Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kaposszekcső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edit (39), Budapest, XVI. Empátia, optimizmus, pozitív szemlélet,türelem,gondoskodás,humor…ami leginkább jellemez:-)
  • Ferenc (59), Budapest, XV. Az egyik legnagyobb hiba, hogy összekeverjük a kompatibilitást a kémiával. Gyakran nehéz rájönnünk, hogy össze passzolunk-e, hogy van-e köztünk kémia, hogy van-e köztünk szikra, mert amit erről gondolunk azt erősen befolyásolják a médiák, mozifilmek, zenék. Kapcsolatainkban az egyik legnagyobb nyomás, az hogy elvárjuk a másiktól, hogy Ő legyen minden. Azt várjuk, hogy a társunk legyen a legokosabb beszélgetőpartner, ő legyen a legviccesebb ember a földön. Ő legyen a legaktívabb, legenergikusabb, leggondoskodóbb, leg, leg, leg,....Ő legyen a minden! De tudod mit??!Nem tud minden lenni, ahogy Te sem tudsz!!A kompatibilitás első alapelve a kommunikációs stílus és szemlélet mód. A második alap elve az egyéni célok. Fontos, hogy hasonló érdeklődéseink legyenek, de ez nem csak azt jelenti, hogy hasonló, dolgokat szeretünk, inkább azt, hogy hasonló helyen vagyunk az életünkben. Ha úgy döntesz, hogy olyan valakivel leszel együtt, aki nem ugyanabban az életszakaszban van mint Te, akkor érdemes tudatósítanod azt, hogy ez mivel jár együtt.
  • Tibor (61), Amerikai Egyesült Államok Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Gabi (38), Budapest, XIII. Gabi vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Richárd (43), Vámospércs Richárd vagyok Vámospércsről, 43 éves. A debreceni Nagyerdőn dolgozom a biztonsági szolgálatnál. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, olvasni, szeretem a művészeteket és nagy hobbim a fotózás és az utazás. Egy kedves, őszinte, hűséges nővel szeretnék megismerkedni, akinek a család és nem az anyagiasság jelenti a legfontosabbat.

KaposszekcsőKaposszekcső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: