Társkereső Vác

Legújabb váci női társkeresők

Beáta, 42 éves
Társkereső Vác
4 napja tag
Szia, Beáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kati, 73 éves
Társkereső Vác
4 napja tag
Similis simile gaudet. Haonló a hasonlónak örül. Koromhoz képest fiatalos vagyok, úgy is érzem magam. Az írásos, videos ismerkedéssel kezdeném... Kérlek, ha így megfelel. üzenetben küldj elérhetőséget. Vác környékén élek.
Katalin, 39 éves
Társkereső Vác
8 napja tag
Kérlek,ha alkalmi kapcsolatot keresel vagy két értelmes mondatot nem tudsz mondani ne vesztegessük egymás idejét!
Veronika, 51 éves
Társkereső Vác
10 napja tag
Veronika vagyok, 51 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb váci férfi társkeresők

Tamás, 20 éves
Társkereső Vác
4 napja tag
Tamás vagyok tartós kapcsolatot keresek szeretek edzeni főzni, illetve társaságban lenni, barátokkal lógni.
László, 40 éves
Társkereső Vác
7 napja tag
László vagyok, 40 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 37 éves
Társkereső Vác
13 napja tag
Ferenc vagyok, 37 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sandor, 53 éves
Társkereső Vác
16 napja tag
Sandor vagyok, 53 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online váci társkereső nők

Márta, 69 éves
Társkereső Vác
2 órája lépett be
Társam keresem Vác környékéről. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mária, 39 éves
Társkereső Vác
2 órája lépett be
Sokat csalódott lány keresi párját. Jól csak a szívével lát az ember ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan.
Maria, 65 éves
Társkereső Vác
3 perce lépett be
Mar nem vagyok elofizeto!!! Kerek szepen elerhetoseget , ha irsz...en valaszolok !! Eletvidam, mosolygos, kommunikativ, szeretetet adni es kapni vagyo No vagyok.Nyugdijaskent , anyagilag fugetlen, uj elmenyekre vagyom es aktivan szeretem elni az eletet. A parkapcsolatban hagyomanyos ertektend kepviseloje vagyok, amiben teljes ertekeimel ( testi ,lelki, spiritualis) reszt veszek. Ehez igenylem a huseget, kolcsonos bizalmat, nyitottsagot. Fontos, hogy a parom teljes ertekeivel, reszt vegyen es maradjon hu onmagahoz....,, talaljuk meg az arany kozeputat . Jo lenne, hogy apro dolgoknak is tudjon orulni es csaljon mosolyt az arcomra..ami csak ..Neki szol. Tisztelj meg , aktualis fotoval ... en is , azt teszem.
Marcsi, 62 éves
Társkereső Vác
2 órája lépett be
Sziasztok . 62 éves elvált nő vagyok. Van egy felnőtt lányom, aki nem velem él .Jelenleg dolgozom . Keresem párom, akivel kölcsönös szimpátia alapján, elfogadjuk egymást. Amit szeretek: kerékpározás, séta, mozi,színház , strand, utazás, főzés,táncolás. Rendezett életem van, melyből csak Te hiányzol ? Ha felkeltettem érdeklődésedet , nem iszol, és nem dohányzol, akkor írjál, légyszíves .

Éppen online váci társkereső férfiak

György, 67 éves
Társkereső Vác
1 órája lépett be
Szia, György vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 48 éves
Társkereső Vác
2 órája lépett be
"Az van ami van"... A többi csak legenda...
Zsolt, 67 éves
Társkereső Vác
2 órája lépett be
Nem véletlen, hogy nincs napszemüvegben sportkocsira támaszkodós, pálmafás strandon szörfözős, vagy híres épületeknél pózolós fényképem. Ha ilyet keresel az nem én vagyok. De "vagyok mint minden ember, fenség titok északfok idegenség, lidérces messze fény..." Kedves, humoros, kíváncsi nők, ne kíméljetek.
Béla, 53 éves
Társkereső Vác
2 órája lépett be
elvált.szeretnék valakihez kötődni

Diplomás váci társkereső nők

Viktória, 50 éves
Társkereső Vác
Egyetemet végzett
Olyan nőnek gondolom magam, aki sokat nevet, kedves, és megértő. De ez nem azt jelenti, hogy minden marhaságot elvisel. A házimunka nem annyira kívánatos számomra, jobban kedvelem a beszélgetéseket, rövidebb hosszabb kiruccanásokat és az éjszakai műsort. Törekszem az arany középútra, és ezt várom el a páromtól is. Utálom az estéket egyedül tölteni.
Ildi, 50 éves
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Szia, Ildi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adél, 39 éves
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Egyelőre csak nézelődöm, még nem vagyok fizető tag. Ha szeretnél beszélni, légyszives ird meg az email cimedet, köszönöm! 🙂
Annamari, 49 éves
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Szia, Annamari vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás váci társkereső férfiak

Attila, 66 éves
Társkereső Vác
Főiskolai diplomás (Sport)
Test alkatom sportos, megfelelő empátiával rendelkezem, olvasok, Tv-t nézek, zenét hallgatok. Vízimádó vagyok. Szeretek együtt lenni valakivel
Bálint, 30 éves
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Bálint vagyok, 29 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Milán, 22 éves
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Milán vagyok, 21 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Józsi, 23 éves
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Sziasztok hoszú kapcsolatot szeretnék 23 éves vagyok töbit majd meg beszejük

Keresztény váci társkereső nők

Ildiko, 56 éves
Társkereső Vác
vallása: református (nem gyakorlom)
Ildiko vagyok, 56 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Nem vagyok elő fizető.. igy nem látom ki ir.. Az email címem: *moderálva*
Dóri, 30 éves
Társkereső Vác
hite: római katolikus
Egyszer már voltam itt, most ismét egyedül vagyok és megint megpróbálom. Légy őszinte és megbízható, tudd hogy mit akarsz, legyél határozott. Nem vagyok Előfizető, hagyj email címet, elérhetőséget.
Márta, 63 éves
Társkereső Vác
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
Szia, Márta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsa, 66 éves
Társkereső Vác
hivő: evangélikus (alkalmanként)
Zsuzsa vagyok, 66 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény váci társkereső férfiak

Zsolt, 46 éves
Társkereső Vác
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyedülálló hölgyet keresek komoly kapcsolatra Vácit vagy Vác környékit. Szeretek kirándulni, tollas labdázni, kerékpározni. Kocsma helyett szívesebben ülök be egy cukrászdába. Egy életre szóló társat keresek akivel gyereket vállalhatnék és megtalálnám a boldogságot a hátralévő életembe. Kalandornők kíméljenek.
Mihály, 41 éves
Társkereső Vác
hite: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
Tomi, 49 éves
Társkereső Vác
hivő: református (alkalmanként)
Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt, hasonló elképzeléssel rendelkező társam keresem.
Tibor, 41 éves
Társkereső Vác
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Tibor vagyok, 40 éves. Tipikus bika. Keresem a másik felemet komoly, őszinte kapcsolat céljából. Akivel vannak közös érdeklődési szálak és megértjük, kiegészítjük egymást. Szeretem a rendet és tisztaságot. A zene és a humor is nagyon fontos számomra. Időnként a természetben kikapcsolni gyalog vagy kerékpáron. Szeretnék valaki oldalán boldog lenni illetve boldoggá tenni. Hobbi zenék és filmek. Káros szenvedélyek többségétől mentes vagyok.

Fiatalabb, 30 év alatti váci társkereső nők

Zita, 28 éves
Társkereső Vác
szia tartos kapcsolat szeretnék 29 éves vagyok Dunakeszin lakom
Debóra, 28 éves
Társkereső Vác
Debi vagyok,szívesen barátkozom :) *moderálva*
katalin, 27 éves
Társkereső Vác
katalin vagyok, 26 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bogi, 19 éves
Társkereső Vác
Szia, Bogi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti váci társkereső férfiak

Bence, 24 éves
Társkereső Vác
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ádám, 18 éves
Társkereső Vác
Szia Ádám vagyok és egyedülálló vagyok van családom és nekem 3 éves korom óta nekem hallókészülék és tudok beszélni és hallok vagyok és keresem kapcsolatban
István Szabolcs, 26 éves
Társkereső Vác
Sziasztok! Nem vagyok híve a társkeresőknek, így nem is élem belemagam semmibe. De azt azért szeretném ha mindenki őszinte lenne, és azt mondaná amit szeretne. Ez fontos lesz neked is, és nekem is:)
Kornél, 18 éves
Társkereső Vác
Szia, Kornél vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as váci társkereső nők

Nikoletta, 39 éves
Társkereső Vác
3 fiú gyermekem van, csak komoly jelentkezők irjanak
Nikolett, 32 éves
Társkereső Vác
Szia, Nikolett vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tünde, 33 éves
Társkereső Vác
Tünde vagyok, 33 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lilla, 30 éves
Társkereső Vác
Lilla vagyok, 29 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as váci társkereső férfiak

Ákos, 35 éves
Társkereső Vác
Szia, Ákos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbi, 37 éves
Társkereső Vác
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek! sajnos nem vagyok prémium os ! max írj imelt *moderálva*
Norbert, 37 éves
Társkereső Vác
ismerj meg ! és meg tudod mien vagyok komoly kapcsolat érdekel !
Tamás, 38 éves
Társkereső Vác
Személyes találkozónál nincs természetesebb,hogy két ember, egy férfi és egy nő ismerkedés céljából találkozzon egy kávézóban. Véleményem szerint egy laza jókedvü,kellemes beszélgetés közben kiderül,hogy kölcsönösen szeretnénk megismerni egymást,ha nincs meg ez az érzés akkor is kultúrált módon tudunk elköszönni egymástól. Tamás

Középkorú váci társkereső nők

Éva, 46 éves
Társkereső Vác
Éva vagyok, 46 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kata, 44 éves
Társkereső Vác
Vidám, energikus, becsületes, figyelmes, társaság kedvelő, főzni szerető, gyermektelen, társra-családra vágyó, kutyás, váci lány vagyok. Amikor nem állítja meg magát a világ, akkor szeretek utazni, étterembe járni. Köszönöm a sok megkeresést, jól esik, de csak annak írok vissza, akivel kölcsönös a szimpátia.
Andrea, 40 éves
Társkereső Vác
Andrea vagyok, 39 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Nikoletta, 40 éves
Társkereső Vác
Szia, Nikoletta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú váci társkereső férfiak

Attila, 44 éves
Társkereső Vác
Attila vagyok, 44 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Atesz, 48 éves
Társkereső Vác
Szia, Atesz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 44 éves
Társkereső Vác
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jozef, 43 éves
Társkereső Vác
pozitív gondolkodasú , srác vagyok,aki szereti az életet,és szeretek élni.nem félek a kihívásoktól,újj dolgoktól.szeretem a természetét,az állatokat,szeretek motorozni,biciklizni, kirándulni.

50 év feletti váci társkereső nők

Cintia, 62 éves
Társkereső Vác
Cintia vagyok, 62 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Györgyi, 66 éves
Társkereső Vác
Nyugdíjas szociális gondozó vagyok.
Maria, 65 éves
Társkereső Vác
Ha erdkellek ...elmondom szemellyesen..., hogyha kapok elerhetosseget...!!
Maria, 65 éves
Társkereső Vác
Maria a nevem, 65 eves nyugdijas ovodapedagogus vagyok. Azt mondjak:,,egy no , nem minden ferfi oldalan ugyanz a no\".En csak, onmagam szeretnek lenni, mikozben Te is maradj hu onmagadhoz. Pozitiv gondolkodasu, kulturalt, apolt, jo modoru, szeretett adni tudo es elfogado , parkapcsolatra erett,tarsat keresek. En is ilyen vagyok!!! Az elso talalkozas donto. Ami szamit, az az elso megjelenes, a hang,a gesztusok,a pillantasok es hogyan reagalunk a masikra. Azert, kezdesnek megfelel egy aktualis foto rolad!! Nem vagyok elofizeto , kerek elerhetoseget , koszonom!

50 év feletti váci társkereső férfiak

Béla, 61 éves
Társkereső Vác
Béla vagyok, 61 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 72 éves
Társkereső Vác
Kertészkedést kedvelő és egy kicsit hozzáértő is vagyok.
Pál, 60 éves
Társkereső Vác
Pál vagyok, 60 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 63 éves
Társkereső Vác
NEN VAGYOK ELŐFIZETŐ KÜLDJETEK ELÉRHETŐSÉGET! Sziasztok, kedves társat, párt vagy kapcsolatot kereső hölgyek! Én is ezért vagyok itt, szeretném megtalálni a páromat, kedvesemet. Én egy mackós, őszülő fiatal ember vagyok. Kicsit nehezen oldódó, de később egy vidám humor önoros ember vagyok. Szeretem az őszinteséget a becsületességet, men szeretem ha átvernek. Szeretlek a természetbe sétálni, túrázni, kerékpározni, de szeretek, otthon tenni, venni. Szeretlek fözni és evés után lustálkodni, tévézni, összebujni, zenét hallgatni. És persze utazni, wellnessezni, mozi, színház vagy jó könyv, olvasni. Stb...NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, KÉRLEK ELÉRHETŐSÉGFT! .

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot

Társkeresés Vácon

Társkeresés Vácon

Ha Vácra szerveztek randit, rengeteg helyet meglátogathattok, ahol garantáltan romantikus hangulatot teremthettek. A városban és a környéken is klassz helyek tömkelege várja a látogatókat.

Ha Vác, akkor kötelező egy Duna-parti séta. A sétány a folyó és a város közti összekötő kapocs, emellett egy nagyon romantikus randihelyszín is. Tavasszal a gyönyörűen virágzó és illatozó fák, nyáron a zsongó tömeg, és a vízen csillogó napfény, ősszel pedig a hulló levelek teszik meghitté a sétát.

Ha már itt sétálgattok, elballaghattok a Zenepavilon, vagy a Duna-parti öntöttvas korlát felé is, amit Pestről hoztak ide, amik szintén szuper randihelyek lehetnek.

Ha úgy döntötök, hogy a városban sétálnátok egy nagyot, ballagjatok el a Ligethez, ahol nagyot sétálhattok, az erdőben pedig közösen megkereshetitek a Hétkápolnát. Az Ártéri Tanösvény is nagyon szép hely, itt tavasztól őszig mindig találhattok valami igazán érdekes látnivalót. A tanösvény a Dunát egykor végigkísérő ártéri erdők egyik maradványát mutatja be. Mivel az erdő gyakran kerül víz alá, egy több mint 500 méter hosszú deszkaösvényen sétálva csodálhatjátok meg a természet szépségeit. Itt andalogva akár az egyik madárlesben is meglapulhattok, és onnan fürkészhetitek az erdő lakóit.

Ha szívesen elhagynátok a várost néhány órára, sok-sok színes program vár titeket a környéken.

Elruccanhattok Szokolyára, és mehettek egy kört a Királyréti Erdei Vasúttal, ahol több program közül is választhattok. A nyomkeresés fortélyait, a szarvasok életét, madarakat, gombákat bemutató utak közül kedvetekre válogathattok, ha pedig mégsem a kisvasúttal járnátok be az erdőt, a 750 méter hosszú hajtánypályán is tehettek egy kört.

Biztosan összehoz majd benneteket egy közös kincskeresés. Vegyetek hát rész a Kincsmaros nevű kincskereső túrán, ahol feladványokat megoldva juthattok el a kincses ládáig.

Az erdőben található ajándékbolt is, ahol meglepheted partneredet valami aprósággal, hogy biztosan örök emlék maradjon a randitok. Ha megszomjaztatok, üljetek be az ajándékbolt mellett található kávézóba, ahol felfrissülés közben jókat beszélgethettek.

A környéken szintén kötelező helyszín a veresegyházi medvefarm. Ez Közép-Európa egyetlen medvemenhelye, ahol 39 barnamedvét, 16 kamcsatkai és 17 erdélyi medvét csodálhattok meg, amint kedvükre játszadoznak, fára másznak, vagy éppen igyekeznek kifogni a kárászokat a területen lévő tavakból. A farmon nem csak medvék élnek, hanem 20 farkas is helyet kapott itt.

Akik szeretik a természetet, sőt imádnak túrázni, azoknak kötelező célpont a szépséges Rám-szakadék, ami Dobogókő és Dömös között húzódik, és hazánk egyik legvadregényesebb helye. Nagyon jó program, hisz a közös mászás, az utat tarkító vízesések jól összehoznak majd titeket.

Ha mindketten odavagytok a kultúráért, mindenképpen látogassatok el Pilisszántóra, és nézzetek meg egy előadást a görög színházak hangulatát idéző Szikla Színházban. Az itt játszott előadások – már csak a színház kialakítása miatt is mindig nagyon látványosak.

Ha jó idő van, és gyaloglás helyett inkább bicikliznétek, akkor irány Horány! Komppal át tudtok jutni a szigetre, ott pedig már két keréken suhanhattok tovább. A békés szigeten csak kevés autó közlekedik, ezért szuper helyszín egy biciklitúrához. Ha még romantikusabbá tennétek a túrát, akkor piknikezhettek is egyet a bicikliút mellett a Duna-parton. Ha bírjátok szusszal, eltekerhettek a Váccal szemben lévő egykori Pokolcsárda mellett lévő római őrtoronymaradványokhoz is.

Ha szerettek a természetben bóklászni, jó randihelyszín lehet még a Vácrátóti Botanikus Kert. Ez Magyarország legnagyobb botanikai gyűjteménye, ahol a 29 hektáros területen több mint 13.000 növényfajt csodálhattok meg Kelet-Ázsiai vidékek növényeitől egészen a Dél-Amerikai fenyvesekig.

Ha jól sikerült a randi, hogy mindketten úgy érzitek, megtaláltátok a tökéletes párt, helyezzetek el egy lakatot az Angelato kávézó melletti lakatfalon, hisz az ősi kínai hagyomány szerint így kapcsolatotok örökké tart majd.

Aggódsz, hogy balul sül majd el a randi? Olvass bele az olvasóink által beküldött href="https://blog.randivonal.hu/?q=elcseszett+randik&x=0&y=0" target="_blank">elcseszett randikba, hogy lásd, nem csak veled történhetnek ciki dolgok az első találkozáskor.

VácVác

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk