Társkereső Baja

Legújabb bajai női társkeresők

Melinda, 41 éves
Társkereső Baja
10 órája tag
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Betti, 37 éves
Társkereső Baja
5 napja tag
Szia Kedves Idegen🙂 37 éves,162cm magas(tudom,elég kevés a centi😅,de a jóból mindig keveset adnak😁) szőke,átlagos testalkatú,mosolygós nő vagyok. Valamint egy 4éves kislány édesanyja, aki velem él még úgy kb.20 évig😅, szóval, ha akadály a gyermek, ne is keress! Párom keresem komoly kapcsolat céljából. Ágyrajárók,házasságszédelgők,nem tudom, hogy mit akarok pasik kérem kíméljenek! Köszi,ha elolvastad🙂
Ági, 53 éves
Társkereső Baja
11 napja tag
Keresem a párom,talán még nem késő. Legyél humoros,romantikus és min.180 cm magas
Judit, 74 éves
Társkereső Baja
14 napja tag
Özvegy vagyok Nyugdijas szak oktató

Legújabb bajai férfi társkeresők

Ottó, 19 éves
Társkereső Baja
24 órája tag
Szia! Baján élek és a szegedi egyetemen tanulok. Az életem a sport és a jó társaság. Sok minden iránt érdeklődöm és szeretek új dolgokat kipróbálni. Inkább az aktív, programokkal teli életét szeretem, viszont pihenésben az aktívot és a passzívot egyformán szeretem. Szabadidőmet sportolással töltöm általában és szívesen töltök időt a haverokkal.
Gyula, 60 éves
Társkereső Baja
6 napja tag
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyula, 60 éves
Társkereső Baja
9 napja tag
Gyula vagyok, 60 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Patrik, 22 éves
Társkereső Baja
14 napja tag
Patrik vagyok, 22 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online bajai társkereső nők

Katalin, 52 éves
Társkereső Baja
2 órája lépett be
Katalin vagyok, 52 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dóra, 40 éves
Társkereső Baja
1 órája lépett be
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyöngyi, 51 éves
Társkereső Baja
2 órája lépett be
Szia, Gyöngyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Moncsi, 32 éves
Társkereső Baja
8 perce lépett be
Latinovits Zoltán levele Ruttkai Évához: Meleget kell egymásra fújnunk. Szeretetkötelekkel kell összekötnünk magunkat. Hideg a világ. Kihunynak a tüzek. Kell a tűz. Kell a fény. Kellünk egymáshoz. Hajtson egymáshoz a vihar. Kergessen egymáshoz a csend. Ne engedjük kihűlni magunk. Mert egyedül, mert egyedül olyan iszonyatos. Olyan nehéz. Ha nem buggyan fel úgy, mint régen a vágy, élesztgessük. Nem lehet másolni a voltot, mert már mások vagyunk. Tizenöt év. Most vetkőztük le másodszor a bőrünk. levedlettük régi magunk kétszer. Most jó hét év következik. Ha akarjuk. Ha csináljuk. Naponta húzom fel a múlt kútjából az emlékvödröket. Vödörnyi szépet, csigát, kacskaringót, kéket, sárgát, hajnalt, alkonyt, a régi szelet és a régi színeket. A régi szíveink. Régi szíveinket lemeszelték a kápolna falán. De belerajzolva, téglába vésve most már ott marad, tizenöt év dobogó szíve. Úszom a vízben: a múlt fájdalmas simogatása. Kék könnyek tava. Benne a mi szerelmünk, a mi könnyeink is. Benne a régi szép sudár árbocok, a régi vitorlák tükörképe. Kagylók a nyakadról. A víz csillogása szíved csillogása. A szél hártyája a vízen: kezed nyoma. Lúdbőrzik a víz, mint a bőr. Mindenütt a mi tükörképünk. Mint a lidérc kóvályog a vízben, víz felett, a balatoni égen. A móló köveiben. Az utakon. A nádzizegésben. Szerelmünk itt jár, itt kísért, itt időz, igéz. Hordja ki a homokra a hullám szerelmünk szikrázó kavicsait. Nyomunk keresztalakban a homokban. Ha a múltamra emlékszem, Te is öleled az életemet, belefonódtál, rám szőtted életed hálóját, beleszőtted a hitbe a szerelem fonalát! Merre vagy? Hiányzol. Rettenetesen hiányzol. Már régóta hiányzunk egymásnak. És mégsem a szokás, a betegség éltetett tovább. A szenvedés újraszüli a szép lehetetlent. Kell, hogy kelljünk egymásnak. Hát kicsit kellessük magunk egymásnak. Töltsük meg a házat szeretettel. Rakjuk újra a kályhát, újra a tüzet. Éljük egymásnak a napokat. Költözzön vissza az ölelés, valamely késői józanabb, de maradóbb szerelem. Költözzünk vissza egymásba. Fáj a hiányod. Úgy hiszem, szárny.verdesve, topogva, ágaskodva,szeretlek. Ha még vagy. Ha neked ez elég. Ha Te is igy akarod. Ha van még idő.

Éppen online bajai társkereső férfiak

Bertold, 39 éves
Társkereső Baja
2 órája lépett be
Bertold vagyok, 39 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Peti, 43 éves
Társkereső Baja
44 perce lépett be
Nagylelkű pasi ismerkedne!
János, 43 éves
Társkereső Baja
37 perce lépett be
János vagyok, 42 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!*moderálva*
Laci, 48 éves
Társkereső Baja
2 órája lépett be
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás bajai társkereső nők

Ica, 63 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
Ica vagyok, 63 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna, 34 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
Vidám, jó humorú nő vagyok. Szabadidőmben szeretek sétálni. olvasni és filmeket nézni. Olyan párt keresek, aki komoly kapcsolatot szeretne.
Rita, 58 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
Természetet utazást, sétát kedvelő vagyok. Keresem hasonló érdeklődésű férfi ismeretségėt közösen eltöltött idő ės élményék reményében Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Sohasem késő újra kezdeni. Sohasem késő boldognak lenni
Mónika, 46 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan.

Diplomás bajai társkereső férfiak

Máté, 18 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
Szia, Máté vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Csaba, 55 éves
Társkereső Baja
Egyetemet végzett
Csaba vagyok, 55 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 50 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
Péter vagyok, 50 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 35 éves
Társkereső Baja
Főiskolát végzett
Hiányzik az az ember az életemből, akit reggelente friss kávéval ébreszthetek... Nincs előfizetésem, ezért válaszolni nem tudok. Kérlek, adj meg egy másik elérhetőséget! :)

Keresztény bajai társkereső nők

Magdus, 50 éves
Társkereső Baja
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Őszinte társat keresek, nem partnert. Megbízható, empatikus, hűséges vagyok. A személyes találkozó majd eldönti, hogy engem keresel-e.
Marcsi, 58 éves
Társkereső Baja
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Amit rólam tudni lehet: szeretek sütni, főzni (állítólag jól) szeretek kirándulni, utazni, külföldön belföldön egyaránt szeretem a jókedvű, vidám embereket. Szeretem a zenét. Magamra és a környezetemre igényes vagyok. Jelenleg nem dolgozom, de ez nem azt jelenti, hogy eltartót keresek. Hat évvel ezelőtt megözvegyültem. Van egy 31 éves fiam aki jelenleg velem él. Szeretem az állatokat, van egy kutyám és két cicám. Egyelőre csak laza kapcsolatra gondolok, aztán meglátjuk... Olyan férfit keresek aki igényes a környezetére és önmagára is. Aki kicseréli a kiégett izzót (nem mintha én nem tudnám) és nem keveri össze a csavarhúzót a villáskulccsal. Mindenképpen olyan partnerre vágyom aki nem akarja kiszolgáltatni magát és nem természetes, hogy a házimunka csak a nőké lehet.
Andrea, 52 éves
Társkereső Baja
hite: református (nem gyakorlom)
Párom keresem de nem minden áron, Tudjunk jókat beszélgetni sokat nevetni a szürke hétköznapokon is . :)
Juli, 62 éves
Társkereső Baja
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Vidám őszinte természetet józenét szerető egyén vagyok Tartós kacsolatra hasonló beállítottságú társam keresem! Kérlek közölj elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető!

Keresztény bajai társkereső férfiak

István, 54 éves
Társkereső Baja
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Zombi vagyok, Ismerkedni szeretnék, a többi majd kialakul. Nem vagyok előfizető! Bármi más elérhetőségre szívesen reagálok.
Gyula, 60 éves
Társkereső Baja
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Mióta Baján lakom nem volt partnerem, előtte is csak a volt feleségem. Nem az a célom, hogy most egyszerre mindent be akarok pótolni. Elsősorban ismerkedni szeretnék. (Az ember társas lény) A társam keresem, akivel a még hátralévő életem békességben, nyugalomban , harmóniában leélhetném. Elvárásom annyi, hogy egymást olyannak fogadjuk el, amilyen.Mindent gyengéden szeretek.
Laci, 55 éves
Társkereső Baja
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Laci vagyok, 55 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Levente, 19 éves
Társkereső Baja
római katolikus vallású (nem hiszek benne)
Levente vagyok, 19 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti bajai társkereső nők

Alíz, 25 éves
Társkereső Baja
Alíz vagyok, 25 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Nikolett, 26 éves
Társkereső Baja
Nikolett vagyok, 26 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Boglárka, 28 éves
Társkereső Baja
Van egy gyönyörű,5 éves kislányom. Ketten élünk😊 Időm nagy részét Ő, illetve a munka tölti ki. Szeretnék jókat beszélgetni, megismerni a másik félt. Szeretem a humort, a hosszú sétákat, a forrócsokit, a csokit, a kockacsokit, a fehércsokit, az étcsokit, a tejcsokit, kerekcsokit, töltött csokit😊 Nincs konkrét elképzelésem,alakul.
Maja, 24 éves
Társkereső Baja
Maja vagyok, 23 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti bajai társkereső férfiak

Valentin, 25 éves
Társkereső Baja
Szia, Valentin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andris, 21 éves
Társkereső Baja
Nyitott vagyok mindenre nyugodtan írjatok vissza írok mindenkinek, ha szeretnél tudni rólam valamit vagy megismerni akkor írj bátran
Ricsi, 20 éves
Társkereső Baja
Ricsi vagyok, 20 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szabolcs, 23 éves
Társkereső Baja
Szabolcs vagyok, 23 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as bajai társkereső nők

Csilla, 39 éves
Társkereső Baja
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zita, 38 éves
Társkereső Baja
Családcentrikus, pozitív nő vagyok. Szeretek kirándulni, sétálni. Komoly kapcsolatot keresek.
Lídia, 35 éves
Társkereső Baja
Szia, Lídia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anita, 31 éves
Társkereső Baja
Nem irnék ide sokat,én a személyes ismerkedésben hiszem! Van 2 gyermekem egyedül nevelem őket nem kalandokat keresek most vagyok először ilyen oldalon :) egyszerű nő vagyok nen plázacica!

30-as bajai társkereső férfiak

Ramón, 35 éves
Társkereső Baja
Ramón vagyok, 34 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 33 éves
Társkereső Baja
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 32 éves
Társkereső Baja
József vagyok, 32 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 37 éves
Társkereső Baja
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú bajai társkereső nők

Mónika, 42 éves
Társkereső Baja
Timcsi, 42 éves
Társkereső Baja
Timcsi vagyok, 41 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilvia, 44 éves
Társkereső Baja
Egy fiatalos, lendületes nő vagyok, aki szeret kirándulni, olvasni, zenét hallgatni. Szeretek főzni, sütni és gondoskodni másokról. Jól tudok alkalmazkodni és könnyen kijövök másokkal.
Kitti Andrea, 45 éves
Társkereső Baja
Kitti Andrea vagyok, 45 éves. Társam keresem Baja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú bajai társkereső férfiak

Attila, 46 éves
Társkereső Baja
Üdv hölgyeim ! Nem alkalmi kapcsolatot keresek hanem egy olyan lányt akit boldoggá tudok tenni és ő is engem. Aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Természetesen vannak hibáim mint bárki másnak de vannak jó tulajdonságaim is. De hát röviden ennyi ....
Jani, 49 éves
Társkereső Baja
Nagy szavak helyett inkább ismerkedjünk, hisz azért vagyunk itt! Legutóbb is itt találtam társat, és két évig volt a párom.
Attila, 46 éves
Társkereső Baja
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roland, 42 éves
Társkereső Baja
Roland vagyok, 41 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti bajai társkereső nők

Erzsébet, 65 éves
Társkereső Baja
Komoly kapcsolat reményében. Társam keresem Egy őszinte férfi személyében
Katalin, 66 éves
Társkereső Baja
Katalin vagyok, 66 éves. Társam keresem Baja környékéről. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 60 éves
Társkereső Baja
60 évesen özvegy lettem. Nem hiszem, hogy egyedül kell leélni az életet. Egészségügyi és kereskedelmi végzettségem van,ami nem jelent többet, mint hogy picit tanultam. Nagyon vidám természetű vagyok. Imádok főzni, horgászni, olvasni, színház, zene filmek, bármi jöhet. Ami hiányzik az a gyengéd szeretet, vagy inkább a másik felem. Írj, hogy válaszolni tudjak.
Marika, 72 éves
Társkereső Baja
Marika vagyok, 72 éves,özvegy, lakhelyem Baja. Egyedül élek. Nyugdíj mellett még dolgozom. Szeretem a zenét, szeretek olvasni, kirándulni, nagyokat sétálni. Szívesen tevékenykedek a konyhában. Vannak gyermekeim, unokáim, de tőlem távol élnek. Nincsenek káros szenvedélyeim.

50 év feletti bajai társkereső férfiak

Gyula, 60 éves
Társkereső Baja
Gyula vagyok, 60 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Veronika, 68 éves
Társkereső Baja
Veronika vagyok, 68 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 59 éves
Társkereső Baja
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
györgy, 61 éves
Társkereső Baja
Szia, györgy vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoli (35), Győr Szia, Nem érdemes sokat írni :) Skorpió Mérnök Nem, nem budapest! Ha komoly akkor kb~ 33-ig, de persze az ideáltól eltérhetünk.
  • Éva (46), Salgótarján Sziasztok! Ismerkedjünk, és meg látjuk hogy mi lesz
  • Noèmi (40), Budapest, XI. Lelkitárs Spirituális beállítottságú értelmiségi társat keresek.
  • Virág (30), Orosháza Sziasztok!Szeress Egy vidám,pozitív felfogású lány vagyok
  • Janos (27), Szalaszend Sziasztok! Sziasztok hat en nagyon sokat csalotam az eletmben es egyszer man szeretnek enis egy igazi parkapcsolatot ahol egemis meg becsulnez nem csak kihasznalnakk

Társkeresés Baján

Társkeresés Baján

Magyarország déli részén, a Duna bal partján található Baja, Bács-Kiskun megye második legnagyobb városa. A Budapesttől közel 170 kilométerre található város közvetlenül a folyó mellett fekszik, a környéken vadregényes tájak csábítanak a szabadba mindenkit.

A várost kettészeli a Duna mellékága, a Sugovica, aminek keleti oldalán Baja belvárosa, nyugati oldalán pedig a város kedvenc üdülőterülete, a Petőfi-sziget található.

A belvároson végigfutó folyó már önmagában is csodás látvány, a folyó melletti ösvény pedig tökéletes helyszínt nyújt egy kis esti romantikázáshoz.

Itt el tudtok sétálni egészen a Duna és a Sugovica torkolatánál emelkedő Türr István- kilátóig, ahonnan gyönyörű látvány nyílik a két folyóra a Petőfi-szigetre és a gemenci erdőre.Ha a kiadós séta után jól esne néhány falat, látogassatok el a Petőfi-szigeten található Véndió Halászcsárdába és kóstoljátok meg az igazi bajai halászlét.

Inkább a belvárosban csavarognátok? Tegyetek egy nagy sétát a Vonatkertben, ha pedig megéheztetek, üljetek be a város egyik legjobb éttermébe, a Malom Clubba, ahol akár bowlingozhattok is, vagy nézzetek szét a helyiek által csak Béke térként emlegetett Szentháromság téren, ahol hangulatos kis éttermek sorakoznak. A sétálóutcán kedvetekre pizzázhattok, fagyizhattok, vagy kiülhettek egy padra beszélgetni.

A Duna-adta programok sora szinte kifogyhatatlan, így ha szeretitek a vízi, vízparti szórakozásot, rengeteg élmény vár rátok Baján. A strand területén található csúszda, de akár vizibiciklizhettek is, ha tényleg kettesbe szeretnétek lenni. A merészebbek kipróbálhatják az egyedülálló bungee jumpingot, vagy a sárkányrepülést, hogy a randi tényleg felejthetetlen legyen.

Ha szeretitek a finom borokat, és a vidékies hangulatot, látogassatok el a várostól néhány kilométerre fekvő pincefaluba, Nemesnádudvarra, ahol a szüreti időszakban zenés programokkal, Borünneppel várnak minden érdeklődőt. Ha inkább a természet vonz titeket, sétálhattok egyet a falu mellett található két horgásztó körül.

Ha még nincs partnered, akivel ezeket szívesen együtt vacsoráznál, hajókáznál, néznél meg egy színházi előadást, vagy sétálgatnál kicsit a Sugovica partján, regisztrálj a Randivonal Bács-Kiskun megyei társkeresőjére, ahol biztosan megtalálod azt, akivel megoszthatod ezeket az élményeket!

A Randivonal segít Neked ebben is. Ha egy lehangolt délután szeretnél egy kicsit felvidulni, olvass el egy pár elcseszett randit, hogy lásd, néha nem épp pozitívan sülnek el az első találkák. De tudd, hogy bár néha nem könnyű a randizás, mindenkinek megvan a párja valahol! Ne add fel, ha egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket és vesd bele magad újra az ismerkedésbe!

BajaBaja

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk