Társkereső Kaposszekcső

Legújabb kaposszekcsői női társkeresők

Szilvia, 54 éves
Társkereső Kaposszekcső
62 napja tag
Szilvia vagyok, 54 éves, lakhelyem Kaposszekcső. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb kaposszekcsői férfi társkeresők

Gábor, 72 éves
Társkereső Kaposszekcső
146 napja tag
Gábor vagyok, 71 éves, lakhelyem Kaposszekcső. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 20 éves
Társkereső Kaposszekcső
147 napja tag
Üzletember vagyok,jó sok pénzt keresek de szabadidőm kevés van.Elveszi a sok kondizás.Szeretem a romantikus filmeket,az összebújást a kanapén és a jó sült disznó pecsenyét.
Lajos, 52 éves
Társkereső Kaposszekcső
348 napja tag
Czékus Lajos vagyok, 51 éves. Társam keresem korban hozzám illő hölgy személyében.3-4 év + -!Van egy kislányom,aki az édes anyjával él. Kétkezi munkás vagyok,nem értelmiségi!!!! Ha ez probléma,akkor nem engem keresel!!! Szimpátia esetén, küldj egy szivecskét.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ!!! Ha többre vagy kíváncsi, küldj elérhetőséget,vagy keress a f.......n! Tisztellek annyira,hogy válaszolok!!! Köszönöm,hogy kitüntettél a figyelmeddel!! Legyen szép napod.💐
Csaba, 51 éves
Társkereső Kaposszekcső
371 napja tag
Csaba vagyok, 50 éves, lakhelyem Kaposszekcső. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás kaposszekcsői társkereső férfiak

Zsolt, 36 éves
Társkereső Kaposszekcső
Főiskolát végzett
32 éves pasi keresi párját kedves odafigyelö romantikát kedvelö hölgy személyében

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (53), Solt Sziasztok! Vidám, barátságos, molett nő vagyok.Szeretek kirándulni, olvasni, beszélgetni.Ha szimpatikusnak találsz, kérdezz bátran !
  • Timi (24), Szerbia Sziasztok! Sziasztok, Timi vagyok Topolyáról. Ha felkeltettem az érdeklődésed ír nyugodtan. Puszi! :)
  • Ildikó (46), Dunakeszi Sziasztok! Keresem az igazit, azt a társat, akivel megértjük és kiegészítjük egymást. Tettrekész és optimista személy vagyok, tele energiával és tervekkel. Egy fiú és egy leány gimnazista gyermekem van, akiket váltott nevelésben nevelünk, heti váltásban. Az életem a sport nélkül nem tudom elképzelni, aktívan karatézom, járok Body Art órákra és időnként egy-egy futást is beiktatok. De mindezek mellett jut időm a háztartásra, családra és barátokra is. Olyan társat keresek, aki szívesen részt vesz ezeken a programokon. Egy-egy magányos estén nem vetek meg az izgalmas filmeket sem.
  • Petike (28), Ravazd Sziasztok!!! Mindenki maga sorsa Kovácsa!!! Szia! Ha szeretnél rólam többet megtudni írj nyugodtan!
  • Gbr (29), Budapest, IV. Sziasztok! Sbsjwjfcbdnakakxcjcjebebdnxmckcdjsnsbskckckfnedbcjck

Társkeresés Kaposszekcső-n

KaposszekcsőKaposszekcső

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk