Társkereső Kulcs

Legújabb kulcsi női társkeresők

Mónika, 41 éves
Társkereső Kulcs
106 napja tag
Komoly társat keresek, alkalmi kapcsolatot keresők kímèljenek! Nem vagyok előfizető. *moderálva*
Zsuzsi, 60 éves
Társkereső Kulcs
907 napja tag
Zsuzsi vagyok, 59 éves, lakhelyem Kulcs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Két lábbal a földön. Az élet iskolája.... De a mosolyom valódi.... 😊 Férjet keresek, hogy legyen özvegyi nyugdíjam... 🤗 *moderálva*

Legújabb kulcsi férfi társkeresők

Tamás, 47 éves
Társkereső Kulcs
117 napja tag
Egy fennsíkon fekszel egy tisztáson úgy érzed senkinek nem kellesz már De fölébed hajol egy virág és azt mondja Téged még mindenki vár😏
Ádám, 43 éves
Társkereső Kulcs
130 napja tag
Ádám vagyok, 42 éves. Társam keresem Kulcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 23 éves
Társkereső Kulcs
283 napja tag
22 éves meleg srác vagyok ismerkednék és komoly kapcsolat lenne a célom Fejér megye kulcson élek,állatokat tartok dolgozok mellette sok időt szeretek a szabadban tölteni, kertész a szakmám így ez a hobbim is. Ha szeretnél jobban mégismerni írj kérlek.
Gábor, 31 éves
Társkereső Kulcs
285 napja tag
Gábor vagyok, 31 éves, lakhelyem Kulcs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás kulcsi társkereső férfiak

Balázs, 46 éves
Társkereső Kulcs
Egyetemi diplomás (animáció)
Balázs vagyok, 46 éves. Társam keresem Kulcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lénárd, 36 éves
Társkereső Kulcs
Főiskolát végzett
Lénárd vagyok, 35 éves. Társam keresem Kulcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti kulcsi társkereső férfiak

Miklós, 25 éves
Társkereső Kulcs
Miklós vagyok műszaki végzettségű ifjú. Szeretek kirándulni vitorlázom és méhészkedek is. Az életem elég pörgős kevés az unalmas perc. A többit inkább személyesen vagy privátban :D

30-as kulcsi társkereső férfiak

Péter, 39 éves
Társkereső Kulcs
Életem egyik fő célja, a folyamatos tanulás, fejlődés. Az életmódváltás mellett legfőbb célkitűzésem, hogy végre legyen családom, akik az élet értelmét adják meg nekem.
Zsolt, 39 éves
Társkereső Kulcs
Komoly kapcsolatot keresek de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni, Zsolt Gál a nevem , Kulcson lakom. Jelölj bátran és már beszélgethetünk is :)

Középkorú kulcsi társkereső férfiak

Tibi, 47 éves
Társkereső Kulcs
Komoly kapcsolatot keresek!
István, 41 éves
Társkereső Kulcs
Tudom ide bár mit lehetne írni, de az igazság, hogy nagy szívü, sok szeretetre vágyó srác vagyok, aki ezért nagyon hálás tud lenni, ért csalódás persze, nem ma jöttem le a falvédőröl, ám ez nem keményített meg. Hiszek benne, hogy találok valakit, aki a társam lehet, és elfogad olyannak, amilyen vagyok.
János, 46 éves
Társkereső Kulcs
János vagyok, 45 éves, lakhelyem Kulcs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Péter (43), Svájc Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, értelmes nővel.
  • Magdolna (53), Győr Sziasztok! 54éves leszek 3gyermek anyukája 3 unoka nagyija vagyok társat keresek a minden napokban aki szereti a kicsi gyerekeket és eltudná fogadni a családomat is
  • Judit (55), Debrecen Sziasztok! Őszinte párkapcsolatot keresek.
  • Mark (41), Németország Sziasztok! Párt keresek München vagy környékén.
  • Attila (55), Győr Sziasztok! Pozitív mentalitású,komoly de jó humorú,őszinte,szókimondó,lojális,rendre-higiéniára igényes,következetes,természetesség és természetbarát,romantikus független férfi vagyok. Hobbim:gasztronómia(főzés),kerékpározás,természetjárás,tudományos-ismeretterjesztő filmek,olvasás. Gyűlölöm a hazugságot és az erőszak minden formáját. Köszönöm hogy elolvastad a bemutatkozásomat!

Társkeresés Kulcson

KulcsKulcs

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk