Társkereső Dunaföldvár

Legújabb dunaföldvári női társkeresők

Mária, 40 éves
Társkereső Dunaföldvár
24 napja tag
Megbízható,magabiztos társat kereső életvidám,nyugodt nő vagyok.
Ilona, 73 éves
Társkereső Dunaföldvár
37 napja tag
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 61 éves
Társkereső Dunaföldvár
112 napja tag
Ágnes vagyok, 61 éves, lakhelyem Dunaföldvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anika, 22 éves
Társkereső Dunaföldvár
832 napja tag
Kedves fiatal nő vagyok,aki két csodálatos kisfiú édesanyja. Szeretem az állatokat,de bármiről lehet velem beszélgetni. Ha alkalmi kapcsolatot keresel,akkor nem én vagyok a megfelelő ember számodra.

Legújabb dunaföldvári férfi társkeresők

Gyula, 49 éves
Társkereső Dunaföldvár
10 napja tag
Gyula vagyok, 49 éves. Társam keresem Dunaföldvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
laci, 33 éves
Társkereső Dunaföldvár
52 napja tag
laci vagyok, 32 éves. Társam keresem Dunaföldvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 45 éves
Társkereső Dunaföldvár
82 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Imre, 38 éves
Társkereső Dunaföldvár
117 napja tag
Imre vagyok, 37 éves. Társam keresem Dunaföldvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online dunaföldvári társkereső férfiak

István, 45 éves
Társkereső Dunaföldvár
2 órája lépett be
Helló!Komoly kapcsolat reményében vagyok itt.Önzetlen,odaadó,hűséges vagyok.Szeretem a hosszas sétákat beszélgetéseket.Sajnos gyermekem nincs.Ha van örülök.Hobbim horgászat,kerékpár,úszás,kert.Nincs káros szenvedélyem.
Péter, 65 éves
Társkereső Dunaföldvár
2 órája lépett be
Sziasztok! Péter vagyok, lakhelyem Dunaföldvár. Középiskolát végeztem, nem dohányzom, . nem iszom. 171 cm magas vagyok és 80kg, testalkatom átlagos , Hobbim a természet járás és a főzés. Szeretek moziba, színházba járni. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot. (kimoderálva)

Diplomás dunaföldvári társkereső nők

Andrea, 54 éves
Társkereső Dunaföldvár
Egyetemet végzett
NŐ vagyok, egy baràti, szerelmes kapcsolat reményében szeretnék megismerkedni a szàmomra FÉRFIval..(elérhetőséget kérek, nem tudok visszaírni többnyire...semennyire😉😊)
Lídia, 57 éves
Társkereső Dunaföldvár
Főiskolát végzett
Önmagára igényes, csinos, fiatalos, rendszeresen sportoló, még a hagyományos értékekkel rendelkező Nő vagyok, aki szeret felnézni a Férfira egy kapcsolatban.

Diplomás dunaföldvári társkereső férfiak

Dani, 26 éves
Társkereső Dunaföldvár
Főiskolát végzett
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 31 éves
Társkereső Dunaföldvár
Egyetemet végzett
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Lala, 30 éves
Társkereső Dunaföldvár
Egyetemi diplomás (Gépészmérnök)
Lala vagyok, 25 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 60 éves
Társkereső Dunaföldvár
Főiskolát végzett
Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény dunaföldvári társkereső férfiak

István, 36 éves
Társkereső Dunaföldvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! 35 éves vagyok! Őszinte hűséges! Szeretem a viccet, jókat beszélgetni,zenét hallgatni stb! Hasonló társam keresem komoly kapcsolatra! Van 3 éves kis fiam szeretem imádom! Remélem ez nem zavar senkit! Sziasztok
Róbert, 23 éves
Társkereső Dunaföldvár
római katolikus vallású
Merj élni, meghalni bárki tud!
Dani, 46 éves
Társkereső Dunaföldvár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.,hogy vidámak legyenek a napjaink!
Gyula, 58 éves
Társkereső Dunaföldvár
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia Gyula vagyok 55 éves.Keresem a társam 55-60 éves hölgy személyében ,aki vidám ,természetkedvelő,szeret múzeumba járni kirándulni.Többet egyenlőre nem írok magamról de minden kérdésre őszintén válaszolok.Köszönöm hogy megtiszteltél és elolvastad ezt a pár sort.Nem vagyok előfizető. Csak Email _re tudok válaszolni.

Fiatalabb, 30 év alatti dunaföldvári társkereső férfiak

Zoltán, 28 éves
Társkereső Dunaföldvár
Sziasztok a munka után a családommal töltöm az időt.
Bence, 23 éves
Társkereső Dunaföldvár
Bence vagyok, 22 éves. Társam keresem Dunaföldvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 28 éves
Társkereső Dunaföldvár
Egy fiatal pörgős élet módot élő, normál testalkatú srác vagyok aki a hölgyekkel kapcsolatban mindenre nyitott egészen a 18-45 év közti korosztályra. Hosszú távon működő kölcsönös élvezetektől sem zárkózom el.
András, 27 éves
Társkereső Dunaföldvár
Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as dunaföldvári társkereső férfiak

István, 37 éves
Társkereső Dunaföldvár
Kedves megbízható vicces vidám személyiség vagyok. Dolgozok,a hobbim, fotózás. Szeretem a diszkó zenéket, kedvenc állatom a kutya.
Balázs, 33 éves
Társkereső Dunaföldvár
Balázs vagyok, 32 éves. Társam keresem Dunaföldvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
ZSOMBOR , 33 éves
Társkereső Dunaföldvár
Szia, ZSOMBOR vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolti, 39 éves
Társkereső Dunaföldvár
Szia, Zsolti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú dunaföldvári társkereső nők

Andrea, 42 éves
Társkereső Dunaföldvár
Keresem a párom!:) Ha színpatikusnak találsz,felkeltettem érdeklődésed és többet is meg szeretnél tudni rólam,akkor vedd fel velem a kapcsolatot!!:) Nem vagyok itt előfizető,ezért elérhetőséget,e-mail címet kérlek írj!!!
Krisztina, 48 éves
Társkereső Dunaföldvár
Őszinte,csendes,odaadó érzékeny,romantikus vagyok. Egy kicsit bolondos,huncut.

Középkorú dunaföldvári társkereső férfiak

Zsolt, 44 éves
Társkereső Dunaföldvár
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 47 éves
Társkereső Dunaföldvár
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 42 éves
Társkereső Dunaföldvár
189cm magas 95kg zöld szem,sportos test alkat.Oda,ado szeretetre mélto!..Legmagasab,végzetség szakközép iskola!.(És,szeretek egéségesen élni!.)Káros,szenvedélyem nincs!..
Gábor, 44 éves
Társkereső Dunaföldvár
Állandó munkahellyel rendelkezem. Komoly és tartós kapcsolatot keresek. Önmagára igényes hölggyel ismerkednék. Gyermek nem akadály.

50 év feletti dunaföldvári társkereső nők

ZSUZSANNA, 67 éves
Társkereső Dunaföldvár
Szeretek kirándulni tenger mellé ,táncolni ,szórakozni , autót vezetek ,kerékpározom , úszom . énekelek . Nem szeretem a dohányos és az iszákos férfit ,házi állat csak kint nem a lakásban . Fiatalos vagyok és a fiatalabb barátot keresek .Megfelelsz jól alakul akkor komoly is lehet a kapcsolat , Inteligens ,csinos , sportos férfit keresek káros szenvedély nélkül / pia ,cigi /.Ismerj meg és meglátod milyen vagyok .

50 év feletti dunaföldvári társkereső férfiak

Janos, 69 éves
Társkereső Dunaföldvár
Janos vagyok, 69 éves. Társam keresem Dunaföldvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyula, 59 éves
Társkereső Dunaföldvár
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 63 éves
Társkereső Dunaföldvár
Krisztiàn vagyok, 61 éves. Társam keresem Dunaföldvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!krisztián istván2 vagyok kérlek jelentkezz a facén.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoli (22), Eger Ismerj meg! Szia, Zoli vagyok,, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Szilvi (37), Kunszentmiklós A "régimódi" udvarlást részesítem előnyben Szeretem, ha egy férfi udvarol nekem. Romantikus vagyok, vágyom arra, hogy igazán nőnek érezhessem magam egy férfi társaságában. Megfontolt és komoly életszemlélet jellemez.
  • Maria (75), Kecskemét Sziasztok! Szeretni és szeretve lenni***
  • Tünde (48), Budapest, IX. Próba szerencse Mindig vidám, mindig őszinte, elképesztően empatikus, nagyon nyitott, kedves és kiváncsi lány lennék (maradjunk csak a jó tulajdonságoknál :) Állitólag megbizható is, bár az idővel sokszor hadilábon állok. (Aki a világot akarja magához ölelni, annak minden idő kevés.) Kiválóan tudom érezni magam egyedül is, de azért kettesben talán jobb lenne! Nagyon jó barát vagyok, emellett a vérem sem langyos, még ha néha mutat némi kék szint is...
  • Gusztáv (45), Sajószentpéter Nincs mottóm. Én egy igazi halak jegyű srác vagyok minden jó és rossz tulajdonsàggal meg áldva. Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. A barátaim egy megbízható segítőkész mélyérzésű embernek tartanak.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni ,sportolni ,nevetni zenét hallgatni élni az életet terveket szövögetni.Szeretem az állatokat a növényeket a hegyeket a tengert mindenhol jól érzem magam.Remélem megtalálom az igazit akivel meg tudom osztani az érzéseimet .A nőt aki boldoggá tud tenni ahogy én őt.

Társkeresés Dunaföldváron

DunaföldvárDunaföldvár

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk