Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kalocsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kalocsai női társkeresők

Edit (52)
Társkereső Kalocsa
31 napja tag
Edit vagyok, 52 éves, lakhelyem Kalocsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Viki (39)
Társkereső Kalocsa
40 napja tag
Szia, Viki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zitus (58)
Társkereső Kalocsa
53 napja tag
Egészségügyben dolgozom. Másfél éve özvegy. Spirituális beállítottságú vagyok. Szabadidőmben energetikai kezeléseket végzek. Szeretek kirándulni, idegen országok kúltúráját megismerni. Sokat olvasok. Keresem azt az intelligens, legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkező, káros szenvedélyektől mentes, ( kivéve cigaretta, mivel én is dohányzom), magas, közepes testalkatú férfit, aki hosszú távú társkapcsolatot szeretne. Ha nős vagy, vagy kapcsolatban élsz, kérlek, ne keress!!!
Erzsébet (50)
Társkereső Kalocsa
66 napja tag
Ha ketten többek lehetünk mint egyedül, akkor van dolgunk egymás mellett😍 Szeretném megtalálni azt a férfit aki szeret és akit szerethetek.👫 Egy kapcsolatban fontos számomra az őszinteség, bizalom, egymásra figyelés, és a tartalmas együtt töltött idő. Azt a társat keresem, aki kiegészít, fiatalos, ápolt, aki mellett önmagam lehetek és aki önmaga tud lenni mellettem. Rendezetten élek kalocsán, komoly kapcsolatot keresek. Legyenek közös céljaink. Bújós ragaszkodó csajszi vagyok ahhoz akit megszeretek. Egy mindenben hozzam hasonlo egyenrangú társat keresek. Akivel minden jó es sok mindent tudunk közösen csinálni az élet tengerén csak előre, szeretetben, odafigyeléssel, törődéssel. Szeretek strandolni, wellneszelni, (a víz a mindenem) kirándulni.....minden ami mindkettőnknek jó. Testalkatom sportos, formás. Egészséges életmódot élek, minden káros dologtól mentesen, jó lenne ha te is! Ha szimpatikus vagyok írj elérhetőséget!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

KalocsaKalocsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk