Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kalocsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb kalocsai női társkeresők

Móni (39)
Társkereső Kalocsa
14 napja tag
Komoly párkapcsolat miatt regisztráltam az oldalra bízom benne, hogy itt őssze futunk egymással. Nem vagyok előfizető ezért korlátozottan tudok írni ezért egy email címet mellékelj.. Sok sikert kívánok minden társ keresőknek.. 🤗🤗
Böbe (45)
Társkereső Kalocsa
18 napja tag
" Túlságosan pörög ma a világ, és minket is túlságosan pörgetnek. Már-már társadalmi elvárás, hogy pörögjük szét az agyunkat: a sok "most azonnal", a sok határidő, a sok "most rögtön"... és ez nem feltétlenül jó, nem feltétlenül egészséges. Néha meg kell tanulni behúzni a kéziféket, egy picit lelassítani, egy picit visszavenni, és egy picit megélni azt, amiben tényleg vagyunk." " Egy átlagos ember 27 375 napig él. Ennyi jut, ha mázlink van. 27 375 nap. Először ez egyáltalán nem tűnt hosszú időnek, de ha belegondolsz, hány napra emlékszünk az életünkből? De minden megváltozhat egy nap alatt, egy csapásra, és hirtelen világossá válik, hogy miről maradunk le. (...) Az élet nem lehet elfeledett napok sorozata. Ha nem vagy boldog, változtass, válts sebességet, kockáztass! Semmi sincs kőbe vésve. Az életet nem később kell élni, hanem most." Írhatnék sok-sok személyest is, de így első neki futásra hirtelen ennyi elég.
Mónika (39)
Társkereső Kalocsa
35 napja tag
Egy kedves őszinte nő vagyok aki szeretne rátalálni a párjára. Bízom abban, hogy itt egymásra találunk. Nem vagyok előfizető vedd figyelembe egy elérhetőséged írj így tudok válaszolni...
Timea (59)
Társkereső Kalocsa
48 napja tag
Vigkedèjū,kiràndulni szeretō nō vagyok.ōzvegy.

Diplomás kalocsai társkereső férfiak

Máté (32)
Társkereső Kalocsa
Egyetemet végzett
Pár szó magamról: Fontos! Mobilis vagyok. Nem akarom egész életemet Kalocsán tölteni. Jelenleg itt dolgozom, de adott esetben kész vagyok váltani. Kedvenc színházam az Erkel, kedvenc darabom a Liliomfi. -Tudod hol forgatták az eredeti filmet? Voltál már ott? Sok legenda övezi a helyet. Hobbim az utazás, s ezáltal új helyek bemutatása videónapló formájában. Kedvenc helyeim: Erdély: Hargita, Fogaras, Szlováki:Pozsony, Ausztria: Wachau-("osztrák Dunakanyar") Csehországból: Brno és Prága ami, igazán lenyűgözött. Hazai viszonylatban meg kimeríthetetlen a téma- ökofalvak, egykori települések, film forgatási helyszínek, természeti látványosságok és sorolhatnám... Geográfus vagyok- tehát tudom kívülről az egész Földet, így soha nem tévedek el :). Jelenleg is dolgozom illetve az SZTE-n földrajztanárin másoddiplomázom. Szeretek szerelni, barkácsolni, motoros túrákat szervezni. "Duna imádó vagyok"- evezés, fürdés, vagy csak nézni a parton a naplementét.
Sandor (59)
Társkereső Kalocsa
Főiskolát végzett
Imádom a nöcikét
Dani (29)
Társkereső Kalocsa
Egyetemet végzett
Vidám természetű, őszinte ember vagyok, aki imád utazni és világot látni, emellett nagy állatbarát vagyok! ˇMikor megszülettél mindenki nevetett csak Te sírtál, Élj úgy, hogy mikor meghalsz, mindenki sírjon csak Te nevessél!
József (69)
Társkereső Kalocsa
Főiskolai diplomás (Műszaki)
Szeretem a Dunát, a barátaimmal közös főzőcskét, sütögetést, a jó zenét, a társaságot, mindent ami nem túl komoly.

Keresztény kalocsai társkereső nők

Krisztina (45)
Társkereső Kalocsa
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Előrebocsátom,hogy Budapest és vonzáskörzetétől 50 km-nél messzebb lakom,valamint elmúltam 65 kg,sőt 75 is😉. Akinek ez nagy gond,ne rabolja az idejét felesleges tovább olvasással. Néhány napja lejárt az előfizetésem és még nem hosszabbítom.Senkinek se tudok válaszolni, maximum WhatsAppon,ha írtok számot hozzá. Tervben van, hogy esetleg emiatt hibernálom itt az adatlapom. Egy kisebb városban élek és dolgozom.Mivel 2 gyermekem van és ténylegesen egyedülálló vagyok,a lehetőségeim időben,anyagiakban és itt munkahely szempontjából is korlátozottak. (Ergo ha úgy lesz,felmerülhet a költözés) Általában vidám vagyok,szeretek énekelni,felolvasni,olykor fütyülni,táncolni. Zeneileg eléggé mindenevő vagyok,a hörgőmetált és a blues,jazz javát viszont nem kívánja nagyon a szervezetem😉. Nem jelöltem sportot,ettől függetlenül életvitelszerűen napi 6-12,néha több km-t megteszek biciklivel,többnyire időhiányos tempóban🙂. Ha lehetőségem akad szeretek kenuzni,úszni,szaunázni,túrázni(de itt sehol egy hegy🤔).Tollasozni,röplabdázni,tekézni is szerettem valaha,a futás ellenben nem az én mozgásformám. Ha választani lehet,szívesebben mennék színházba,mint moziba és inkább olvasok,mint tévézek.(6 éve nincs is televízióm) Ha lehetőségem adódna szívesen tanulnék nyelveket is. A hajam festett,gyárilag barna és őszülő.Hosszú volt,bő 1,5 éve vágtam le,most újra növesztem. Ezerarcú és lobbanékony vagyok.Elvileg mindenevő,gyakorlatilag akad ételérzékenységem. Ha Te is kacifántosabban étkezel nem gond,de szeretem ha a társam is tud valamennyire főzni,vagy még inkább együtt készíteni néha ezt-azt.
Marcsika (63)
Társkereső Kalocsa
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyedülálló, fiatalos, nőies nő vagyok! :) Nem vagyok előfizető, így nem tudok válaszolni. (írj mail címet) Elnézést!
Timi (22)
Társkereső Kalocsa
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia! Ha egy életvidám,érdeklődő, gondoskodó lányt keresel ne lépj tovább, megtaláltad!;) Szeretek sportolni, olvasni és rajzolni:) Az életem fontos részét képezi a néptánc, zene és a kultúra.:)) A barátaim szerint jó hallgatóság vagyok, akinek tudok szívesen segítek. Barátkozni vagy komoly kapcsolatot szeretnél? Bátran írj rám!:)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Böbe (58), Budapest, XVI. Sziasztok! Nem jó egyedül! Tarts velem az úton..
  • József (71), Almásfüzitő Sziasztok! Egyszerű nyugdíjas ember vagyok, Almásfüzitőn élek, kisi családi házamba. Keresem a NŐT. A csillanó szemű, a: nevetőst. Nyolcadik éve hogy kisebb megszakítással egyedül vagyok. Ugyan. Papirom, nincs erről, de Ebben a korban talán ez nem is olyan zavaró. Alkohol, és dohányzás mentes vagyok, ilyen nőt is keresek. Három gyermekem, őt unokám, és egy dédim van.
  • Pali (52), Budapest, XIV. Sziasztok! Az el nem jövő nyár, mely tücsök ciripelésből készül.
  • Judit (50), Békéscsaba Sziasztok! Olyan kapcsolatot keresek,amiben mindkét fél jól érzi magát ☺️ Egyelőre nem vagyok előfizető,de email címre szívesen válaszolok 🦸🦸🦸🦸
  • Robi (36), Románia Sziasztok! Szia 30-as sportos,diszkrét nagyvonalú pasi vagyok

KalocsaKalocsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk