Társkereső Bácsalmás

Legújabb bácsalmási női társkeresők

Ildiko, 39 éves
Társkereső Bácsalmás
90 napja tag
Szia, Ildiko vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nikolett, 29 éves
Társkereső Bácsalmás
292 napja tag
Szia, Nikolett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsanna, 56 éves
Társkereső Bácsalmás
490 napja tag
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anita, 35 éves
Társkereső Bácsalmás
564 napja tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb bácsalmási férfi társkeresők

Ákos, 23 éves
Társkereső Bácsalmás
38 napja tag
Szeretem az esti sétákat, vagy beülni egy kávézó teraszára és beszélgetni. Szeretem a természetet, így a hobbim is ehez köthető (kertészet/akvakertészet). Nagyon ritkán járok szórakozni, de egy jó, kerti party bármikor jöhet.
András, 48 éves
Társkereső Bácsalmás
87 napja tag
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roland, 42 éves
Társkereső Bácsalmás
96 napja tag
Sziasztok normális párkapcsolatot keresek
Isti, 28 éves
Társkereső Bácsalmás
105 napja tag
Isti vagyok, 28 éves. Társam keresem Bácsalmás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás bácsalmási társkereső férfiak

Tibor, 55 éves
Társkereső Bácsalmás
Egyetemet végzett
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 46 éves
Társkereső Bácsalmás
Főiskolát végzett
Ferenc vagyok, 45 éves. Társam keresem Bácsalmás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ati, 33 éves
Társkereső Bácsalmás
Egyetemet végzett
Sziasztok! Attila vagyok, 33 éves, életvidám férfi. Szeretek olvasni, kerékpározni, barátokkal lógni. Ha humoros és jófej, ugyanakkor komolyabb gondolkodású pasit keresel, akkor itt állj meg nálam, mert jó helyen jársz. Fontosnak tartom az őszinteséget és a segítőkészséget az életben. Szeretnék egy aranyos, őszinte lánnyal megismerkedni.

Fiatalabb, 30 év alatti bácsalmási társkereső nők

Ancsa, 26 éves
Társkereső Bácsalmás
Van 2 gyermekem Szeretek énekelni és táncolni. Imádom az állatokat. Komoly pár kapcsolatot keresek!!!

Fiatalabb, 30 év alatti bácsalmási társkereső férfiak

Laci, 23 éves
Társkereső Bácsalmás
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc Dominik, 22 éves
Társkereső Bácsalmás
Ferenc Dominik vagyok, 21 éves. Társam keresem Bácsalmás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbert, 21 éves
Társkereső Bácsalmás
Sziasztok ! Norbi vagyok! Szeretnék ismerkedni,beszélgetni !
Márk, 21 éves
Társkereső Bácsalmás
Mindig őszinte vagyok,meghallgatom a másikat szabadidőmben általában zenét hallgatok vagy tévét nézek.Komoly,tartós kapcsolatot keresek.

30-as bácsalmási társkereső férfiak

Imre, 34 éves
Társkereső Bácsalmás
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 32 éves
Társkereső Bácsalmás
János vagyok, 31 éves, lakhelyem Bácsalmás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 32 éves
Társkereső Bácsalmás
Úgy fogalmaznék, hogy a nyugalom szigete vagyok.Őszinte, hűséges, megbízható és végletekig kedves.Mindezt természetesen viszont el is várom 1 kapcsolatban.Mindig is komoly kapcsolatra vágytam, családdal, komoly tervekkel.Fontos hogy a partnerrel is lehessen tervezni.Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor nálam a helyed.Szívesen válaszolok mindenre kötetlenül
Zsolt, 32 éves
Társkereső Bácsalmás
Szőke hajam van és kék szemem...épp, hogy fehér lovam nincs :) Így megszerettem a sétát.Amikor már túl vagyok a reggeli km-en, 08:00-tól 16:00-ig munkát imitálok fényes öltönyömben,mint Marketing Manager:) Szabadidőmet extrém sporttal,néha tetoválással,szöveg és alapzene írással és kirándulással egybekötött evéssel töltöm :) Közvetlen,barátkozó típus, nagy kék szemekkel címszó alatt írj,ha felkeltettem az érdeklődésed,vagy szimpatikus vagyok :)

Középkorú bácsalmási társkereső férfiak

Laci, 44 éves
Társkereső Bácsalmás
Laci vagyok, 44 éves, lakhelyem Bácsalmás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 49 éves
Társkereső Bácsalmás
szeretem az állatokat,lovakat. hobbim lovaglás
Roland, 42 éves
Társkereső Bácsalmás
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 49 éves
Társkereső Bácsalmás
Zsolt vagyok, 48 éves, lakhelyem Bácsalmás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti bácsalmási társkereső férfiak

Sandor, 64 éves
Társkereső Bácsalmás
Sandor vagyok, 63 éves, lakhelyem Bácsalmás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Eliza (37), Budapest, XX. Sziasztok! Szia, Eliza vagyok, családcentrikus,dolgos,házias és rendszerető vagyok .Célom , hogy találjak egy biztos partnert akivel megértjük egymást és esetleg gyereket is szeretne a késöbbiekben. Nagyon szeretek utazni és új dolgokat felfedezni. A környezetem szerint nagyon közvetlen és barátságos vagyok , nem nézek le senkit. Nagyon szeretek beszélgetni !
  • Gabi (50), Inárcs Újrakezdés... Őszinte, jó humorú, talpraesett nő vagyok. Egyetemista lét kapujában álló két nagy gyermekemmel lakom együtt. Szeretek főzni, kertészkedni, a lakást csinosítgatni. Szeretem ha itt vannak a barátaink. Az életemet újra kell kezdenem, mert 22 boldog év után elvesztettem a férjemet... Az érzelmi mélypontról kifelé jövök, úgy érzem lassan itt az idő ismerkedni.
  • Ditke (61), Budapest, XV. Sziasztok! Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban. Özvegyként nagyon rossz. Mikor haza mész,és nem köszön vissza SENKI!!
  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
  • Kristóf (34), Budapest, XII. Sziasztok! Ismerkedni szeretnék 18 és 42 év közötti nőkkel...

Társkeresés Bácsalmáson

BácsalmásBácsalmás

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: