Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budakalász

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb budakalászi férfi társkeresők

Csaba (44)
Társkereső Budakalász
6 napja tag
Csaba vagyok, 44 éves. Társam keresem Budakalász környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Richard (22)
Társkereső Budakalász
18 napja tag
Richard vagyok, 22 éves. Társam keresem Budakalász környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor (46)
Társkereső Budakalász
27 napja tag
Szeretni és szeretve lenni!
Árpi (56)
Társkereső Budakalász
31 napja tag
Néha van úgy, hogy szavakkal nagyon nehéz dolgokat megfogalmazni. Ki vagyok én? Vagy......Ki vagyok ÉN? Már ez sem mindegy. Aztán például milyen a múltam, mik a vágyaim, a szokásaim, kövér vagyok e vagy sovány, mit szeretek, mi az amit utálok, milyen az anyagi helyzetem, netán kizáró okok, hogy ha valaki pl. valamilyen, vagy ha valamilyen nem stb. Nem tudom....Ezt nem húspiacnak hívják? Ezek a FONTOS tények helyett, csak annyit mondhatok, hogy harmóniában vagyok önmagammal, és a környezetemmel. Nem hiányból vagyok itt, és nem a leendő páromtól várom el, hogy boldoggá tegyen. Végezetül még csak annyit, hogy a személyes találkozó az igazi kezdet kezdete. A technika vívmányai csak segítik az embert, de nem oldják meg helyette a dolgokat. Vállalni kell önmagunkat, lehetőleg álarc nélkül. Előbb utóbb, úgyis minden kiderül........ Ugye, hogy nehéz embernek lenni?

Diplomás budakalászi társkereső nők

Zsuzsi (32)
Társkereső Budakalász
Főiskolai diplomás (Kirakatrendezés)
Szia, Zsuzsi vagyok. Kedvenc időtöltésem a fotózás. Szeretek kirándulni, fotózni, utazni. Van kutyám, nem tudom elképzelni az életemet kutyám nélkül. Van egy 9 éves kisfiam. Természetesen ő az első az életemben. Olyan férfit keresek, aki ezzel együtt el tud fogadni. Ha van kedved mesélni Magadról, hogy én is jobban megismerjelek, azt örömmel veszem.
Krisztina (47)
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
Van, hogy a csokis muffint elhajítanám, hogy kenődjön szét a fehér falon, aztán rájövök, hogy nem vagyok otthon, de ott lenne ez igazán kellemetlen.. :) és végül is nem szoktam ilyet csinálni. Küldj email cimet! Köszi
Kata (48)
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
Szeretem az élet vidám oldalát
Zsu (57)
Társkereső Budakalász
Főiskolai diplomás (Informatika)
56 éves, elvált, gyermekével együtt élő, okos, önálló, határozott, ráadásul időnként dohányzó nő vagyok. Várom elszánt férfiak jelentkezését, akiket a felsorolt tulajdonságok nem rettentettek vissza az ismerkedéstől. Egyébként vidám, optimista, empatikus, lojális, másokat erényeikkel és hibáikkal együtt elfogadó ember vagyok. Egy ideális kapcsolat számomra a kölcsönösségről szól, vagyis nem várok többet partneremtől, mint amit magam is adni tudok. Alkalmazkodásért alkalmazkodást, szeretetért szeretetet, támogatásért támogatást, őszinteségért őszinteséget, bizalomért bizalmat, szerelemért szerelmet.

Diplomás budakalászi társkereső férfiak

László (61)
Társkereső Budakalász
Egyetemi diplomás (Jogi)
Korábban sokáig ügyvédként dolgoztam, jelenleg ónémet bútorok restaurálásával és kereskedelmével foglalkozom. Egyedül élek, egy lányom van, 33 éves, már külön él, és egy kislány unokám 1 éves. Hosszú távú terveim vannak, végleges páromat keresem. Szerelemért - szerelmet, hűségért - hűséget, érintésért - érintést, szenvedélyért - szenvedélyt adok. A mielőbbi telefonos kommunikációban és a személyes találkozásban hiszek. Ha napokig szeretnél írogatni, és nem hiszel a beszélgetésben meg a személyes varázsban, akkor gyorsan lapozz tovább.
Zsolti (44)
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
Egyszer már jártam itt, az eredmény kukába dobott 10 év, es egy gyönyörű kislány aki 8 éves és az anyukájával él. Nem sok reményt fűzök hozzá, de itt vagyok!
Árpi (69)
Társkereső Budakalász
Egyetemet végzett
67éves nyugdijjas építész vagyok.Ha lehet kimondottan csinos 1956-os születésnél nem idősebb,ha lehet Hajdú- böszörményi lakos legyen!
Máté (34)
Társkereső Budakalász
Egyetemi diplomás (Államigazgatás)
Igyekszem tartalmasan eltölteni a szabadidőmet, tavasszal és ősszel leginkább kirándulás (Dunakanyar, Balaton-felvidék pl.), nyáron Balatoni pancsolás, relaxálás. Jó lenne nem egyedül kikapcsolódni, élményeket szerezni. Érzelmes ember vagyok, szeretek és tudok szeretni, nem szégyellem kimutatni. Komoly kapcsolatot keresek, ami szerelemre, hűségre épül, igénylem a szeretetet, hiányzik a boldogság, az összebújás, az érzékiség, a lelkiség, az egymás iránti összefonódás. Jólesne átadni az embernek önmagát csak úgy a percnek, a szívnek. Nem riadok vissza a személyes találkozástól, igazából minden személyesen, élőben dől el! Pesten dolgozom a közigazgatásban, igyekszem továbbképezni magam ha lehetséges. Nem vagyok előfizető itt, így akkor tudok válaszolni ha kapok elérhetőséget. :) "Kereslek néptelen utakon de csak a semmi vár, dörögve zúgnak a betonon mámoros éjszakák. Falakról bámul az unalom, csak a csend szól rám, csillagok hullnak, születnek újak, és Te messze jársz...

Keresztény budakalászi társkereső férfiak

Gábor (38)
Társkereső Budakalász
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Vidám, kedves, türelmes vagyok, saját egzisztenciával, és egy francia bulldoggal rendelkezem🙂. 50% introvertált, 50%extrovertáltság jellemez talán a legjobban. Nyitott vagyok minden új dologra, és mókára😁. Komoly kapcsolat a célom, de nem mindenáron. Inkább a személyes találkákat részesíteném előnyben.
András (65)
Társkereső Budakalász
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
András vagyok, 64 éves, lakhelyem Budakalász. Magamról úgy gondolom, hogy tudom szeretni az életem hölgyét! Egyéként úgy gondolom, nyugodt, békés türelmes ember vagyok. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci (49)
Társkereső Budakalász
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Az eddigi tapasztalatim alapján biztosan állíthatom: Egy különccel van dolgod! :-) ... akinek fontos a nyíltság, őszinteség, meghittség, romantika, a hit, a természet szeretete, a humor és egyéb ósdi dolgok. (... ja és akinek ráadásul 2 cicája is van. :-P ) Az őszinteség jegyében: 42 év feletti hölgyek kérem, kíméljenek! (Köszönöm!)
András (66)
Társkereső Budakalász
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Írhatok én itt bármit, annak aki a rólam készült képtől elriad! Pediig az csak egy pillanat, az ember az sokkal több, de ahoz közelebb kell kerülni hozzá! A hosszabb bemutatkozásnak, nem látom értelmét. Az első lépéshez, valami kis kölcsönös szimpátiát gondolok szükségesnek, utána meg a találkozást is fontosnak tartom. Egyszerű békés nyugodt, őszinte embernek tatom magamat. Mára, egyedül maradtam, kellene vaki,akit meglehet hallgatni, és és ő is meg hallgatna............. hobbim : Együttlét, közös programok , kertészkedés autó motor Szeretnék este sétálni, utazni , kirándulni .......

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.

BudakalászBudakalász

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk