Társkereső Villány

Legújabb villányi női társkeresők

ANITA, 46 éves
Társkereső Villány
86 napja tag
ANITA vagyok, 46 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb villányi férfi társkeresők

Zoltán, 29 éves
Társkereső Villány
46 napja tag
Zoltán vagyok, 29 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márk, 28 éves
Társkereső Villány
376 napja tag
Márk vagyok, 27 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor Dávid, 29 éves
Társkereső Villány
486 napja tag
Tibor Dávid vagyok, 27 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Renato, 54 éves
Társkereső Villány
576 napja tag
100% -ban ott lenni, amikor arra szükség van, ez a szeretet kezdete. Szeretném átadni a szerelmemet és a szívemet valakinek, ahol az élet mosolyogva találkozik. Viszonylag jól beszélek magyarul ...

Diplomás villányi társkereső férfiak

Sándor, 63 éves
Társkereső Villány
Egyetemet végzett
Egy randi eldönti,,,kik is vagyunk. Esélyt kell adni, - bátorságot kell meríteni,-mert csak így jutunk előre !Ha bátrak vagyunk, van esélyünk. Akkor vágjunk bele,,,,,

Keresztény villányi társkereső férfiak

József, 47 éves
Társkereső Villány
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyszerű,szorgalmas,és gyermekszerető vagyok.Imádom a munkámat.
Dániel, 26 éves
Társkereső Villány
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Dani vagyok, 22 éves, dolgozok. Tartós kapcsolatot keresek egy őszinte lánnyal akivel lehet tervezni.

Fiatalabb, 30 év alatti villányi társkereső férfiak

Dániel, 28 éves
Társkereső Villány
Én egy aranyos szeretö fiu vagyok aki keresi a párját ha meg akarsz ismerni akkor irj rám van *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Villányon

VillányVillány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk