Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Zala

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • József (42), Kocs Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Kriszta (33), Sárazsadány Komoly kapcsolat céljából keresem a leendő párom.Ha valaki jobban meg szeretne ismerni nem zárkózom el előle ,igy a részletes bemutatkozást mellőzöm.Az oldalon nem vagyok előfizető ,ha felkeltettem az érdeklődésed légyszi irj elérhetőséget magadról.
  • Petra (37), Székesfehérvár Petra vagyok, 37 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Sándor (53), Románia Helló!! Humoros, zenét, természetet,sportot, és még sok hasonlóval rendelkező karakter vagyok.. Hamis semmi emberek kiméljenek!! Stop.
  • Daniel (54), Románia Állatbarát vagyok. Én is lelkes olvasó vagyok, és szeretem a szabadidőmet egy jó könyvvel összegömbölyödve tölteni. Ideális partnerem az, aki osztja az érdeklődésemet, együttérző, bármiről beszélgethet

ZalaZala

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk