Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Vajszló

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szilárd (45), Budapest, X. becsület, tisztesség Most már vagyok......🙂
  • Ella (60), Debrecen Írj nekem! Szeretem, ha egy férfival nő lehetek, hogy bújhatok, dorombolhatok, gondoskodhatok, hogy lehetek vadmacska, vagy törleszkedő cica, és lubickolhatok az összes női szerepemben. Szeretem, ha lehetek vele befogadó, odaadó, homlokránc-elsimító pihenőhely, és lehetek egy dög, aki a saját örömére is gondol. Milyen jó érzés vele csak úgy belezuhanni a szenvedélyszerelembe, mint perzselő nyári napon a hűs, simogató tó vízébe, és nem mérlegelni, nem agyalni, nem félni fatális szívtörésektől és nem félteni jajongva egot, önbecsülést. Szeretem, ha testünk illeszkedik, és boldogan vagyok kiskifli újra, ha kezét a csípőmre helyezi, úgy alszunk el. Azt is szeretem, ha jön a reggel, és nekem végre nem kell az arcomra sminkálarcot húznom, lehetek az, aki vagyok, rajta hagyhatom az álom barázdáit, a lepedő nyomát, az életem vonalait. Szeretem, amikor a nyitott teraszajtón beárad a friss, eső áztatta fűillat, ő reggelit készít nekem, és akkor végre valóban érzem az élet ízeit. Szeretem, ha egy férfi tenni, teremteni akar, ha nem passzív kanapéhuszár, és megátalkodott, mindig befuccsoló álomgyáros, ha nem támaszkodik, ha önmagának, és másoknak tett ígéreteit betartja. Szeretem, amikor egy férfi teljes szívével tud szeretni akkor is, ha elfogyott a lendületem és a hitem, akkor is, ha nehéz szeretni, ha még önmagamat sem szeretem.
  • Krisztina (58), Isaszeg Szerelem! Örök optimista álmodozó "remete" lány vagyok, aki szeretné megtalálni a szerelmét a hátralévő sok-sok évre. Ha önmagadat már megtaláltad, találj rám is. Elérhetőségre szükségem van, mert nem vagyok előfizető, így ha nem írsz, nem is találkozunk.
  • Judit (75), Budapest, XIII. Kettesben szebb az elet..... . Szeretnek megismerkedni egy szereto, vidam, jo humoru , inteligens ferfivel aki szeret utazni, szinhazba es operaba jarni, ping pongozni, Kirandulni stb. En nagyon nyitott vagyok uj dolgokra, szeretek olvasni, zenet halgatni, uj emberekkel ismerkedni. Nem vagyok tag, csak email cimre tudok valaszolni.
  • Sándor (67), Kecskemét Soha nem késő Társat keresni!!! Egyszerű, szerény Nőket tisztelő ember vagyok...

VajszlóVajszló

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk