Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Bácsbokod

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tünde (50), Budapest Szia, Tünde vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Lajos (51), Iharosberény Szia! Èn egy hűséges, megértő, 175 cm magas, zöld szemű, normál testalkatú, 88 kg súlyú falusi, leány gyermekes férfi vagyok! Szeretek kerékpározni, erdőt jàrni, tv-t és you tube-ot nézni, aludni, ennni, üdtőt inni, összebújni a választottammal, élőben randizni, és szeretnék egy hasonló beálîtottságú 43-49 év közötti társat találni, aki szívesen élne velem, akár nálam is! Jelenleg Édesanyámmal , és a lányommal élek, édesanyám 77, a Lányom 20 éves! Dióhéjban ennyi! Ha fölkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj vissza az e-mailemre! Lajos
  • Józsi (23), Kaposvár Szia, Józsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Niki (49), Budapest, XVII. Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Valéria (39), Pécs Valéria vagyok, 39 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

BácsbokodBácsbokod

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk