Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kozármisleny

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kozármislenyi férfi társkeresők

Gabor (46)
Társkereső Kozármisleny
148 napja tag
Gabor vagyok, 46 éves, lakhelyem Kozármisleny. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila (42)
Társkereső Kozármisleny
293 napja tag
Független vagyok, nem voltam nős, nincs gyerekem. Nincs tetoválásom, sem piercing-em - de neked lehet ;) Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Tibor Jenő (67)
Társkereső Kozármisleny
305 napja tag
Tibor vagyok:Elsősorban társat keresek. nemrég megözvegyültem, ami kegyetlen dolog. 46 éves házasok voltunk és még szerettük egymást. Rettenetes a hiányérzet, néha jó így de többször nagyon rossz. Keresem azt a barátom, társam, kedvesem aki a további életembe kiegészíti az életem, akivel együtt élhetünk együtt alhatunk, kelhetünk örülhetünk az életnek. Akivel lehet menni kirándulni néhány hétvégén elmenni az országba valahova amit még nem láttunk, vagy amit már láttunk de tetszett és visszamennénk. Szeretnék vidám lenni, hiszen az ember lételeme a nevetés, vidámság. Otthon szeretek olvasni, kertészkedni (veteményes és virág) főzni ha kell sütni. Szeretem a házi munkát kivéve a vasalást és porszívózást. minden más mehet.
Gábor (46)
Társkereső Kozármisleny
1428 napja tag
Biztosan mindenkinek megvan valahol az igazi párja, csak sokan nehezen találjuk meg... Azt gondolom, hogy felnőtt emberként már keveset tudunk változni, ezért fontos, hogy a párunk hasonló értékrenddel rendelkezzen, hasonlóképp gondolkozzon. Fontos hogy hasonló legyen az érdeklődési körünk, de ami leginkább fontos, hogy tudjunk egymással beszélgetni és legyünk egy hullámhosszon. Ha ezek stimmelnek, akkor lehet és érdemes is egymáshoz csiszolódni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

KozármislenyKozármisleny

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk