Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Ercsi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény ercsi társkereső férfiak

Ferenc (60)
Társkereső Ercsi
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Tények racionálisan: Iker vagyok: Igen-nem,fekete-fehér,mindent vagy semmit,jobbra vagy balra.. Férfimódra alszom: "Üvöltve" horkolok! Szeretek dohányozni.. 171cm magas vagyok. Nem ilyen mély,ilyen magas.. Nincs ingatlanom sem vagyonom: minden pénzt elköltök: ..ki tudja meddig élúnk? Nagyon szeretem a munkám: ellenben nem ott élek. Szeretek főzni: picit zsírosan,fűszeresen.
Roli (46)
Társkereső Ercsi
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Roli vagyok 46 éves. Társam keresem olyan hölgy személyében, aki kedves, vidám szereti a lazaságot de tud komoly is lenni. Minden programot szeretek ami jó hangulatban telik, szűkebb v nagyobb társaságban🙂 Hobbim az evezés, túrázás, kerékpározás és minden ami kizökkent a hétköznapok pörgéséből.
András (61)
Társkereső Ercsi
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Mit is irhatnek.....hmm. Nem tudom, de igerem hamarosan potolom
János (64)
Társkereső Ercsi
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! János vagyok, 57 éves, lakhelyem Ercsi. 8 általánost végeztem, alkalmazott vagyok, Nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Nőtlen vagyok, gyermekem nincs, de szeretnék. 175 cm magas vagyok és 85 kg, testalkatom átlagos, a szemem barna, a hajam fekete. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert János nem írt elfogadható bemutatkozást.)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (54), Zalaegerszeg Zoltán vagyok, 54 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Zoli (34), Szigetszentmiklós Aki meg szeretne ismerni ír .
  • István (60), Szeged Közlekedési balesetben elvesztettem a bal karomat.
  • Rita (46), Ausztrália Rita vagyok, 46 éves. Társam keresem Ausztrália környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Böbe (47), Szeged Felnőtt gyerekeim vannak, jogászként végeztem, önálló vállalkozásom van. Szeretek jönni menni, utazni, túrázni, de szívesen csatlakozom más kikapcsolódáshoz is. Őszinte, romantikus nő vagyok, aki szívből szeret. Szeretem a természetet, fontos számomra a mozgás.

ErcsiErcsi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk