Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kozármisleny

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb kozármislenyi férfi társkeresők

Tibor (66)
Társkereső Kozármisleny
31 napja tag
Szeretnék még pár kört repülni, de a beteg feleségem nem hagyom el soha. Nagyon beteg de nem vagyok hajlandó elválni, mert azzal halálra ítélném. Én vagyok az ápolója, gondozója, szakácsa, házvezetője, egyszóval a társa. Azért vagyok itt mert már négy éve .Se kirándulás se nevetés se szex semmi. a szex nem is a legfontosabb, bár hiányzik. Ami nekem nagyon hiányzik a társ. Akivel lehet kirándulni lehet viccelődni akivel lehet nevetni és ha a kémia működik de csakis akkor akár szex is. Én ezt keresem. Köszönöm hogy elolvastad Tibor. Mindig szerettem az életet a szabadságot de a nejem soha nem csaltam meg, még egy csók erejéig sem. Ez a mostani helyzet azt hiszem más mint eddig akármi is volt.
Gábor (45)
Társkereső Kozármisleny
1046 napja tag
Biztosan mindenkinek megvan valahol az igazi párja, csak sokan nehezen találjuk meg... Azt gondolom, hogy felnőtt emberként már keveset tudunk változni, ezért fontos, hogy a párunk hasonló értékrenddel rendelkezzen, hasonlóképp gondolkozzon. Fontos hogy hasonló legyen az érdeklődési körünk, de ami leginkább fontos, hogy tudjunk egymással beszélgetni és legyünk egy hullámhosszon. Ha ezek stimmelnek, akkor lehet és érdemes is egymáshoz csiszolódni!
Géza (63)
Társkereső Kozármisleny
1342 napja tag
Sziasztok Géza vagyok,komoly kapcsolatot,szeretnék egy megbízható komoly nő mellet.Szeretek bálok ba járni,tancolni.Nyáron ha tehetem strandolni.
Krisztián (35)
Társkereső Kozármisleny
1610 napja tag
Those who know me personally, already know the facts about me

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marika (66), Győr Komolyan? Független, intelligens férfit keresek 65-72 év között szabadidő eltöltéséhez. Egyedül élek Győrben,rendezett körülmények között.
  • Laci (31), Miskolc szeretek olvasni,zenét hallgatni,színházba járni. 32 éves vagyok! elvált vannak gyerekeim szeretem a komoly nőket!
  • Judit (55), Székesfehérvár Villámcsapás Bármily hihetetlen, a korom és a fotóim is valósak, ugye a Tieid is? Néha a fény annyira elkápráztat, hogy nem látunk mást. Máskor sötét felhők takarnak be minket, és úgy tűnik, az ég sosem tisztul ki. De ha megcsillan egy napsugár a szakadó esőben,létrehozhat egy szivárványt.S pont, mikor azt hinnéd, hogy már a naplemente felé vetted az irányt, beléd csaphat a villám!
  • Szabolcs (21), Kecskemét Sziasztok! Én hosszú távú kapcsolatot akarok valaki szeretni és becsülni akarok.
  • Anikó (40), Budapest, X. Sziasztok! Kicsit kevés ez a hely erre.Szeretem a szabadságot,a humort a kirándulást,a romantikát,nagyon szeretek ps4en játszani és moziba járni,szeretem a sci-fit,a horrort.És még sorolhatnám estig.A lényeg,hogy tudsz velem miről beszélgetni. Ha ezek közül a fele rádillik akkor írj és beszélgessünk.

KozármislenyKozármisleny

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk