Társkereső Budakalász

Legújabb budakalászi női társkeresők

Éva, 68 éves
Társkereső Budakalász
24 napja tag
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
katobaki, 49 éves
Társkereső Budakalász
33 napja tag
Hasonló a hasonlónak örül..szeretni tudó,őszinte,egyenes embert keresek. Aki tud elfogadni szeretetet, tud szeretni is. Nem kalandot keresek,kinőttem ebből. Szeretném bearanyozni annak az életét, aki velem gondolkozik. Budapest és Pest megyéből szeretnék társat , hosszú távra. E-mail cimet kérek és tudunk egymással értekezni.
Ottilia, 54 éves
Társkereső Budakalász
34 napja tag
Szia, Ottilia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Réka, 47 éves
Társkereső Budakalász
42 napja tag
Réka vagyok, 45 éves, lakhelyem Budakalász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb budakalászi férfi társkeresők

Árpád, 28 éves
Társkereső Budakalász
22 napja tag
Szia, Árpád vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Akos, 64 éves
Társkereső Budakalász
24 napja tag
Szia, Akos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 49 éves
Társkereső Budakalász
30 napja tag
Sziasztok ! Van egy 19 éves lányom és egy 13 éves kutyám , hobbim a motorozás
Tibor, 44 éves
Társkereső Budakalász
34 napja tag
Tibor vagyok, 44 éves. Társam keresem Budakalász környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás budakalászi társkereső nők

Zsu, 55 éves
Társkereső Budakalász
Főiskolai diplomás (Informatika)
55 éves, elvált, gyermekével együtt élő, okos, önálló, határozott, ráadásul időnként dohányzó nő vagyok. Várom elszánt férfiak jelentkezését, akiket a felsorolt tulajdonságok nem rettentettek vissza az ismerkedéstől. Egyébként vidám, optimista, empatikus, lojális, másokat erényeikkel és hibáikkal együtt elfogadó ember vagyok. Egy ideális kapcsolat számomra a kölcsönösségről szól, vagyis nem várok többet partneremtől, mint amit magam is adni tudok. Alkalmazkodásért alkalmazkodást, szeretetért szeretetet, támogatásért támogatást, őszinteségért őszinteséget, bizalomért bizalmat, szerelemért szerelmet.
Júlia, 24 éves
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
Ami igazán boldoggá tesz: olvasás, színház,sütés,edzés, intellektuális beszélgetések:)
Anita, 48 éves
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
Anita vagyok, 46 éves, lakhelyem Budakalász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andi, 42 éves
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
Keresem a társam, olyan férfi személyében, aki szereti a természetet., aki szeret kiránduln, túrázni, ha már korlátozva vagyunk és sok mindent nem lehet tenni, aki szeret felfedezni új helyeket...akihez oda lehet bújni egy hosszú, fárasztó nap után, aki sportos, és. akinek fontos az egészség, picit romantikus mint én, aki szívesen csinál közös programokat.....Nem kell legyen tökéletes, én sem vagyok az. ... Mivel nem vagyok előfizető, ezért nem tudok mindenkinek válaszolni és a fotókat sem látom nagyban, csak nagyon picikében. Ha mail cìmet adsz visszaìrok, ha felkeltetted az érdeklődésem...én nem tudok visszaìrni, mivel nem vagyok előfizető. Köszi.

Diplomás budakalászi társkereső férfiak

Zsolti, 43 éves
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
Egyszer már jártam itt, az eredmény kukába dobott 10 év, es egy gyönyörű kislány aki 8 éves és az anyukájával él. Nem sok reményt fűzök hozzá, de itt vagyok!
László, 49 éves
Társkereső Budakalász
Egyetemi diplomás (műszaki és gazdasági is)
Hosszú távú, komoly kapcsolatra keresem melegszívű páromat. Szeretném, ha Te is kerülnéd a párkapcsolati játszmákat, és az őszinte, egyenes kommunikáció híve lennél. Nálam a vonzalom intellektuális gyökerű is, ezért örülnék, ha ebben is hasonlítanánk. Az érdeklődési köröm széles, a szépirodalomtól egészen a zenélésig tart. Koncert, színház, mozi, vagy egy jó beszélgetés: ezeket is kedvelem. Szeretem a természetet, a hegyeket, erdőket, folyókat. A tömegturizmus által nem felkapott helyekre szeretek utazni. A helyit értékelem elsősorban, a globálist kevésbé. Általában nem kedvelem ami nem természetes, nem őszinte, mesterséges. Rendezett körülmények között élek kettő váltott elhelyezésben nálam tartózkodó majdnem felnőtt gyerekkel.
Tibor, 35 éves
Társkereső Budakalász
Főiskolai diplomás (Had- és Biztonságtechnikai mérnök)
Kedves Olvasó! Az igazság néha fáj, de jobb kimondani, ezért kérlek legyél nő és hagyd, hogy férfi lehessek melletted! Komoly kapcsolatot keresek felesleges játszmák nélkül. Személyes találkozó híve vagyok, előtte inkább telefonbeszélgetés, mint pötyögés. Nincs gyerekem, de szeretnék! Viszont van egy kutyám! Utazás, zene, humor és ami számomra még nagyon fontos autózás minden mennyiségben megtalálható az életemben. A sport legyen az életed része. Ui.: kérlek nézd el nekem a tükrös képet. 😎 🚭🏋️‍♂️
Árpi, 68 éves
Társkereső Budakalász
Egyetemet végzett
67éves nyugdijjas építész vagyok.Ha lehet kimondottan csinos 1956-os születésnél nem idősebb,ha lehet Hajdú- böszörményi lakos legyen!

Keresztény budakalászi társkereső nők

Andrea, 53 éves
Társkereső Budakalász
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Andrea vagyok, 53 éves. Társam keresem Budakalász környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Katalin, 62 éves
Társkereső Budakalász
római katolikus vallású
A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..

Keresztény budakalászi társkereső férfiak

andrás, 63 éves
Társkereső Budakalász
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
andrás vagyok, 62 éves, lakhelyem Budakalász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 48 éves
Társkereső Budakalász
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Az eddigi tapasztalatim alapján biztosan állíthatom: Egy különccel van dolgod! :-) ... akinek fontos a nyíltság, őszinteség, meghittség, romantika, a hit, a természet szeretete, a humor és egyéb ósdi dolgok. (... ja és akinek ráadásul 2 cicája is van. :-P ) Az őszinteség jegyében: 42 év feletti hölgyek kérem, kíméljenek! (Köszönöm!)
Miklós, 39 éves
Társkereső Budakalász
hite: református
Miklós vagyok, 39 éves. Társam keresem Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Domonkos, 21 éves
Társkereső Budakalász
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
- Ha már valamit írni kell, szeretem a dolgokat listába rendezni - Egyik kedvenc időtöltésem a túrázás - Egyszerre tudok lenni meglepően szétszórt és meglepően precíz - Jövőre érettségizek, azután irány a BME - Nyitott vagyok az új dolgokra, tdk. az új dolgok megismerése az életem. - Lehet, hogy kicsit egyéni a gondolkodásmódom - Néha van, hogy keverem a nyelveket - Szabadidőmben általában némafilmet vetítek vakondoknak, hétvégenként pedig paradicsomot hámozok - Igazság szerint nem hiszek az online társkeresésben, de egy esélyt adok neki. - Tartós kapcsolatot keresek. Ha valamit kihagytam, írd meg ;)

Fiatalabb, 30 év alatti budakalászi társkereső nők

Andi, 21 éves
Társkereső Budakalász
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 21 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Budakalász környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 160 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.

Fiatalabb, 30 év alatti budakalászi társkereső férfiak

lajos, 23 éves
Társkereső Budakalász
szia keresem a hozzám illő páromat jelenleg építőipari munkás vagyok autó fényezői szakmám van nincs gyermekem dohányzom viszont józan életű vagyok 195 magas vékony testalkatú jó kedvű humoros de viszont komoly pasi vagyok hosszútávra szeretnek tervezni akár egy életre szólóan remélem hogy rátalálok az igazira *moderálva* itt eltud érni akinek esetleg szimpatikus lennek
Péter, 19 éves
Társkereső Budakalász
Péter vagyok, 19 éves, lakhelyem Budakalász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kevin, 20 éves
Társkereső Budakalász
Kevin vagyok, 20 éves, lakhelyem Budakalász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilard, 23 éves
Társkereső Budakalász
Szia, Szilard vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as budakalászi társkereső nők

Tünde, 34 éves
Társkereső Budakalász
Tünde vagyok, 34 éves, lakhelyem Budakalász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tünde, 30 éves
Társkereső Budakalász
Tünde vagyok, 30 éves. Barátot vagy annál többet alakul ahogy keresem Budakalász környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as budakalászi társkereső férfiak

Attila, 38 éves
Társkereső Budakalász
Attila vagyok, 38 éves. Társam keresem Budakalász környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pisti, 39 éves
Társkereső Budakalász
Nem cséplem a szavakat, nem futom a felesleges köröket. Ha meg akarsz ismerni, írj! 🙂
Joci, 38 éves
Társkereső Budakalász
Azért vagyok itt, mert nincs időm ismerkedni. Komolyabbat keresek..
Ákos, 31 éves
Társkereső Budakalász
Szia, Ákos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú budakalászi társkereső nők

Judit, 44 éves
Társkereső Budakalász
Komoly kapcsolatot keresek,sportos,dekoratív nő vagyok, egy kis gyermekem van, inteligens, sportos, humoros,kedves társamat keresem. Email cimet kérek.
Roni, 41 éves
Társkereső Budakalász
Roni vagyok, 39 éves. Társam keresem Budakalász környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú budakalászi társkereső férfiak

Tamás, 41 éves
Társkereső Budakalász
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 42 éves
Társkereső Budakalász
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sàndor, 43 éves
Társkereső Budakalász
Nem szeretek magamròl mesélni. Csak élni ez életem, a gyerekeimel ész a csalàdomal.
Zoli, 42 éves
Társkereső Budakalász
Nem vagyok egy nagy dumafranci, ezért vagyok itt. Viszont hódtani szeretnék, mint Tibi...

50 év feletti budakalászi társkereső nők

Magdi, 78 éves
Társkereső Budakalász
Szia, Magdi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti budakalászi társkereső férfiak

Csaba, 66 éves
Társkereső Budakalász
en egy partnert keresek akivel a szabadidömet eltöltenem peldaul elkiserne szinhazba,oprettszinhazba vagy operaba koncertekre vagy kavezoban beszelgetni vagy etterembe de lehet hogy szeret tenniszezni is ez nagyon jo lenne.En kb.170 cm magas vagyok es 98 kg (nagyon sok) felkopasz(?) özvegy. Most megprobalok egy fenykepet is felrakni, lehet hogy sikerül de ha nem megkerek egy \"profit\" hogy oldja meg ezt a problemat.
András, 64 éves
Társkereső Budakalász
A hosszabb bemutatkozásnak, nem látom értelmét. Az első lépéshez, valami kis kölcsönös szimpátiát gondolok szükségesnek, utána meg a találkozást is fontosnak tartom. Egyszerű békés nyugodt, őszinte embernek tatom magamat. Mára, egyedül maradtam, kellene vaki,akit meglehet hallgatni, és és ő is meg hallgatna............. hobbim : Együttlét, közös programok , kertészkedés autó motor Szeretnék este sétálni, utazni , kirándulni .........
Robi, 61 éves
Társkereső Budakalász
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pali, 72 éves
Társkereső Budakalász
Építész vagyok, fiatal koromban élsportoló voltam, hobbim a horgászat, szeretem a természetet szeretek táncolni. Mindenkitől elnézést kérek aki vár tőlem levelet, de sajnos a rendszer nem enged!!!! Volt amikor én is előfizető voltam, de kétszer annyi pénzt emeltek le tőlem mint ami oda volt írva egy hónapra és három hét múlva lezárt!!! Ezért most nem fizetek elő!!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (31), Nagyharsány Szia, Fotózás, Mountain Bike, futás, túrázás, mozi, filmek, filmzenék...
  • Tibor (51), Dunaújváros Sziasztok! Jelenleg egyedül élek.Saját egzisztenciámban.Gyermektelen,független vagyok!
  • Eszter (40), Budapest, III. Tisztelet, becsület, hűség Komoly kapcsolat reményében vagyok itt :) Fontos a humor, a nevetés :) élni enélkül nem tudok. Nagyon pozitív egyéniség vagyok :) Két gyerkőcöm van :) Dohányzom. Szélhámosok kíméljenek!
  • Ferenc (70), Heves Sziasztok! Van még boldogság! 70éves független vagyok. Társat, feleségét keresek. nyugdíjas vagyok de dolgozom is. Kertes családi házakban élek. 1-2 gyerek nem akarják. Sokat dohányzom, csendes megértő vagyok. A páromban a nőt szeretem látni és nem a házicselédet. Ha egy ilyen társra vágysz akkor írj bátran. Ismerjük meg egymást hogy teljes legyen az életünk. Ne felejts el privát elérhetöséget küldeni hogy mert zsetonokat vagy krediteket nem veszek. elérhetőségem:*moderálva*
  • Nora (50), Gyöngyös Sziasztok! Vidám, optimista természetű vagyok. Szeretek kirándulni, új helyeket felfedezni. Vidám hasonló gondolkodású férfit keresek.

Társkeresés Budakalászon

BudakalászBudakalász

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk