Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Pálfa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb pálfai férfi társkeresők

László (53)
Társkereső Pálfa
137 napja tag
Komoly, akàr élettársi kapcsolat reményében regisztràltam ide! Pálfán élek egyedül egy családi házban, Székesfehérváron dolgozom. Az őszinteség alapfeltétel egy kapcsolatban! A legkisebb hazugsággal is el lehet veszíteni a bizalmat !
Gergő (50)
Társkereső Pálfa
311 napja tag
Gergő vagyok, 50 éves. Társam keresem egy olyan nő személyében, aki hozzám hasonlóan túl van már pár játszmán és únja azt annyira, hogy nem elégszik meg félmegoldásokkal. Csak "királynő" jelentkezését várom. Lehet, nagyképűen hangzik, de ha nem Ő jön, akkor inkább nem kell senki. Ha veszed a fáradtságot és meg szeretnél ismerni, akkor látni fogod, hogy nincs túlvezérelve az egóm, viszont nem szeretnék már felesleges köröket futni, nőket megmenteni, kiszedni a kútból. Ami egyszer életfeladatnak tűnt, az már mára csak egy nagy tanítása lett az életnek. Csak az intuícióim vezérelnek. Néha őrűltségnek látszik kívűlről, de hidd el belülről nagyon élvezetes. Ha csatlakozol hozzá, élvezheted Te is. Kávét az ágyba, távolbanézést egy hegytetőn, öleléseket spontán, viccelődést, iróniát, öniróniát, alkotást....emelkedést... Nincs már időnk másra, csak boldognak lenni. És még egy fontos javaslat : 'Hagyjad, hogy az élet eldöntse, mi a jo Neked! " Jah! Még valami! A szavaidat csak akkor hiszem el, ha a szemedben ugyanazt látom! Spiritualitásra nyitott Nők ismefetségét keresem. „Csak akkor nyugodtam meg, amikor láttam, hogy az élet milyen veszélyes. Egész addig egy kicsit búskomor voltam és unatkoztam. Azóta vidám vagyok, mert érdemes. A veszély a sors erős levegője s én csak erős levegőben érzem jól magam. A gyávaság nem tartozik erényeim közé. Mindig azt kerestem, ami a legnehezebb volt. És meg is találtam mind a kettőt: a magányt és a derűt.” Hamvas Béla

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Julia (63), Cegléd Sziasztok! Szia, Julia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok előfizető ezért kérlek írj e-mail címet.
  • Viktória (38), Szigethalom Sziasztok! Tartós kapcsolat keresek. 38 éves vagyok elváltam, egyedül nevelem 2 gyermekem (15és 10 éves). Családcentrikus, Önálló, makacs, céltudatos vagyok. Nem dohányzom. Szeretek sétálni, táncolni, sütni.. Keresem a társam, aki el fogad olyannak amilyen vagyok. Aki szeret kimozdulni, de otthon is jól tudja magát érezni. Korban hozzám illő társam keresem (38-46). Ha szeretnél megismerni írj :) Válaszolni nem tudok itt, így ha szeretnél választ írj e-mail címet.
  • Józsi (45), Oroszlány Sziasztok! Szia kedves ismeretlen! Írhatok én itt oldalakat magamról, nem fogsz megismerni. Beszélgessünk, találkozzunk és minden ki fog derülni rólam. Leszögezem:erős dohányos vagyok, de ha valaki segítene, próbálkoznék a leszokással.
  • Henrietta (42), Békés Párosan szép az élet Heni vagyok, remélem itt megtalálom életem párját akivel jóban rosszban megértjük egymást. Elég volt a magányból, legyünk együtt boldogok.
  • Zsolt (45), Csorna Sziasztok! sziasztok, komoly kapcsolatot keresek

PálfaPálfa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk