Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Vác

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb váci női társkeresők

Zsófia (78)
Társkereső Vác
12 napja tag
78 éves nyugdíjas pedagógus vagyok.Szeretek kertészkedni,horgászni,utazni. Őszinte,becsületes úriembert keresek.
Gréta (30)
Társkereső Vác
18 napja tag
Én egy boldog vidám és barátságos meg optimista nő vagyok aki szeret utazgatni és ritkán jár moziba meg sétálgatni és táasaságba lenni.
Andrea (51)
Társkereső Vác
19 napja tag
Keresem a társam, hogy újra nevethessek, közös élményeket gyűjtsünk, jókat beszélgessünk. Nem dohányzom, szeretek sportolni, túrázni, olvasni, filmeket nézni és utazni. Szeretnék egy házat egy tóparton, vagy egy erdőben.
Vivien (29)
Társkereső Vác
25 napja tag
Szia, komoly kapcsolat a cél.
Györgyi (66)
Társkereső Vác
31 napja tag
Vidám, gondoskodó, szeretetet igénylő, elfogadó a természetem. Igaz már 60-on túl de letisztult gondolatokkal, újdonságokat keresek és szívesen tanulom azokat főleg egészség és életvitel megőrzés céljából.
Mária (68)
Társkereső Vác
131 napja tag
NEM (!) bökdösök ,,jeleket".... hogyha érdekellek... írj ....ígérem válaszolok !!! Már nem vagyok Prémium tag....kérek ,,elérhetöséget "" Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ,nem feltétlenül összeköltözés , vagy ,,ilyesmi \" célból !!! Számomra fontos : érzékenység, igényesség ,vidámság , empátia , az ember jelleme , humorérzék , természetesseg , inteligencia , életszeretett , spiritualitás , művészet minden ága ,zene tánc ,túrázás, gasztronómia ...stb. A párkapcsolatban ,,hagyományos \" értekrend képviselője vagyok ! Nem szeretek hosszan levelezni....inkább ,személyes találkozás híve vagyok !!! Többet....személyesen....!!

Legújabb váci férfi társkeresők

Laci (19)
Társkereső Vác
20 napja tag
Autistic virgin
Zoltán (33)
Társkereső Vác
34 napja tag
Hello! Zoli vagyok és hosszú távú kapcsolatot keresek. Vidám vagyok, barátságos, bla bla... :) Ha szeretnél megismerni írj!
Balázs (34)
Társkereső Vác
48 napja tag
34 éves leszek. 180 cm magas vagyok átlagos test alkat. 80 kg barna szem barna haj. Szeretek sétálni a természetben.
Gábor (34)
Társkereső Vác
51 napja tag
Sziasztok! Gábor vagyok ismerkednék beszélgetnek, Párkapcsolat lenne a cél, de ki tudja mit hoz a sors 👍🙂Keresem a párom. Szeretném megtalálni a társam. Kedves , intelligens, pozitív szemléletű férfi vagyok klasszikus értékrenddel.
Zsolt (63)
Társkereső Vác
63 napja tag
Nem írásban szeretnélek meggyőzni arról ,hogy az életkor csak egy szám, hanem a valóságban szemtől szemben. Az érzések és az érzelmek is kortalanok.Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, úgy érzem nem az átlag közé tartozó férfi .Szeretem a romantikát, az első találkozások titokzatosságát, bízva abban, hogy a szimpátia és a közös programok meghatározzák majd a folytatást. De azért valami morzsát is! Imádom a sportot a színházat - legnagyobb fiam színész - és a kulináris különlegességeket. Imádok főzni - mondják, hogy tudok is - sokat vagyok a szabadban, melyet a kutyám is megkövetel! Magam ura vagyok senki felé nincs kötöttségem!
Zoltán (61)
Társkereső Vác
75 napja tag
Fotóm 2024 januárban készültek...

Diplomás váci társkereső nők

Luna (50)
Társkereső Vác
Egyetemet végzett
Humort kedvelő halak vagyok. Aktív és szeretek nevetni. 20 évet éltem külföldön. NL BE. Keresem nem dohányzó társam egy életre szóló kapcsolatra. Politikát nem kedvelem és nem is érdekel. Stand up comedian megnevettet. EN NL. Munka XIII kerület. Most Vácon élek és bérelek egy kis lakást, míg eladom az Őrségi ingatlanom. Üzleti Tanácsadó Coach Kommunikációs Szakértő HR Vezető.
Adél (69)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Elvált, független,anyagilag rendezett nő vagyok.40 évig voltam óvónő.4 éve költöztem Vácra.A fiamék laknak itt és ők kérésére történt ez a nagy változás.Nem Velük élek. Komoly gondolkodású, jó humorú, becsületes és hűséges ember vagyok. Szeretek a konyhában tevékenykedni.Igényes vagyok magamra,környezetemre és barátaimra.Szeretem a természetet, szép épületeket, virágokat. Szívesen járok moziba,színházba vagy kirándulni.Egy becsületes, őszinte, igényes, kellemes modorú ember közeledését várom! Fiatalok, szélhámosok kíméljenek és kerüljenek! Nem vagyok előfizető, kérlek írjál elérhetőséget!
Anna (51)
Társkereső Vác
Egyetemet végzett
Sokáig éltem egyedül, és azt is élveztem, de vágyom egy társra. Fontos a kölcsönös tisztelet és bizalom. Fontos, hogy ne vegyük el egymástól a levegőt, de ott legyünk, ha a másiknak szüksége van rá. Fontosak a közös élmények. Fontos a visszajelzés, a tiszta őszinteség.
Tünde (36)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Sziasztok! 36 éves váci gombóc \"leányzó\" vagyok és a játszmák nélküli ismerkedés híve, az ellentétjéből akadt bőven mostanában, kihagynám......Sok sikert minden egykének!
Barbi (43)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Szia, Barbi vagyok, és szeretek élni. A szó minden értelmében. Amilyen tevékenységben meg lehet élni az életet, az jöhet...a többit a képzeletedre bízom, ha érdekelnek részletek, keress meg!
Edit (50)
Társkereső Vác
PhD végzettségű (oktatás)
Derűs, tapasztalt, kissé idealista nő vagyok. Hiszek az újrakezdésben, de okosan.

Diplomás váci társkereső férfiak

István (34)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
István vagyok, 33 éves, lakhelyem Vác. Szeretek utazni, új helyeket megismerni, a természetben lenni.
Zoli (38)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Szia, Zoli vagyok, és teszek itt is egy próbát. :) Komoly, hosszú távú, mindkettőnknek fontos és mély kapcsolatot keresek. Alapvetően vicces és optimista, jóindulatú embernek mondanám magam. Szeretek edzeni, fejleszteni magam a munkámban, néha-néha kockulok is, ha időm engedi. :) Ha érdekellek, jelölj kedvencnek, és ismerkedjünk, legrosszabb esetben dumáltunk egy jót. :)
Tamás (46)
Társkereső Vác
Főiskolai diplomás (Hegesztés felügyelet)
Egy normális értékrendü,őszinte,hűséges, romantikus,vidám srác.😀 Komoly kapcsolat a célom. Ha írok neked,mert felkeltetted a figyelmem légyszíves válaszolj,ez a korrekt,de ha te ezt másképp gondolod akkor ez biztos így van. Ne ítélj a külső alapján, mert nem ismersz. A világ felborúlt és a hagyományos értékrendü údvarlás a feledésbe vész!Ezt tapasztalom! Szerintem a férfinak igen is udvarolni kell és kedvesét bókókal kell elhalmozni. Ezek csak az én gondolataim És hiszek a végeláthatatlan szerelemben!😊 Ha szeretnél ismerkedni, beszélgetni rajtam nem múlik. 😉
Pál (63)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Pál *moderálva* vagyok, 61 éves, lakhelyem Vác. Itt nem vagyok előfizető!
Péter (70)
Társkereső Vác
Egyetemet végzett
Péter vagyok, 68 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot az *moderálva* címen.
Miklós (66)
Társkereső Vác
Főiskolai diplomás (Testőr, biztonságtechnika)
Sziasztok! Keresek egy még nem kiábrándult, vidám és nyugodt nőt , aki a társam, szeretőm, barátom akar lenni ! Szeretem a művészeteket, a könyveket, a zenét ! Sokat sportolok, odafigyelek magamra .

Keresztény váci társkereső nők

Angéla (60)
Társkereső Vác
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Egyetlen kapcsolat sem időveszteség. Ha nem azt adja amit kerestél, megtanít arra, hogy mire van szükséged. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj, nem vagyok előfizető, csak e-mail címre tudok válaszolni.
Klára (61)
Társkereső Vác
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Pozitív gondolkodású, vidám nőnek tartom magam! Szeretek túrázni,utazni, táncolni stb.hobbim rajz, festészet. Gyűlölöm a hazugságot. Szeretnék egy tartós, boldog párkapcsolatot. Nem vagyok előfizető, nem tudok levelet írni. Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, írj elérhetőségét.
Erzsók (77)
Társkereső Vác
vallása: református (alkalmanként)
Jó természetű, érzékeny, érdeklődő, fiatalos, házias özvegyasszony vagyok akinek fontos a család, a megértés és a tolerancia. ... Csak az tud boldogságot adni aki elfogad hibáiddal és nem akar megváltoztatni. Idővel az ember megérti mi a különbség a között, hogy tartasz egy kezet vagy leláncolsz egy lelket. Minden egyszerű lélek mélyén ott lapul a romantika. A legváltozatosabb formákban jelentkezik, és nem öli ki se kor se foglalkozás, se tapasztalat. Bár minden ember az volna, aminek látszik, vagy pedig ne látszana olyannak ami nem! Kedvelem a gyógyfürdőzést .... Válaszolni , írásban nem tudok , mivel nincs előfizetésem . Tisztelettel várom az idős ÚR reagálását ..........Utóiratként , az elmúlt évben volt egy kis balesetem , ami , következményeként egy ICI - PICIT bicegősen közlekedem , ha gyalogolni kell , hosszú távon megterhelő ( sajnos ) ! ?

Keresztény váci társkereső férfiak

Misi (43)
Társkereső Vác
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Nem kalandor pasi keresi társát!Komoly kapcsolatot !Nem vagyok nős vagy ,aki szereti több nöt szédíteni!
Gábor (59)
Társkereső Vác
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
58 éves özvegy vagyok olyan hölgy társaságát keresem aki elfogadja a szivemet és cserébe tudja adni az övét. Akivel sok minősegi időt töltünk el és bearanyozzuk egymás életét
Zsolt (49)
Társkereső Vác
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyedülálló hölgyet keresek komoly kapcsolatra Vácit vagy Vác környékit. Szeretek kirándulni, tollaslabdázni, kerékpározni. Szívesen ülök be egy cukrászdába, étterembe egy romantikus vacsorára. Egy életreszóló társat keresek akivel gyereket vállalhatnék és megtalálnám a boldogságot a hátralévő életembe.
Tibor (44)
Társkereső Vác
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Tibor vagyok, 43 éves. Tipikus bika. Keresem a másik felemet komoly, őszinte kapcsolat céljából. Akivel vannak közös érdeklődési szálak és megértjük, kiegészítjük egymást. Szeretem a rendet és tisztaságot. A zene és a humor nagyon fontos számomra. Időnként a természetben kikapcsolni gyalog vagy kerékpáron. Szeretnék valaki oldalán boldog lenni illetve boldoggá tenni. Hobbi zenék és filmek. Káros szenvedélyek többségétől mentes vagyok.
Zoltán (54)
Társkereső Vác
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok hölgyek!Valamikor vállalkozó voltam, azonban a sors fintora közbe szólt és egy balesetnek köszönhetően elveszitettem az egyik bokámat. Az életem,gyökeresen megváltozott,de nem adom fel,nagy lelkierővel élek tovább és állandó mozgásban vagyok.Dolgozom,biciklizek,vezetek,teljes életet élek.Csak egy hölgy hiányzik az életemből,aki szeret és akit én is szeretni tudok.Nincsenek nagy elvárásaim,nekem elég ha őszinte,tudatos,igaz,tisztaszívű vagy.Találjunk egymásra,hogy az életünk,teljes egész legyen.
Peter (44)
Társkereső Vác
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Irj e-mail vagy Viber elérhetőségét, nem tudok válaszolni! Mindig van remény! :) Én: Mosolygós, családcentrikus, kreatív, kirándulás kedvelő, empatikus, és imádja a kisfiát. Te: Szintén mosolygós, vidám, kedves, szereted a gyerekeket, állatokat /nem baj, ha van is/, intelligens -- ikrek és vízöntők előnyben, de nem ez számít. :) Írj elerhetoseget! Olyan valakit keresnék, akivel tényleg csak egymásra nézünk és értjük egymást, és aki tudja, hogy egy ölelés mennyi mindent elmond. Legyen szép napod!

Középkorú váci társkereső férfiak

Laci (48)
Társkereső Vác
Szia kedves idgen, aki most épp ide tévedtél és eme remek sorok közöl próbálsz megismerni. Nem lesz egyszerű.... nem vayok különc csak egyedi.... olyan értékrendben hiszek ami ma már kihalóflélben van.... "Nem érdekel, hogy miből élsz. Azt akarom tudni, hogy mire vágysz, és hogy mersz-e találkozni szíved vágyakozásával, Nem érdekel, hogy hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy hülyének néznek a szerelmed miatt, az álmaidért vagy azért a kalandért, hogy igazán élj. Nem érdekel, hogy milyen bolygóid áIInak együtt a holddal. Azt akarom tudni, hogy megérintetted-e szomorúságod középpontját, hogy sebet ejtett-e már valaha rajtad árulás az életben, és hogy további fájdalmaktól való félelmedben visszahúzódtál-e már. Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e lenni fájdalommal, az enyémmel vagy a tiéddel, Hogy vadul tudsz-e táncolni, és hagyni, hogy az eksztázis megtöltsön az ujjad hegyéig anélkül, hogy óvatosságra intenél, vagy arra, hogy legyünk realisták, vagy emlékezzünk az emberi lét korlátaira. Nem érdekel, hogy a történet, amit mesélsz igaz-e. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e csalódást okozni valakinek, hogy igaz legyél önmagadhoz, hogy el tudod-e viselni az árulás vádját azért, hogy ne áruld el a saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépet, még akkor is, ha az nem mindennap szép, és hogy isten jelenlétéből ered-e az életed. Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e élni a kudarccal, az enyémmel vagy a tiéddel, és mégis megállni a tó partján és azt kiáltani az ezüst holdnak, hogy ? Igen?! Nem érdekel, hogy hol élsz, vagy hogy mennyit keresel. Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e kelni egy szomorúsággal és kétségbeeséssel teli éjszaka után, fáradtan és csontjaidig összetörten és ellátni a gyerekeket? Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy jutottál ide. . Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz középpontjában anélkül, hogy visszariadnál. Nem érdekel, hogy hol, mit és kivel tanultál. Azt akarom tudni, hogy mi tart meg belülről, amikor minden egyéb már összeomlott. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni saját magaddal, és hogy igazán szeretsz-e magaddal lenni az üres pillanatokban"
Tibor (42)
Társkereső Vác
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli (48)
Társkereső Vác
Szia kedves idegen Ide valami nagyon frappáns szöveg kellene, ami javít az esélyeimen a profilkép után, hogy miért vagyok itt? Mint szerintem sokan, mert nem jó egyedül. Szeretek sétálni, túrázni, de sokkal jobb lenne kézenfogva egy társsal.
Robi (49)
Társkereső Vác
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán (47)
Társkereső Vác
Sziasztok! Egyedülálló utazós, túrázós, bringázós, hapsi vagyok. Igazából nem is nagyon írnék többet,mert ahhoz hogy megismerjük egymást, kell a személyes kontakt, beszélgetések, programok 😊.
László (43)
Társkereső Vác
László vagyok, 40 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért csak azt szeretném közölni,hogy keresem párom 29,5-43,2 éves között aki szeret horgászni és van horgászcsónakja.Fényképet kérek a csónakról!!! 😂 😀

50 év feletti váci társkereső nők

Ágnes (68)
Társkereső Vác
Egy kedves, intelligens jó humorú urat keresek őszinte komoly kapcsolat, kedves beszélgetések céljából.Én szeretek kikapcsolódni, kirándulni, biciklizni,úszni, zenét hallgatni, filmezni,táncolni.. Szeretem a természetet, szeretem az állatokat.. Kalandorok kíméljenek.
Zsuzsi (60)
Társkereső Vác
Szia, Zsuzsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea (59)
Társkereső Vác
Nem vagyok elofizeto, ezért kérlek írj rám és adj elérhetőséget hogy beszélgethessünk .. Harmóniában a valósággal... őszinte nyitott , érdeklődő, egyszerű, életszerető, normális értékrenddel bíró, érzelmileg kiegyensúlyozott ember vagyok.Jól érzem magam a bőrömben. Értelem és érzelem, a Tisztelet és az egymásra figyelés fontos értékek számomra. Keresem a korban, szemléletben hozzám illő barátot, partnert, akivel megoszthatjuk gondolatainkat, érzéseinket, szabadidőnket, aki érzi és érti a dolgok, egy kapcsolat értékesseget, és akivel talán úgy alakul, hogy még szarnyalhatunk együtt néhány évet.. Amennyiben kölcsönös a szimpátia a levelezés során, értjük egymás kommunikációját, a személyes találkozás megmutatja eséyeinket... Már nincs elofizetesem, kérlek adj elérhetőséget hogy válaszolhassak, köszönöm. Csak fényképes üzenetre válaszolok.
Gina (61)
Társkereső Vác
Kertes házban élek,Budapesten dolgozok. Tartós kapcsolat reményében keresem a barátom - leendő párom,aki hasonló beállítottságú. Ha érdemesnek tartod,írjál. Minden levélre válaszolok.
Margit (59)
Társkereső Vác
Kedves, romantikus vagyok. Mindent szeretek ami a kikapcsolódáshoz köthető / színház, mozi, kirándulás,tánc /,de még jobban ha egy szimpatikus barát-társsal tehetem mindezt.
Judit (62)
Társkereső Vác
Beszélgessünk, majd, ha te is úgy gondolod és én is, találkozzunk, majd, ... még mindig van néhány további lehetőség:)

50 év feletti váci társkereső férfiak

Elek (61)
Társkereső Vác
Szia, Elek vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást *moderálva* Tavaly 2 gyermekem és fiatal párom, 2 autóm és tágas házam. Most lényeg az partnert keresek, nem vagyok ostoba szerintem.
Joci (69)
Társkereső Vác
Joli vagyok, 69 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci (61)
Társkereső Vác
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni takarítani. Egy olyan társra vágyom,aki oda figyel rám,és megbecsül,amit én viszonozni is tudok. Magyarul komoly kapcsolatra ,nem pedig futó kalandokra.
László Imre (67)
Társkereső Vác
jó fejnek lenni...művészet...de legyen természetes...
Kálmán (66)
Társkereső Vác
Rendezett körülmények között élő, igényes, hagyományos értékrendű, fiatalos, érdeklődő és romantikus vagyok. Szeretek kirándulni,(aktív túrázó vagyok) zenét hallgatni, színházba menni Komoly de harmonikus kapcsolatra vágyom. Nem jó egyedül, Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni, nem vagyok előfizető., csak E-mail címre tudok válaszolni.( E-mail címet küldj. A profilkép 2024.04.13-án készült.
Kálmán (66)
Társkereső Vác
Rendezett körülmények közt élő, igényes, fiatalos, érdeklődő és romantikus vagyok. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, színházba menni Komoly de harmonikus kapcsolatra vágyom. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni .Szeretném az élet fény -és árnyoldalait nem egyedül megélni. Friss nyudíjas vagyok.A fotó 2024.04.13 készült. Megláthatod élőben is, ha akarod. Még nem vagyok előfizető. E-mail címet vagy telefonszámot küldj.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ildikó (51), Budapest Ismerkedni szeretnék, hagyományos értékrendekkel rendelkezek. Casanovák kíméljenek! 51 éves, 178 cm magas, független nő vagyok, kérlek ezt vedd figyelembe!
  • Edit (48), Kecskemét Komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető így nem láttom ki ír kedvel.
  • Emő (26), Győr Bízom abban, hogy most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 169 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
  • Zoli (56), Őrbottyán Lassan egy éve lesz, hogy hosszú betegség után elvesztettem a feleségemet. A traumát feldolgozva, szeretnék optimistán továbblépni és megtalálni új társamat, akivel megoszthatom az életemet. Saját vállalkozásomat vezetem, két önálló gimnazista kamaszgyereket (16 és 18 évesek) nevelek. Szeretek utazni, kirándulni, színházba, koncertre járni, barátoknak főzni. Keresem a hölgyet, akivel egymás életét vidámabbá tudnánk varázsolni!
  • György (67), Apostag Gyuri Vagyok. Kertes családi házamba keresek, olyan jó kedvű, vidám, zenét, kirándulást, az otthon melegét kedvelő, szeretetre vágyó, és adni tudó hölgyet. Akinek minden tőlem telhető szeretetet, segítséget és támaszt megadnék. A nagy szavak, és levél írás helyett, a személyes találkozásban hiszek.

Társkeresés Vácon

Ha Vácra szerveztek randit, rengeteg helyet meglátogathattok, ahol garantáltan romantikus hangulatot teremthettek. A városban és a környéken is klassz helyek tömkelege várja a látogatókat.

Ha Vác, akkor kötelező egy Duna-parti séta. A sétány a folyó és a város közti összekötő kapocs, emellett egy nagyon romantikus randihelyszín is. Tavasszal a gyönyörűen virágzó és illatozó fák, nyáron a zsongó tömeg, és a vízen csillogó napfény, ősszel pedig a hulló levelek teszik meghitté a sétát.

Ha már itt sétálgattok, elballaghattok a Zenepavilon, vagy a Duna-parti öntöttvas korlát felé is, amit Pestről hoztak ide, amik szintén szuper randihelyek lehetnek.

Ha úgy döntötök, hogy a városban sétálnátok egy nagyot, ballagjatok el a Ligethez, ahol nagyot sétálhattok, az erdőben pedig közösen megkereshetitek a Hétkápolnát. Az Ártéri Tanösvény is nagyon szép hely, itt tavasztól őszig mindig találhattok valami igazán érdekes látnivalót. A tanösvény a Dunát egykor végigkísérő ártéri erdők egyik maradványát mutatja be. Mivel az erdő gyakran kerül víz alá, egy több mint 500 méter hosszú deszkaösvényen sétálva csodálhatjátok meg a természet szépségeit. Itt andalogva akár az egyik madárlesben is meglapulhattok, és onnan fürkészhetitek az erdő lakóit.

Ha szívesen elhagynátok a várost néhány órára, sok-sok színes program vár titeket a környéken.

Elruccanhattok Szokolyára, és mehettek egy kört a Királyréti Erdei Vasúttal, ahol több program közül is választhattok. A nyomkeresés fortélyait, a szarvasok életét, madarakat, gombákat bemutató utak közül kedvetekre válogathattok, ha pedig mégsem a kisvasúttal járnátok be az erdőt, a 750 méter hosszú hajtánypályán is tehettek egy kört.

Biztosan összehoz majd benneteket egy közös kincskeresés. Vegyetek hát rész a Kincsmaros nevű kincskereső túrán, ahol feladványokat megoldva juthattok el a kincses ládáig.

Az erdőben található ajándékbolt is, ahol meglepheted partneredet valami aprósággal, hogy biztosan örök emlék maradjon a randitok. Ha megszomjaztatok, üljetek be az ajándékbolt mellett található kávézóba, ahol felfrissülés közben jókat beszélgethettek.

A környéken szintén kötelező helyszín a veresegyházi medvefarm. Ez Közép-Európa egyetlen medvemenhelye, ahol 39 barnamedvét, 16 kamcsatkai és 17 erdélyi medvét csodálhattok meg, amint kedvükre játszadoznak, fára másznak, vagy éppen igyekeznek kifogni a kárászokat a területen lévő tavakból. A farmon nem csak medvék élnek, hanem 20 farkas is helyet kapott itt.

Akik szeretik a természetet, sőt imádnak túrázni, azoknak kötelező célpont a szépséges Rám-szakadék, ami Dobogókő és Dömös között húzódik, és hazánk egyik legvadregényesebb helye. Nagyon jó program, hisz a közös mászás, az utat tarkító vízesések jól összehoznak majd titeket.

Ha mindketten odavagytok a kultúráért, mindenképpen látogassatok el Pilisszántóra, és nézzetek meg egy előadást a görög színházak hangulatát idéző Szikla Színházban. Az itt játszott előadások – már csak a színház kialakítása miatt is mindig nagyon látványosak.

Ha jó idő van, és gyaloglás helyett inkább bicikliznétek, akkor irány Horány! Komppal át tudtok jutni a szigetre, ott pedig már két keréken suhanhattok tovább. A békés szigeten csak kevés autó közlekedik, ezért szuper helyszín egy biciklitúrához. Ha még romantikusabbá tennétek a túrát, akkor piknikezhettek is egyet a bicikliút mellett a Duna-parton. Ha bírjátok szusszal, eltekerhettek a Váccal szemben lévő egykori Pokolcsárda mellett lévő római őrtoronymaradványokhoz is.

Ha szerettek a természetben bóklászni, jó randihelyszín lehet még a Vácrátóti Botanikus Kert. Ez Magyarország legnagyobb botanikai gyűjteménye, ahol a 29 hektáros területen több mint 13.000 növényfajt csodálhattok meg Kelet-Ázsiai vidékek növényeitől egészen a Dél-Amerikai fenyvesekig.

Ha jól sikerült a randi, hogy mindketten úgy érzitek, megtaláltátok a tökéletes párt, helyezzetek el egy lakatot az Angelato kávézó melletti lakatfalon, hisz az ősi kínai hagyomány szerint így kapcsolatotok örökké tart majd.

Aggódsz, hogy balul sül majd el a randi? Olvass bele az olvasóink által beküldött href="https://blog.randivonal.hu/?q=elcseszett+randik&x=0&y=0" target="_blank">elcseszett randikba, hogy lásd, nem csak veled történhetnek ciki dolgok az első találkozáskor.

VácVác

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]