Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Sásd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb sásdi férfi társkeresők

Ferenc (63)
Társkereső Sásd
14 napja tag
Társam keresem aki komoly szándékkal ismerkedne velem. Családi házban élek és olyan személyel ismerkednék aki a későbbiekben szerény hajlékomba költözne. Roma származású vagyok.
Béci (48)
Társkereső Sásd
1445 napja tag
Alapjában inkább a "belső utazások" embere mint messzi kalandutakra vágyó típus vagyok, de ez csak tendencia. E jellemzés ellenére mégsem vagyok csak otthon ücsörgős természetű alak. Komoly zene/opera fontos tényező az életemben (ami nem azt jelenti, hogy más zenével nem bírnék). Egyszerre szeretem a várost a változatos társassági élete és művelődési kínálata miatt (hát nem hiába lettem építész is), de nagyon kötődöm a természetben tartózkodáshoz is (fiatalkoromban a szabadidőmet lényegében a "természetben bogarászva" töltöttem). ... Többet esetleges személyes levelezésben, ha arra sor kerülne... Minden jót annak, aki eddig olvasta!
Tamás (39)
Társkereső Sásd
1470 napja tag
Szia, Tamás vagyok,Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Níitott vagyok mindenre értemes határokon belül:)
Zsolt (42)
Társkereső Sásd
1983 napja tag
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.Barna a szemem és a hajam és szemüveges vagyok.Aki csak szórakozik azt nyomatékosan kérem,hogy hagyjon hanyagoljon.Nem kalandot keresek.Köszönöm!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Richard (33), Budapest, XI. Egyedülàllò vagyok 8 èvig tartò pàrkapcsolat utàn. Ismerkednèk klasszikus èrtekrenddel rendelkezô lànyokkal-nôkkel, bàrmilyen korosztàlyal 25-38 ig,ha van közös hullàmhossz, tèma.Èrdekel a kultùra,mûvèszet,sportok,boràszkodàs,utazàs. Antikvitàssal foglalkozom,mint mûgyüjtô. Eredetileg hadtörtènèsz vagyok. Nagyon türelmes és toleràns a termèszetem.
  • Zsóka (45), Esztergom Alapvetően pozitív, nyitott, szeretem ha a partneremnek van agya és megmozgatja az enyèmet is:-)
  • Bende (33), Románia Helló
  • Beáta (38), Székesfehérvár Félig székely, félig német vér folyik az ereimbe, de anyukám arcvonásait nézve valami mongol keverék is lehetek akár 😀. Megismerni egymást egy élet is kevés! Filösleges magamat dícsérni vagy szídni. 14 év házasság után nagyon nem tudok mit írni magamról. Minden ember más. Kicsit hóbortos vagyok, szeretem az életet úgy , ahogy van még, ha megjártam a pokol fenekét akkor is. Alkalmazkodó típus vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat. Senki miatt nem fogok lefogyni ! Ami jól esik megeszem ! 😀. Voltam én is 45 kilós csinos " leányka", de aztán jöttek a gyerekek.Most érett nőként , anyu testbe teljesen jól megvagyok magammal . Szóval a kersett személy ne akarjon megváltoztatni ! Barátaim, kollegáim szerint barátságos, kedves és elragadó vagyok 😁. Én úgy jellemezném magam, hogy átlagos egy pici átlagon felülivel keverve .
  • Noémi (52), Dabas Humoros,intelligens ,hagyományos értékrenddel keresem hasonló páromat .Ghosting,átverés ,perverzitás,szex kaland nem érdekel .

SásdSásd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]