtt èlheti meg a boldog ès nèha kevèsbbè boldog pillanatokat az èletben. Hiszek ebben ès tudom, hogy sikerülni fog mindegy hàny èvesen talàl az emberre a szerelem.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (37), Budapest, XVIII. Próbáld újra, bukj el újra, közelebb jutsz Nem fogom fényezni magam, nem reklámozom magam, nem vagyok eladó :) SAP-vel foglalkozom, nagyon szeretem a munkámat és nem pár ideírt mondat alapján fogsz megismerni. Azonban nyított vagyok az új dolgokra, szeretek személyesen találkozni az emberekkel, az online felületeket általában szükségből használom, hiszen a mai világban elengedhetetlenek. Többre tartom a nyílt őszinte beszédet, mint a körítést, tudok érvelni és kiállni valami (vagy valaki) mellett, értékelem, ha valaki érti, és tudja is követni amiről szó van valójában, és nem veszik el a részletek között :) Vidám természetű vagyok, olykor túl pozitív hozzáállású, már-már naív, de megvan az élettapasztalatom és résen vagyok, akkor is, ha ez nem látszik. Oda vagyok a komoly beszélgetésekért, főleg akkor, ha annak maradandó nyoma is lesz, nem csak megmarad a "de jó, hogy el lehetett velem komolyan beszélgetni, ugorjunk" kategóriában. Szeretem a szóvicceket, és nagyon nehéz engem lefárasztani. Regényem itt be is fejezném, hobbym az írás, szóval tudnék mit írni még, inkább váltsunk levelet és találkozzunk személyesen. Vidám, kedves lány személyében, komoly kapcsolatot keresek. - És igen, valóban komolyan gondolom a komoly szó legkomolyabb formájában :) Szeretem a jó humort, örömmel veszem, ha valaki őszintén megmondja mit szeretne, nem kertel. Jó társaság akkor tudok lenni, ha van kiinduló pontom, és segítséget kapok. Egy kapcsolat két emberen múlik. Együtt... így viszont bármi mehet. Én nem döntök hamar, alaposan fontolóra veszem a lehetőségeket és meglátom abban is a potenciált, amiben más már nem. Veszem a fáradtságot, és örömmel tölt el, ha ilyen hölgyet ismerhetek meg. Nem szeretem, ha valaki elhamarkodottan dönt, pláne nem fontos dolgokról, és imponál, ha valaki felméri a dolgok valódi súlyát és értékét!
  • Erika (67), Budapest, XXII. Miért ne?! Erzelmi alapokon nyugvó, nem összeköltözős társkapcsolatot keresekl.. Válaszolok, ha kapok címet, számot, fustjelet, postagalambot.... 😄, *moderálva*
  • József (51), Isaszeg Azt hisszük van még időnk ! Elfogult vagyok magammal , tehát nemigazán lennék őszinte ha ide most bármit írnék :) . Viszont amit szeretnék az egy nyugodt és szeretetben élő család .
  • József (85), Kaposvár Nyugdijas ,és özvegy vagyok hobbim kertészkedés barkácsolás kirándulás, saját autóval,thermálfürdők,STB......
  • Eszti (42), Cegléd Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Társkeresés Dunaújváros

Dunaújváros a megye második legnépesebb városa, így valahol a te szerelmed is ott lapul a 48 ezer ember között. Ha úgy érzed, nem találod a megfelelő társat a hatalmas tömegben, regisztrálj a Randivonal dunaújvárosi társkeresőjére, ahol segítünk neked majd kiigazodni a részletekben.

Dunaújváros sok-sok látnivalóval vár benneteket, neked csak azt kell eldöntened, melyik passzol leginkább hozzád. Mehettek túrázni, vagy wellnessezni, ellátogathattok szoborparkba vagy arborétumba, de persze itt is megtalálhatóak a jól bevált randihelyszínek, mint a mozi vagy az étterem.

Az első találkozást megejthetitek az Ady Lédával szerelmes szobor előtt és ha igazán romantikusak vagytok, akkor elszavalhatod a legszebb szerelmes Ady verset, amit Lédának írt. Innen bármerre elindulhattok, de ha az első találkozást ide tervezitek, biztosan nem kerülitek el egymást.

Ha egy kis pihenésre és nyugalomra vágytok, akkor látogassatok el az AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központ Élményfürdőbe, ahol 9 kül- és beltéri medencével, változatos élményelemekkel, csúszdákkal, gyermekpancsolókkal várnak benneteket. Ha egy kis mókázásra vágytok, próbáljátok ki a három csúszda valamelyikét. Ha közösen lazulnátok el, válogassatok a masszázsok között is.

Ha egy kis izgalmas programért akár kicsit messzebbre is utaznátok, látogassatok el a Kerekerdő Kalandparkba, ami a várostól 15 kilométerre, Kerekegyházán található. Az erdei kötélpályák mellett íjászkodhattok is, vagy kipróbálhatjátok a kötél és a deszkalabirintusokat.

Dunaújváros első modern múzeuma a Móder Zenélő Szoborpark, ami valódi különlegességnek számít napjainkban. Kivitelezése még nem végleges, folyamatosan alakítják, változtatják a kortárs művészek. A művek anyaguknál fogva akár több mint 300 évig maradandóan fennállnak a szabadban. Európában és a világon egyedinek számít a hangszerek miatt. Ide mindenképpen el kell látogatnotok!

Mindössze néhány kilométerre találjátok a rácalmási szigeteket, amely magába foglalja Nagy-szigetet, a Duna zátonyszigeteit és a közöttük található ágrendszert. Ebben a környezetben mindketten kikapcsolódhattok kicsit. Fokozottan védett növényfajok és madárfajok, ligetek és friss levegő vár mindkettőtöket.

Ha úgy érzed, már csak egy igaz társ hiányzik mellőled, akiben nem fogsz csalódni, regisztrálj a Randivonal dunaújvárosi társkeresőjére és keresgélj. Ha van olyan, aki megtetszett, írj neki üzenetet, hidd el, semmit sem veszíthetsz! Néhány kattintás és lehet, hogy megtalálod azt az embert, aki ezentúl életed része lesz.

Ha jókat nevetnél, olvas el az href="https://blog.randivonal.hu/?q=elcseszett+randik&x=0&y=0" target="_blank">elcseszett randikat, ahol néhány társkereső leírta igaz történetét arról, hogy bizony nem mindig olyan könnyű a társkeresés. De ha elkeserednél, olvasgasd el sikertörténeteinket is, hiszen a Randivonalon már sok-sok magányos szív megtalálta a párját.

DunaújvárosDunaújváros

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk