Társkereső Szigetvár

Legújabb szigetvári női társkeresők

Paula, 20 éves
Társkereső Szigetvár
24 napja tag
Szia, Paula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
CSilla, 53 éves
Társkereső Szigetvár
37 napja tag
Elváltam.Vidéken élek,szeretem az egyszerű,természetközeli életmódot,szeretem a lovakat.
Kata, 39 éves
Társkereső Szigetvár
37 napja tag
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildiko, 21 éves
Társkereső Szigetvár
44 napja tag
Ildiko vagyok, 20 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb szigetvári férfi társkeresők

István, 41 éves
Társkereső Szigetvár
14 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 30 éves
Társkereső Szigetvár
26 napja tag
Zsolt vagyok, 30 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 37 éves
Társkereső Szigetvár
29 napja tag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gergely, 33 éves
Társkereső Szigetvár
52 napja tag
Gergely vagyok, 33 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online szigetvári társkereső nők

Magdi, 66 éves
Társkereső Szigetvár
16 perce lépett be
Szia, Magdi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online szigetvári társkereső férfiak

József, 54 éves
Társkereső Szigetvár
1 órája lépett be
József vagyok, 53 éves, lakhelyem Szigetvár. Ha meg akarsz ismerni adjál elérhetöséget. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 32 éves
Társkereső Szigetvár
7 órája lépett be
Keresem magam mellé páratlan egyéniségű barátnőmet ! Úgy döntöttem, hogy általános személyleírás helyett inkább egy e sláger gyanús szerzeményemben elrejtett gondolatokkal mutatnám be a számomra ideálisnak vélt kapcsolatot - a teljesség igénye nélkül. A következő sorokat tehát küldeném a 30-as 40-es korosztálynak ! Randiguru Előre szólok nem lesz belőle nagy szám Ne gondold, hogy túl idős vagy hozzám Én vagyok a hajnal és te a reggel Azt mondom ne keljünk ma fel Ketten együtt sem vagyunk még este S ha majd eljön köszönünk viszlát jó napot Velem lennél minden nap egy pirkadat És még vissza van a délután meg az alkonyat Lehet hogy több csillagra nézel már az égen Hallgatnám a történeted mi volt veled régen Fekszel rajtam mint holdon az éjszaka őre A kollagén krémet inkább tedd félre egy felhőre Abból úgyis eső lesz a víz meg jól hat a bőrre Hiába van már rajtad némi ránc Szemed úgy is könnyen hidratál Adj belőle hát egy cseppet Sem zavar ha ez tetszett Ez a fontos nem az életkor Ugye hogy most is kaján az a vigyor Lehet korábban láttál napvilágot De még nem múlt el a fiatalságod Hiú tan hogy nem élhetsz újra tán Érdekelsz s nem csak tested vonulatán Közben megszólal egy reklám Csak egy társkereső hirdetés Konszolidált negyvenes keres de mesés Kell-e gyerek sokszor az első kérdés A nem tudom válasz még lehet időnyerés Aztán majd válaszút előtt állsz Találtál valakit akivel minden passzol Bár az utódlás téma még mindig egy karambol Majd rád dudál egy szingli édi mire azt mondod: fuck you baby !
Róbert, 41 éves
Társkereső Szigetvár
2 órája lépett be
Nehéz pár sorban bármit is megfogalmazni, várhatóan úgyis a képek döntenek. Hagyományos értékek kedvelői vagyok, nem a pénz életem első számú célja, mozgatórúgója. Rengeteg pozitív tulajdonságom van és természetesen negatív is. Igyekszem mindig a legjobb úton járni. Sporttal foglalkozom és nagyon szeretem a Balatont. A kulturális események kevésbé fontos szerepet játszanak életemben. Ha szimpatikus lennék keress, egy talán próbát megérek. :)
Szabolcs, 45 éves
Társkereső Szigetvár
6 perce lépett be
Komoly kapcsolat reményében keresem a hozzám illő ,egészséges életmódot folytató ,őszinte, vidám természetű hölgyet , aki a párom lenne egy életen át !

Diplomás szigetvári társkereső nők

Mária, 65 éves
Társkereső Szigetvár
Főiskolát végzett
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Magdi, 55 éves
Társkereső Szigetvár
Főiskolát végzett
Szeretem ha mellém bújnak és én is szeretek bújni. Szeretnék egy, olyan társat találni, aki alapjában vidám természetű, nyílt, és az érzelmeit ki tudja mutatni! Ha létezik ilyen, jelentkezzen! Magamról, talán a legfőbb dolog szeretem az egyenlőséget! /ha adok, kapjak, ha kapok, adjak bármi is legyen az/.
Erzsébet, 68 éves
Társkereső Szigetvár
Főiskolai diplomás (Munkaügy,pénzügy)
Egyedül élek, egyszerű, vallásos ember vagyok. Szeretem az igazságot, a rendet és a természetet. Nyugdíj mellett közigazgatásban dolgozom vezetőként. A civil élet főszereplője is vagyok. Egy komoly férfi személyében barátot keresek. A személyes találkozás dönt el mindent. Nem vagyok előfizető, csak e-mail-re tudok válaszolni.
JUDIT58, 67 éves
Társkereső Szigetvár
Főiskolát végzett
Ezt kínálom: Csobog a langyos víz,fürödj meg! Íme a kendő, törülközz meg! Sül a hús, enyhítse étvágyad! Ahol én fekszem, az az ágyad! /József Attila

Diplomás szigetvári társkereső férfiak

Dani, 31 éves
Társkereső Szigetvár
Egyetemet végzett
Dani vagyok, 31 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 46 éves
Társkereső Szigetvár
Főiskolát végzett
Keresem azt akivel együtt törölhetjük magunkat innen :)
Gábor, 59 éves
Társkereső Szigetvár
Főiskolát végzett
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 64 éves
Társkereső Szigetvár
Egyetemet végzett
Szeretnék olyan hölgyet megismerni aki valóban társat keres és közös szimpátia esetében tartós kapcsolatot létesítene. Rendelkezem lakóautóval , csónakkal így társammal ha a szabadidőnk megengedi víz- erdőszélén kempingezni. Ehhez anyagi feltételeim is megvannak így egy boldog és kényelmes élet reményében talán van hasonló elvárásokkal rendelkező hölgy aki szeretne társam lenni.

Keresztény szigetvári társkereső nők

Nóra, 22 éves
Társkereső Szigetvár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szabad időmben szeretek olvasni, őszinte, introvertált vagyok de idővel meg nyilok, komoly kapcsolatot keresek :) ha többet szeretnél tudni írj bátran Olyan társat keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok. :)
Zsuzsanna, 54 éves
Társkereső Szigetvár
hivő: római katolikus
Elismerèsre méltó, hogy az itt lévő, 50.es pasik többsége, milyen luxus èletet èl! ! Síelnek, lovagolnak, motoroznak, fittnes, vellness, opera, és színház làtogatók, hatalmas baráti körrel, lakással, autóval rendelkeznek! Soha sem betegek, és évekkel fiatalabbnak tartjàk magukat a koruknál! ! Ilyen adottságokkal, életvitellel, mégis miért itt keresnek társat?! "Ábràndozàs az élet megrontója, mely kancsalul, ....." Àtlagos életvitellel, kàrosszenvedélyek nèlkül, keresem társam.Kocsival nem rendelkezem.Anyagias , karrierista, bulizós pasikat kérem lapozzannak.(már van tapasztalatom, ezen tipusú pasikkal kapcsolatosan) Köszönöm! ! "Nem az a fontos, hogy meddig élünk, Hanem az, hogy volt egy napunk, Amiért érdemes volt élni." Ady.Ui. Amennyiben így is megfelelnék az elvárasaidnak, elérhetôséget kérnék! Köszönöm. Elismerèsre méltó, hogy az itt lévő, 50.es pasik többsége, milyen luxus èletet èl! ! Síelnek, lovagolnak, motoroznak, fittne,wellness, opera, és színház làtogatók, hatalmas baráti körrel, lakással, autóval rendelkeznek! Soha sem betegek, és évekkel fiatalabbnak tartjàk magukat a koruknál! ! Ilyen adottságokkal, életvitellel, mégis miért itt keresnek társat?! "Ábràndozàs az élet megrontója, mely kancsalul, ....." Àtlagos életvitellel, kàrosszenvedélyek nèlkül, keresem társam.Kocsival nem rendelkezem.Anyagias , karrierista, bulizós pasik kérem lapozzannak.(már van tapasztalatom, ezen tipusú pasikkall kapcsolatosan) Köszönöm !
Tímea, 50 éves
Társkereső Szigetvár
hivő: református (nem gyakorlom)
Szia! Tímea vagyok.... Ismerj meg.....Szeretnék,egy tartós,.bizalomra épülő,kölcsönös,őszinte kapcsolatot,amit sajnos nem is annyira könnyű találni,tolerancia és kompromisszum nélkül nincs kapcsolat. Amihez még a kémiának és még millió dolognak passzolni kell. Nekem nem szerető kell nem vitára, szombat estére, vasárnap délutánra, kiállításra, időtöltésre alkalmas barát. Nekem emberre van szükségem, az őrületben társra, aki előtt vetkőzhetek bármilyen ruhára és felvehetem legdíszesebb mezítelenségemet, akire nem kell tekintettel lennem, sem utcán, sem négyszemközt a csendben közénk rakódó idő múlásában megkövesedetten, aki bárhová eljönne velem és bárhol megmaradna, akinek párna helyett, fejem alatt karja. Akit én altatok, aki felébreszt engem!
Gabriella, 45 éves
Társkereső Szigetvár
református vallású
Sziasztok! Gabriella vagyok, 43 éves, vagyok Van egy 14ves kisfiam és egy 5 éves kisfiam 160CM MAGAS62 KG Nem dohányzok Barna hajam van szemem zöld Egy boltba dolgozom Keresem párom egy 42 -46éves férfi személyében aki komoly kapcsit szeretne HA Baranya megyében .vagy környékén élsz irj

Keresztény szigetvári társkereső férfiak

Lacika, 35 éves
Társkereső Szigetvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretek sütni sétálni imádom a focit olvasást vannak barátaim utálom a haragot imádok tévézni
Patrik, 34 éves
Társkereső Szigetvár
hite: római katolikus
Patrik vagyok, 33 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 22 éves
Társkereső Szigetvár
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretném megtalálni a hozzám illő páromat. Szerény, de határozott vagyok. Nem kalandott keresek, reálisan gondolkodó személy vagyok. Nálam fontos a bizalom és az őszinteség. Komoly kapcsolatot keresek. Egy kicsit magamról: Szeretek utazgatni, moziba járni, horgászni, olvasni. De a kedvenc kikapcsolódásom az a motorozás.
Zsolt, 37 éves
Társkereső Szigetvár
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zsolt vagyok, 34 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti szigetvári társkereső nők

Rena, 25 éves
Társkereső Szigetvár
nem tűröm a hazug mindent meg ígérő pasikat. Elváróm az őszinteséget és az egyeneséget.
zsanka, 19 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, zsanka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ani, 26 éves
Társkereső Szigetvár
Meg bízható csaladcentrikus páromat keresem hosszútávon kalandorok kimeljenek elérhetőségem whatsapp/ veiber *moderálva* egy elérhetőséget írj mert nem tudok válaszolni itt még az élőfizetök nek se sajnos :/

Fiatalabb, 30 év alatti szigetvári társkereső férfiak

Pisti, 28 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Pisti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 18 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szilárd, 26 éves
Társkereső Szigetvár
Szilárd vagyok szeretek a természetben sétálni haverokkal hülyéskedni
Attila, 18 éves
Társkereső Szigetvár
Attila vagyok, 17 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as szigetvári társkereső nők

Katalin, 38 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as szigetvári társkereső férfiak

Attila, 37 éves
Társkereső Szigetvár
Űdv. Lányok akinek szinpatikus vagyok, az írjon és ismerkedhetűnk
Attila, 37 éves
Társkereső Szigetvár
Sziasztok. Rólam annyit hogy ismerkedjűnk meg és megtucc rólam mindent
Bálint, 31 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Bálint vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Istvan, 38 éves
Társkereső Szigetvár
Istvan vagyok, 36 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú szigetvári társkereső nők

Anikó, 47 éves
Társkereső Szigetvár
Komoly kapcsolatot keresek. Bízom abba, hogy megtalálom az igazit mert eddig nem sikerült. Hiszem, hogy nekem is van valahol😉🤗imádok utazni mert az élményeket senki sem veheti el. Van egy kutyusom imádom. Röviden ennyit én a személyes találkozásba hiszek.
Ibolya, 45 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú szigetvári társkereső férfiak

Zsolt, 44 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Istvan, 45 éves
Társkereső Szigetvár
Istvan vagyok, 45 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 49 éves
Társkereső Szigetvár
Zsolt vagyok, 48 éves, lakhelyem Szigetvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 42 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti szigetvári társkereső férfiak

Viktor, 68 éves
Társkereső Szigetvár
Viktor vagyok, 28 éves, lakhelyem Szigetvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos, 65 éves
Társkereső Szigetvár
Lajos vagyok, 65 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 61 éves
Társkereső Szigetvár
Attila vagyok, 60 éves. Társam keresem Szigetvár környékéről .Megértést és egy kis szeretetet keresek. Nem feltétlenül feleséget, egyenlőre nem összeköltözést. Nem tudok levelet írni, kérek szépen PONTOS!!! E-MAIL címet! Köszönöm!
Jani, 60 éves
Társkereső Szigetvár
Szia, Jani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mária (52), Lébény Sziasztok! Házias jólelkű szeretnitudó molett testalkatú nő vagyok.
  • József (58), Pécs Szép az élet! Szia, József vagyok! Komoly kapcsolatot keresek! Szép az élet, vigyázzunk rá! " Őszintén akarok élni, Minden utam végigjárni, Hinni abban, amire vágyom, S ha hiszek benne küzdeni érte bármilyen áron.…" Kérem meztelen fotót ne küldjetek és ne kérjetek! Személyes talalkozokban hiszek! Természetesen egy parnapos ismerkedés után! Üdv József Peti / Pécs
  • Dávid (24), Gyöngyös Sziasztok! Sziasztok! Kevés info magamról: szeretek sportolni bármit ki próbálok, szeretek spontán lenni szóval mindig van valami meglepetés lépésem. Igen nyilt ember vagyok és szeretek segíteni másokon.
  • Kata (54), Budapest, XIV. Sziasztok! Sziasztok! Fiatalos, igényes, sportos, művelt nőként olyan férfit keresek, aki belevaló, kedves, ápolt, humoros, őszinte és sportos, akivel együtt élvezhetjük az élet által tartogatott izgalmas lehetőségeket. Ha Te is ugyanerre vágysz, itt megtalálsz. :)
  • Róbert (43), Miskolc Sziasztok! szia! ismerkednék komoly kapcsolatra nővel! ismerj meg!

Társkeresés Szigetváron

SzigetvárSzigetvár

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk