Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Mohács

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online mohácsi társkereső férfiak

Robert (44)
Társkereső Mohács
14 perce lépett be
Robert vagyok, 44 éves, lakPécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József (60)
Társkereső Mohács
22 perce lépett be
Keresem kedves, szimpatikus, szeretnitudó társam, akit rajongva hűségesen szerethetek! Keresem a királynőm! Tarts velem, csatlakozz hozzám egy utazásra! Örömökben, nevetésben, boldogságban, kihívásokban gazdag lesz! Ha velem tartanál, bearanyoznád az életem, s Én a tiédet! Tarts velem a *moderálva* is velem lehetsz ha szeretnél! Tarts velem! Ha érdekesnek találsz hívj fel: *moderálva* vissza hívlak!
Ádám (55)
Társkereső Mohács
2 órája lépett be
Egy biztos nem vagyok herceg fehér Mercédesszel és királyságot sem fogok örökölni. Egy lenyugodott 50-es férfi vagyok aki egy olyan társra vágyik akivel boldog lehet a hétköznapok minden naposságában . Persze. az ünnepnapokon sem kivételek. Tudom ezért meg kell dolgozni semmit nem kapunk ingyen. Őszinteség, kölcsönös bizalom, a másik teljes elfogadása mindennek az alapja. Olyan párra vágyok akivel beszélgetni lehet esténkén, filmeket nézni, vagy csak egy könyv mellet a kölcsönösen hallgatni miközben érzed, hogy a másik ott van melletted és bármikor számíthatsz rá. Aztán vannak az"ünnepnapok".Bármilyen programon szívesen részt veszek kulturális rendezvénytől az egyszerű strandolásig. Mindenben megtalálom a szépet mert mindenben ott is van, csak más mennyiségben. Nem vagyok egy gyors mozgású egyén, úgy hogy előnybe részesítem azokat a programokat ahová legalább lovas kocsi visz.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (67), Budapest, XXII. Miért ne?! Erzelmi alapokon nyugvó, nem összeköltözős társkapcsolatot keresekl.. Válaszolok, ha kapok címet, számot, fustjelet, postagalambot.... 😄, *moderálva*
  • Eszti (42), Cegléd Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Gábor (37), Budapest, XVIII. Próbáld újra, bukj el újra, közelebb jutsz Nem fogom fényezni magam, nem reklámozom magam, nem vagyok eladó :) SAP-vel foglalkozom, nagyon szeretem a munkámat és nem pár ideírt mondat alapján fogsz megismerni. Azonban nyított vagyok az új dolgokra, szeretek személyesen találkozni az emberekkel, az online felületeket általában szükségből használom, hiszen a mai világban elengedhetetlenek. Többre tartom a nyílt őszinte beszédet, mint a körítést, tudok érvelni és kiállni valami (vagy valaki) mellett, értékelem, ha valaki érti, és tudja is követni amiről szó van valójában, és nem veszik el a részletek között :) Vidám természetű vagyok, olykor túl pozitív hozzáállású, már-már naív, de megvan az élettapasztalatom és résen vagyok, akkor is, ha ez nem látszik. Oda vagyok a komoly beszélgetésekért, főleg akkor, ha annak maradandó nyoma is lesz, nem csak megmarad a "de jó, hogy el lehetett velem komolyan beszélgetni, ugorjunk" kategóriában. Szeretem a szóvicceket, és nagyon nehéz engem lefárasztani. Regényem itt be is fejezném, hobbym az írás, szóval tudnék mit írni még, inkább váltsunk levelet és találkozzunk személyesen. Vidám, kedves lány személyében, komoly kapcsolatot keresek. - És igen, valóban komolyan gondolom a komoly szó legkomolyabb formájában :) Szeretem a jó humort, örömmel veszem, ha valaki őszintén megmondja mit szeretne, nem kertel. Jó társaság akkor tudok lenni, ha van kiinduló pontom, és segítséget kapok. Egy kapcsolat két emberen múlik. Együtt... így viszont bármi mehet. Én nem döntök hamar, alaposan fontolóra veszem a lehetőségeket és meglátom abban is a potenciált, amiben más már nem. Veszem a fáradtságot, és örömmel tölt el, ha ilyen hölgyet ismerhetek meg. Nem szeretem, ha valaki elhamarkodottan dönt, pláne nem fontos dolgokról, és imponál, ha valaki felméri a dolgok valódi súlyát és értékét!
  • József (85), Kaposvár Nyugdijas ,és özvegy vagyok hobbim kertészkedés barkácsolás kirándulás, saját autóval,thermálfürdők,STB......
  • József (51), Isaszeg Azt hisszük van még időnk ! Elfogult vagyok magammal , tehát nemigazán lennék őszinte ha ide most bármit írnék :) . Viszont amit szeretnék az egy nyugodt és szeretetben élő család .

MohácsMohács

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk