Társkereső Dunapataj

Legújabb dunapataji női társkeresők

Katalin, 38 éves
Társkereső Dunapataj
2664 napja tag
Ismerkedni szeretnék, mivel a hétköznapok erre kevés lehetőséget adnak. Hosszútávú kapcsolatot keresek :)

Legújabb dunapataji férfi társkeresők

Oszkár, 41 éves
Társkereső Dunapataj
49 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek
Rudolf, 38 éves
Társkereső Dunapataj
101 napja tag
Rudolf vagyok, 38 éves. Társam keresem Dunapataj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 36 éves
Társkereső Dunapataj
164 napja tag
Írhatok ide szépet és jót is,de nem akarom fényezni magam,igazábol csak heccből regosztráltam...
Attila, 36 éves
Társkereső Dunapataj
255 napja tag
Attila vagyok, 35 éves. Társam keresem Dunapataj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény dunapataji társkereső férfiak

István, 62 éves
Társkereső Dunapataj
vallása: római katolikus
Végleges párkapcsolatot keresek.Sportos testalkatú aranyos bújos HÖLGY akire vágyom.Aki tudja értékelni ha szeretik.Akinek fontos a párja.
Pál, 61 éves
Társkereső Dunapataj
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
egy régen el vált férfi vagyok ami nem azt jelenti hogy nem voltak kapcsolataim de sajnos ez idáig úgy néz ki hogy nem jött még el a nagy ő de talán pont te vagy az próbáljuk meg ,hátha nem bánjuk meg.
Imre, 70 éves
Társkereső Dunapataj
vallása: református (nem gyakorlom)
Egyedul élő, még aktív de már nyugdijban lévő férfi vagyok.Szeretnék utazni, kirándulni,amit eddig nem nagyon tehettem meg, amikor már megtehettem volna, rájöttem, hogy egyeül nem megy. Szeretnék egy tartós kapcsolatot,ha összejönne, az jó lenne. A személses találkozás és beszélgetés híve vagyok, levelezni nem szeretek. Egymás szemébe nézve, fél óra is többet jelent, mit sok oldal írott szó. Jelenleg nem vagyok előfizető,esetleges érdeklödés esetén,email címet kérek.

Fiatalabb, 30 év alatti dunapataji társkereső férfiak

Zoltán, 28 éves
Társkereső Dunapataj
Zoltán vagyok, 27 éves. Társam keresem Dunapataj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 28 éves
Társkereső Dunapataj
Zoli vagyok, 27 éves. Társam keresem Dunapataj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Alex, 23 éves
Társkereső Dunapataj
Szia, Alex vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as dunapataji társkereső férfiak

Zoli, 32 éves
Társkereső Dunapataj
Sziasztok zoli vagyok Bàcskiskun megyéböl 30 éves vagyok komoly öszinte kapcsit keresek

Középkorú dunapataji társkereső férfiak

Lajos, 41 éves
Társkereső Dunapataj
Komoly kapcsolatot keresek

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (28), Debrecen Sziasztok! Sziasztok. Olyan férfival szeretnék megismerkedni, akivel jól érzem magam. Számomra fontos a bizalom. Egy párkapcsolat akkor működik jól ha mindent meg lehet beszélni. Szeretek hétvégente kimozdulni, kirándulni. Szeretek sütni. Üzenetet nem tudok írni, de ha szimpatikusnak talállak és megadod az elérhetőséged akkor facebookon megkereslek.
  • Ágnes (75), Budapest Sziasztok! Kímondottan kövér hölgy, szöke, kékszemmü, jókedélyü, független özv.keresem az életértelmét?? Gyerek nincs, nem is kívánok gyerekes partnert sem!!
  • Ádám (32), Gyömrő Sziasztok! Sziasztok. Nem vagyok előfizető, így sem rátok írni, sem vissza írni nincs lehetőségem. Ha megismernél, keress meg a Facebookon. Utána kötetlenül beszélgethetünk és megismerhetjük egymást.
  • Diana (45), Budapest, XIV. Sziasztok! Nagyon romantikus alkat vagyok és hűséges. Nagyon szeretném már megtalálni életem társát, tudjátok jóban rosszban együtt, remélem ilyen nem csak a mesékbe és a filmekben történik....
  • András (36), Zalaegerszeg Mondd azt amit csinálsz. Zalaegerszegen élek, IT területen dolgozom. Szeretek sportolni, leginkább focizni, szórakozni, néha filmet nézni.

Társkeresés Dunapatajban

DunapatajDunapataj

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk