Társkereső Pálfa

Legújabb pálfai női társkeresők

Andrea, 35 éves
Társkereső Pálfa
375 napja tag
4 éve váltam.Anyuka vagyok 4 gyerekkel!Igen jól olvastad!Bár lemondtam arról,hogy így is elfogad valaki,azèrt ezt az egy esélyt még megadtam magamnak.Szép napot kedves olvasó!

Legújabb pálfai férfi társkeresők

Máté, 25 éves
Társkereső Pálfa
307 napja tag
Máté vagyok, 24 éves, lakhelyem Pálfa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 23 éves
Társkereső Pálfa
404 napja tag
Roland vagyok, 22 éves, lakhelyem Pálfa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Richárd , 36 éves
Társkereső Pálfa
489 napja tag
Richárd vagyok, 35 éves, lakhelyem Pálfa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Richard (22), Vácegres Sziasztok! Szeretek enni, beszélgetni, kirándulni, zenét hallgatni, filmezni és videójátékozni, főzni és olvasni. Kedvenc színem a piros. Szeretem a Fantasy és a kaland filmeket/könyveket. Kedves, bujos, barátkozós vagyok. *moderálva*
  • Andi (35), Mátyásdomb Sziasztok! Hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Van 2 fiam,kérlek ha írsz ennek tudatában írj.
  • Martin (20), Lovasberény Nem kell félned ha vesztenivalód sincs😁 Halli 20 éves srác vagyok. Jelenleg a szüleimmel élek albérletben. Szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,rajzolni,sportolni,animét nézni, Egy vagány lányt keresek aki érti a viccet és elnézi a **😅
  • Marika (54), Ózd Carpe diem!!! :-) Imádom az állatokat természetet,úgy hogy elsősorban hasonló érdeklődésű partnert keresek.Szeretek táncolni,bicajozni,túrázni, zenét hallgatni! Autó és motor kedvelő vagyok!A többit személyesen! :-) Dohányzók mellőzzenek!
  • Gábor (58), Cegléd Sziasztok! Keresem a párom. Remélem Ő is keres engem.

Társkeresés Pálfa-n

PálfaPálfa

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk