Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Vác

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb váci férfi társkeresők

Tamás (42)
Társkereső Vác
5 napja tag
Semmi értelme
Feri (47)
Társkereső Vác
29 napja tag
Vidám hölgyek társaságát keresem , ha fontos a humor számodra ... ismerj meg :)
Laci (48)
Társkereső Vác
35 napja tag
Szia kedves idgen, aki most épp ide tévedtél és eme remek sorok közöl próbálsz megismerni. Nem lesz egyszerű.... nem vayok különc csak egyedi.... olyan értékrendben hiszek ami ma már kihalóflélben van.... "Nem érdekel, hogy miből élsz. Azt akarom tudni, hogy mire vágysz, és hogy mersz-e találkozni szíved vágyakozásával, Nem érdekel, hogy hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy hülyének néznek a szerelmed miatt, az álmaidért vagy azért a kalandért, hogy igazán élj. Nem érdekel, hogy milyen bolygóid áIInak együtt a holddal. Azt akarom tudni, hogy megérintetted-e szomorúságod középpontját, hogy sebet ejtett-e már valaha rajtad árulás az életben, és hogy további fájdalmaktól való félelmedben visszahúzódtál-e már. Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e lenni fájdalommal, az enyémmel vagy a tiéddel, Hogy vadul tudsz-e táncolni, és hagyni, hogy az eksztázis megtöltsön az ujjad hegyéig anélkül, hogy óvatosságra intenél, vagy arra, hogy legyünk realisták, vagy emlékezzünk az emberi lét korlátaira. Nem érdekel, hogy a történet, amit mesélsz igaz-e. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e csalódást okozni valakinek, hogy igaz legyél önmagadhoz, hogy el tudod-e viselni az árulás vádját azért, hogy ne áruld el a saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépet, még akkor is, ha az nem mindennap szép, és hogy isten jelenlétéből ered-e az életed. Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e élni a kudarccal, az enyémmel vagy a tiéddel, és mégis megállni a tó partján és azt kiáltani az ezüst holdnak, hogy ? Igen?! Nem érdekel, hogy hol élsz, vagy hogy mennyit keresel. Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e kelni egy szomorúsággal és kétségbeeséssel teli éjszaka után, fáradtan és csontjaidig összetörten és ellátni a gyerekeket? Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy jutottál ide. . Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz középpontjában anélkül, hogy visszariadnál. Nem érdekel, hogy hol, mit és kivel tanultál. Azt akarom tudni, hogy mi tart meg belülről, amikor minden egyéb már összeomlott. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni saját magaddal, és hogy igazán szeretsz-e magaddal lenni az üres pillanatokban"
Joci (69)
Társkereső Vác
36 napja tag
Joli vagyok, 69 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás váci társkereső nők

Ildi (46)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Reggelisátrasébredés,estitánczene,hegytetőnrétmezítláb,kávémellettücsörgés, estibeszélgetés,humorsoknevetés, játék,evezőloccsanás,könyvillat...most épp kedvencek :)
Laura (25)
Társkereső Vác
Egyetemet végzett
Bízom abban, hogy most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 162 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Klári (59)
Társkereső Vác
Főiskolai diplomás (Oktatás)
Korban hozzám illő férfivel való ismerkedésre vágyom. Úgy érzem, ha a kommunikációnk és a humorunk hasonló, arra lehet építeni. Próba, szerencse. Meglátjuk. A kedvencnek jelöléseket köszönöm, de sajnos nem tudok rá reagálni, mert nem látom ki az... Nem vagyok előfizető, így nem mindenkinek tudok válaszolni.
Betti (43)
Társkereső Vác
Főiskolát végzett
Önmagára és a környezetére igényes, vékony, csinos, mosolygós Nő vagyok. Az élet minden területén békére és harmóniára törekszem. Feltölt a természet, a vízpart nyugalma, a kertészkedés. Olyan Férfit keresek, akivel hasonló értékrenden és hullámhosszon vagyunk. Aki nem tökéletes, de számomra a legtökéletesebb. Megfontolt, intelligens és érett. Hozzám hasonlóan kedveli a természetet, a vízpartot, az éltető napfény, s az éjszaka romantikus varázslatát, az Élet szépségeit. Optimista, tele életkedvvel. Rá lehet venni egy esti sétára, közös főzésre, kirándulásra, táncra vagy bármire, amely mindkettőnket boldoggá tesz.. Leveledben kérlek add meg az e-mail címedet, köszönöm.

Keresztény váci társkereső férfiak

Mihály (54)
Társkereső Vác
vallása: evangélikus (nem gyakorlom)
párt keresek özvegyember vagyok szeretném ha újra lenne párom társam az életben nem vagyok gazdag de szegény sem hobbim a horgászat és főzni is szeretek ha párom leszel meg igérem hogy nem töröm össze a szíved
Tibor (29)
Társkereső Vác
hite: görög katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Ebben a rohanó világban keresem a páromat. Rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott természetem van. Szeretek túrázni, énekelni és vezetni 😁
Gergő (27)
Társkereső Vác
római katolikus vallású (alkalmanként)
BME-n végeztem idén műszaki menedzser szakon. 27 éves átlagos testalkatú vagyok.Vácon élek. Edzeni nemrég kezdtem el megint régebben rendszeres volt. Dj ként tevékenykedek(tem). Szeretek a szabadban tölteni az időt illetve nem vetem meg a nagyobb társasági programokat se vagy egy mozi akár egy közös vacsorás kettesben létet sem. Mivel nincs előfizetésem ezért aki szeretne velem beszélgetni, ismerkedni komoly kapcsolatot keres az nálam meg találhatja lányok és hölgyek. SMS üzenetet tudok küldeni ott megtudom adni a két elérhetőségemet a messengerhez illetve instagramhoz is ahol eltudtok érni üzenetben bármikor!! Minden másra ha kiváncsi vagy privátban írj moderálva és válaszolok amint tudok! Üdv: Gergő
Zsolt (49)
Társkereső Vác
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyedülálló hölgyet keresek komoly kapcsolatra Vácit vagy Vác környékit. Szeretek kirándulni, tollas labdázni, kerékpározni. Szívesen ülök be egy cukrászdába, étterembe egy romantikus vacsorára. Egy életre szóló társat keresek akivel gyereket vállalhatnék és megtalálnám a boldogságot a hátralévő életembe. Kalandornők kíméljenek.

30-as váci társkereső férfiak

Zoltán (38)
Társkereső Vác
Vidám, kommunikatív, határozott, akinek a minőségi idő és az emberi kapcsolatok mellett fontosak a kellemes beszélgetések is. Sziasztok, Szeretek kirándulni és a túrázó hétvégék is a nagy kedvenceim, de csak nyáron. Télen inkább a melegben társasjátékozom 😋. Magasság 174cm, tudom ez manapság már nem túl party képes a női magazinok mércéjével nézve, de a jó társaságommal simán kompenzálom. Friss levegő, természet, erdő, bicikli, túrázás és még sok minden más is érdekel. Nyitott vagyok új dolgokra és a berögződéseim mellett inkább a spontenaitás jellemző rám. Állandóan mosolygok, vigyorgok sokszor vagyok vicces,... Őőőő akarom mondani én sokat nevetek magamon 🙈. Nem vagyok túl sportos, de az egészséges életre való törekvés jegyében rendszeresen keresem a lehetőségeket egy kis mozgásra. Független, önálló életet élek, mindig van valami cél a szemem előtt, de hogy mondjak negatívat is, néha nálam is betelik a pohár. Olyankor egyedüllét, nyugalom, zen, jóga valamint "kungfu panda/aranyhaj" kombó és máris rendbe jöttem. Bár egy időcsapdában elek, azért örülnék ha lenne itt valaki, aki kedvéért háttérbe tudnék szorítani pár kevésbé fontos tevékenységet, hogy jobban megismerhessük egymást. 🙏🏻😉 Inkább vidéki, kertészkedő, barkácsoló, madárcsicsergés a teraszon, típusú srác vagyok, mint mentő, autózaj, szmog 5.emelet nagyvárosi. A tisztesség azt diktálja, hogy nyíltan bátran trükközés és titkolózás nélkül megosszam a következő dolgot. Külföldön élek 12 éve, jól érzem magam, jobban mint otthon. Bár nem vagyok helyhez kötve, és mindig álmodozom arról, hogy más országokat is kipróbáljak, de egyenlőre még nem érzem azt, hogy vissza költözzem a szülőhazámba. Köszönöm, hogy eddig végigolvastad. 😉
Bálint (32)
Társkereső Vác
Váci kutyás tag vagyok.😌 Szeretek főzni ès hajatvágni. Ráadásul szerintem az asztrológiában van valami. 😃
Norbi (37)
Társkereső Vác
Magamról ? Hmm, azt hiszem Motíváló, önálló, határozott, öntudatos, célokkal teli, őszinte és nem kamugép, lelkiismeretes, gondoskodó, erkölcsös, kitartó, kíváló hallgató, de kíváló beszélgetőtárs is; munkajára és környezetére igényes, rendszerető. Munkámból élek, de nem a munkáért élek. Rossz tulajdonságaim természetesen nincsenek. :) Imádom Vácot, a Dunakanyart, egy jó kávét a főtéren, egy hangulatos sétát a Duna parton, vagy épp feltekerni egyet bicajjal Nagymarosig, hogy onnan aztán látva Visegrádot teljes legyen a Dunakanyar élménye. Nem kell zavarjon, hogy Vác van megadva lakhelyül, előbb elérek ide a Nyugatitól, mint más pl. a Kosztolányiig ezidő alatt. Tudom, hogy minden Budapest központú, mégis élvezem az agglomerációt, hogy vidéken élek, de egy karnyújtásnyira van Bp.
Kristóf1992 (30)
Társkereső Vác
Írj bátran, ha többet meg akarsz tudni Rólam, kortól függetlenül ! Ha levélben kapok számot egyszerűbben tudjuk felvenni a kapcsolatot, mert az oldalon ritkán vagyok, s a hosszú levelezés híve sem vagyok. LEHETŐLEG a közelből írj! 🙂🙂🙂 Mindenkinek Válaszolok!!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (52), Várpalota Ismerkedni jöttem,és a személyes találkozó híve vagyok. Itt azt ír az ember,amit akar,de egy találkozasnál minden kiderül!
  • Andrea (54), Diósd Komoly kapcsolatot keresek!
  • Sanyi (54), Alsónána Szia !! Mindannyian ugyan azt szeretnénk ...megtalálni a megfelelőt -boldognak lenni ! Én egy fiatalos ,rugalmas ,nyitott és modernebb gondolkodású független ,önálló pasi vagyok! Sokoldalú ,kreatív ,olyan aki egyedül is boldogul ..a hétköznapi életben .Lehet ,hogy ez nem az az élet ahol megtalálom a nagy ŐT ,de reménykedem még benne .A párkapcsolati múltam mind tapasztalatként szolgál ,az ember élete végéig tanul ...Igyekszem minél tisztább népet adni magamról -hogy megismerhess ...a többi már kettönkön múlik ---
  • Kata (49), Jánoshida Elváltam, 2 nagylányom van. Beszélgessünk, aztán meglátjuk.
  • István (57), Székesfehérvár Fiatalos vidám természetü életvidám volnék.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni horgászni. Keresem komoly korban hozzám illő páromat társamat Fehérvár vagy környékéről.

Társkeresés Vácon

Ha Vácra szerveztek randit, rengeteg helyet meglátogathattok, ahol garantáltan romantikus hangulatot teremthettek. A városban és a környéken is klassz helyek tömkelege várja a látogatókat.

Ha Vác, akkor kötelező egy Duna-parti séta. A sétány a folyó és a város közti összekötő kapocs, emellett egy nagyon romantikus randihelyszín is. Tavasszal a gyönyörűen virágzó és illatozó fák, nyáron a zsongó tömeg, és a vízen csillogó napfény, ősszel pedig a hulló levelek teszik meghitté a sétát.

Ha már itt sétálgattok, elballaghattok a Zenepavilon, vagy a Duna-parti öntöttvas korlát felé is, amit Pestről hoztak ide, amik szintén szuper randihelyek lehetnek.

Ha úgy döntötök, hogy a városban sétálnátok egy nagyot, ballagjatok el a Ligethez, ahol nagyot sétálhattok, az erdőben pedig közösen megkereshetitek a Hétkápolnát. Az Ártéri Tanösvény is nagyon szép hely, itt tavasztól őszig mindig találhattok valami igazán érdekes látnivalót. A tanösvény a Dunát egykor végigkísérő ártéri erdők egyik maradványát mutatja be. Mivel az erdő gyakran kerül víz alá, egy több mint 500 méter hosszú deszkaösvényen sétálva csodálhatjátok meg a természet szépségeit. Itt andalogva akár az egyik madárlesben is meglapulhattok, és onnan fürkészhetitek az erdő lakóit.

Ha szívesen elhagynátok a várost néhány órára, sok-sok színes program vár titeket a környéken.

Elruccanhattok Szokolyára, és mehettek egy kört a Királyréti Erdei Vasúttal, ahol több program közül is választhattok. A nyomkeresés fortélyait, a szarvasok életét, madarakat, gombákat bemutató utak közül kedvetekre válogathattok, ha pedig mégsem a kisvasúttal járnátok be az erdőt, a 750 méter hosszú hajtánypályán is tehettek egy kört.

Biztosan összehoz majd benneteket egy közös kincskeresés. Vegyetek hát rész a Kincsmaros nevű kincskereső túrán, ahol feladványokat megoldva juthattok el a kincses ládáig.

Az erdőben található ajándékbolt is, ahol meglepheted partneredet valami aprósággal, hogy biztosan örök emlék maradjon a randitok. Ha megszomjaztatok, üljetek be az ajándékbolt mellett található kávézóba, ahol felfrissülés közben jókat beszélgethettek.

A környéken szintén kötelező helyszín a veresegyházi medvefarm. Ez Közép-Európa egyetlen medvemenhelye, ahol 39 barnamedvét, 16 kamcsatkai és 17 erdélyi medvét csodálhattok meg, amint kedvükre játszadoznak, fára másznak, vagy éppen igyekeznek kifogni a kárászokat a területen lévő tavakból. A farmon nem csak medvék élnek, hanem 20 farkas is helyet kapott itt.

Akik szeretik a természetet, sőt imádnak túrázni, azoknak kötelező célpont a szépséges Rám-szakadék, ami Dobogókő és Dömös között húzódik, és hazánk egyik legvadregényesebb helye. Nagyon jó program, hisz a közös mászás, az utat tarkító vízesések jól összehoznak majd titeket.

Ha mindketten odavagytok a kultúráért, mindenképpen látogassatok el Pilisszántóra, és nézzetek meg egy előadást a görög színházak hangulatát idéző Szikla Színházban. Az itt játszott előadások – már csak a színház kialakítása miatt is mindig nagyon látványosak.

Ha jó idő van, és gyaloglás helyett inkább bicikliznétek, akkor irány Horány! Komppal át tudtok jutni a szigetre, ott pedig már két keréken suhanhattok tovább. A békés szigeten csak kevés autó közlekedik, ezért szuper helyszín egy biciklitúrához. Ha még romantikusabbá tennétek a túrát, akkor piknikezhettek is egyet a bicikliút mellett a Duna-parton. Ha bírjátok szusszal, eltekerhettek a Váccal szemben lévő egykori Pokolcsárda mellett lévő római őrtoronymaradványokhoz is.

Ha szerettek a természetben bóklászni, jó randihelyszín lehet még a Vácrátóti Botanikus Kert. Ez Magyarország legnagyobb botanikai gyűjteménye, ahol a 29 hektáros területen több mint 13.000 növényfajt csodálhattok meg Kelet-Ázsiai vidékek növényeitől egészen a Dél-Amerikai fenyvesekig.

Ha jól sikerült a randi, hogy mindketten úgy érzitek, megtaláltátok a tökéletes párt, helyezzetek el egy lakatot az Angelato kávézó melletti lakatfalon, hisz az ősi kínai hagyomány szerint így kapcsolatotok örökké tart majd.

Aggódsz, hogy balul sül majd el a randi? Olvass bele az olvasóink által beküldött href="https://blog.randivonal.hu/?q=elcseszett+randik&x=0&y=0" target="_blank">elcseszett randikba, hogy lásd, nem csak veled történhetnek ciki dolgok az első találkozáskor.

VácVác

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk