Társkereső Sásd

Legújabb sásdi női társkeresők

Adrienn, 31 éves
Társkereső Sásd
51 napja tag
31 éves vagyok. Van egy 7 éves kislányom. Óvodapedagógusként, illetve intézményvezető-helyettesként dolgozom egy közeli óvodában. Szabadidőmben szívesen sportolok, olvasok, illetve kirándulok.Nem dohányzom.
Hajnalka, 59 éves
Társkereső Sásd
255 napja tag
Hajnalka vagyok. Annyi szepet irhatnek magamrol, de nem teszem, mert en is csak egy ember vagyok es bizony vannak hibaim.
Marcsi, 62 éves
Társkereső Sásd
308 napja tag
Egy kedves, korrekt, őszinte partnert keresek.....és ha úgy alakúl hogy szimpatikusak lennénk egymás számára talán, bármi is lehetne belőle.. Úgy gondolom ezért vagyunk itt. Ha szimpatikusnak találsz, jelölj vagy írj............És ha még táncolni is szeretsz akkor még egy ❤️...neked.!! ........A jó dolgok azokhoz érkeznek meg akik hisznek. A még jobb dolgok azokhoz, akik Türelmesek, legjobb dolgok pedíg azokhoz, Akik SOSEM ADJÀK FEL.
Adri, 43 éves
Társkereső Sásd
434 napja tag
Adri vagyok, 42 éves, lakhelyem Sásd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb sásdi férfi társkeresők

György, 59 éves
Társkereső Sásd
132 napja tag
Szia, György vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
csaba, 54 éves
Társkereső Sásd
183 napja tag
Szia, csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Víktor, 29 éves
Társkereső Sásd
188 napja tag
Víktor vagyok, 29 éves, lakhelyem Sásd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Viktor, 29 éves
Társkereső Sásd
258 napja tag
Szia Viktor vagyok. Ismerkedni jöttem ide amúgy egy kedves srác vagyok. Nagy általánosságban zenét hallgatni, filmet/soroztatót nézni és utazni szeretek. Ha érdekesnek találnál írjál nyugodtan.

Éppen online sásdi társkereső nők

Györgyi, 66 éves
Társkereső Sásd
2 órája lépett be
Hosszútávú tartalmas kapcsolatra kersem a párom!

Diplomás sásdi társkereső nők

Csilla, 34 éves
Társkereső Sásd
Főiskolai diplomás (logisztika, vendéglátás)
...aztán boldogan belemerültünk az örökkévalóságunk eme kicsi de törékeny darabjába...

Keresztény sásdi társkereső férfiak

Zoli, 51 éves
Társkereső Sásd
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Zoli vagyok, 50 éves, lakhelyem Sásd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Feri, 37 éves
Társkereső Sásd
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia , romantikus , megbízható, humoros és nagyon szeretni tudó srác vagyok , szeretem a szép helyeket pl Dél Dunántúl , Mecsek lankái Orfű , nyugalmat , sétát , jó beszélgetéseket a jó kajákat és szeretném az élményeimet megosztani a társammal , szeretem az autósportot, tevékenykedtem is benne de most már csak barátaim versenyzését segítem , ha szimpatikus vagyok írj ! Feri (köszönöm , hogy elolvastad ! )

Fiatalabb, 30 év alatti sásdi társkereső férfiak

Péter, 29 éves
Társkereső Sásd
Péter vagyok, 28 éves. Társam keresem Sásd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as sásdi társkereső férfiak

Tamás, 36 éves
Társkereső Sásd
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 39 éves
Társkereső Sásd
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.Barna a szemem és a hajam és szemüveges vagyok.Aki csak szórakozik azt nyomatékosan kérem,hogy hagyjon hanyagoljon.Nem kalandot keresek.Köszönöm!

Középkorú sásdi társkereső férfiak

István, 44 éves
Társkereső Sásd
Nyugodt barátságos vidám ember vagyok!A barátaim szerint.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Magdi (46), Budapest Sziasztok!Jelszó öszinteség! Keresem azt az Urat aki őszintén tud szeretni és cselekedetivel törődésével bizonyítja ezt. Két nagy lányommal élek 18 és 16 évesek. Szeretem a 90-es évek zenéit de az újakat is. Jó volna valakivel koncertre járni vagy csak csendben össze bújni. Egyelőre ennyit rólam. Várom az érdeklődőket.
  • Gizella (66), Budapest kalandorok kiméljenek. Szeretem a természetet.Rejtvényezni,olvasni ha van idö rá.kirándulni.
  • Attila (31), Szekszárd Sziasztok! Attila vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Pár szó rólam: A melóm uncsi, de legalább a délutánjaim szabadok. Ráérek főzőcskézni, filmezgetni és ha az időjárás engedi, a szabadba kimenni. Az élet úgy hozta, hogy autóm nincs, de legalább a plafon nem ázik be. Hűséges és kitartó vagyok; barátaim már 10+ éve tanúsíthatják. Szerintem egy jó partner az ember barátja is egyben.
  • Sanyi (52), Székesfehérvár Sziasztok! Székesfehérváron élek komoly kapcsolatot keresek.
  • Ármin (48), Sopron Sziasztok! Valaki, aki minden helyzetben mindig a jót keresi, nagyon erős és példaértékű az életben, nagyon jó hallgató és szeretem a jó beszélgetéseket, szenvedélyes, de érzéssel. hogy minél jobban megismerjen

Társkeresés Sásdon

SásdSásd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk