Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Szigetvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb szigetvári női társkeresők

Andrea (56)
Társkereső Szigetvár
40 napja tag
Nehéz ide közhelyek nélkül gondolatokat fogalmazni. Másrészt mindenkinek más és más az, amit tudni szeretne az első információk között. Mégis néhány gondolat: az életemben magasra tettem önmagammal szemben a lécet. Időnként leverem. Ilyenkor újból nekifutok, hogy megugorjam. Nem adom fel könnyen a vágyaimat, céljaimat. A hétköznapjaim, mint majdnem mindenkinek, jellemzően a munkáról szólnak, de igyekszem minden napomba belecsempészni valamit amire este melegszívvel gondolhatok. Szeretem a szépet és a jót....mindenben. Taszít az igénytelenség....mindenben, és a közönséges viselkedés. Amire naponta szakítok időt az a jóga. Ezen túl az érdeklődési köröm nagyon sokrétű. Mindent szeretek, ami építi és szépíti a testet és a lelket. Keresem azt az úriembert aki mellett az az érzésem lehet, hogy "megérkeztem". Aki mellett biztonságban lehetek annak tudatában, hogy sem eltartásra, sem megmentésre nem szorulok. Szeretném, ha egymás élethez hozzá tudnánk tenni. Szeretni és szeretve lenni. Keresem a párom, de nem mindenáron!
Niki (36)
Társkereső Szigetvár
44 napja tag
Szia, Niki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Virág (27)
Társkereső Szigetvár
51 napja tag
Virág vagyok, 27 éves, lakhelyem Szigetvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laura (27)
Társkereső Szigetvár
51 napja tag
Szia, Laura vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.

SzigetvárSzigetvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk