Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Mohács

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Diplomás mohácsi társkereső férfiak

Feri (58)
Társkereső Mohács
Főiskolát végzett
HiT...SzerEtetT...ŐsZinTesÉg...SzeRetEk uDvaRólNi a Nő sZemÉbenÉzni...ÉrEzni.h jóL vagYok,nÁlaD...láTni a RacEnDrolT...h cSapjunK,a lEcsóBa,éS nEm jösz zAvaRba,hAkörmöDalÁ,,nÉhÁnY olAj cSePkeRüL...+Nem vagYoK előFzeTő..**
Norbert (32)
Társkereső Mohács
Főiskolát végzett
Csak szex... szőrt szakállt ápoltságot és férfiasságot keresek....többi számomra közömbös
Péter (55)
Társkereső Mohács
Főiskolát végzett
Köszi, hogy rám néztél, egy vidám, fiatalos és pozitív férfinak tartom magam. Talán kicsit konzervatív is mert még hiszek a hagyományos férfi és női szerepekben. Nem vagyok egy otthon ülős típus, ezért ha olyant keresel kérlek lapozz tovább. Szeretek moziba, színházba koncertekre, táncolni, kirándulni, túrázni, és rendezvényekre járni, de néha egy pohár rosé mellet esténként elbeszélgetni is öröm számomra. A hátralévő napokra keresek egy valakit akivel együtt lehetek, és együtt élhetem meg a boldogságot, igaz hogy ez nem egyszerű. Tudom, hogy ilyenkor mindenki először a képet nézi, de néhány kép még nem fedi a valóságot. Ha gondolod hogy kíváncsi vagy rám és megismernél, akkor írj vagy keress meg. Ha közben lejár az előfizetésem, és nem tudok válaszolni, bár sokszor szeretnék, akkor küldj elérhetőséget és visszaírok. Sajnos már le is járt.
Dénes (40)
Társkereső Mohács
Egyetemi diplomás (logisztika)
37 éves, természetet kedvelő férfiként keresem hozzám illő páromat.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Roland (43), Zirc Sziasztok! Roland vagyok, 43 éves,komoly kapcsolat reményében vagyok itt, de bárkivel szivessen beszélgetek ismerkedem.
  • Marika (66), Győr Komolyan? Független, intelligens férfit keresek 65-72 év között szabadidő eltöltéséhez. Egyedül élek Győrben,rendezett körülmények között.
  • András (27), Pusztaszabolcs Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni komoly kapcsolatot kérek
  • Böbe (58), Budapest, XVI. Sziasztok! Nem jó egyedül! Tarts velem az úton..
  • Judit (50), Békéscsaba Sziasztok! Olyan kapcsolatot keresek,amiben mindkét fél jól érzi magát ☺️ Egyelőre nem vagyok előfizető,de email címre szívesen válaszolok 🦸🦸🦸🦸

MohácsMohács

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk