Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kiskőrös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kiskőrösi női társkeresők

Mariann (46)
Társkereső Kiskőrös
24 napja tag
Kedves, céltudatos, életvidám és fantáziával rendelkező nő vagyok. :) Keresem azt a férfit akivel együtt nevetünk és gondolkodunk ha kell. Érezzük jól magunkat együtt és meglátjuk mi lesz belőle. :) Szeretem ha magasabb és erősebb vagy nálam. Ha hozzád lehet bújni. :) A két fiam különös figyelmet és szeretetet élvez, ezt remélem Te is megérted. Szívesen főzök ha megkérsz, de akár együtt is próbálkozhatunk. Ha elviszel táncolni az hab a tortán, hidd el meghálálom. :)
Erika (53)
Társkereső Kiskőrös
36 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztina (52)
Társkereső Kiskőrös
77 napja tag
Színes személyiség vagyok, széles érdeklődési körrel. Közös értékrenden alapuló, akár komollyá is váló kapcsolatot keresek. A személyes találkozás meghatározó. Az őszinteség, hűség, figyelmesség, vidámság, optimizmus, önzetlenség, a másik tisztelete rám jellemző. Társamat is ilyennek szeretném, főként ha udvariasság, nagylelkűség is kiegészíti az előbbieket. Nem rendelkezem előfizetéssel, ha küldesz elérhetőséget és szimpatikus vagy, én is küldök.
Erika (62)
Társkereső Kiskőrös
81 napja tag
Rendezett körülmények között egyedül élek.Igényes vagyok magamra és ezt elvárom a társamtól is.Nekem fontos a szeretet, békesség, beszélgetések. Pozitívan gondolkodom, vidáman szeretek élni. Sokat sétálni, kirándulni kerékpározni, városokat látogatni utazni. Szeretem a tengert a hegyeket a természetet .Ezekhez és még nagyon sok közös élmény megéléséhez keresem a párom, a következő 40 évre.

Legújabb kiskőrösi férfi társkeresők

Mihály (75)
Társkereső Kiskőrös
4 napja tag
Mihály vagyok, 75 éves, lakhelyem Kiskőrös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András (38)
Társkereső Kiskőrös
27 napja tag
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sàndor (42)
Társkereső Kiskőrös
35 napja tag
Szia!Társam keresem,egy èletre!Őszinte,kiegyensúlyozott, jókedvű,segítőkész,céltudatos,magabiztos,figyelmes,családcentrikus,férfi vagyok!Fontos számomra a hit,ès az erkölcsös èrtèkrend!Szeretek kiràndulni,strandolni,olvasni.Szabadidőmben szőlèszkedem.Szeretem a termèszetet,a csendet,a vègtelen nyugalmat.A 16 èves fiammal èlek.Szerelemben nincs távolság!Ha szimpatikus vagyok,kérlek jelölj vissza,ès írni fogok neked! Köszönöm, hogy elolvastad rövid bemutatkozàsom!
Tamás (31)
Társkereső Kiskőrös
52 napja tag
Munkámból adódóan sok időt töltök számítógép előtt és szabadidőmben is szívesen ülök le számítógép elé (olvasás, játékok, filmnézés). Ezen kívül szeretek még sportolni és új éttermeket felfedezni. Szeretek kipróbálni új dolgokat, de általában nagyon nehezen teszem meg az első lépést. Itt szoktak segíteni nekem a könyvek, ugyanis gyakran egy jó könyv olvasása adja meg a kezdő lökést egy új hobbi kipróbálásához. Így kezdődött például a karate utáni szenvedélyem, illetve nem olyan régen zongorázni kezdtem el. Ha már szó volt az olvasásról, főleg fantasy, sci-fi és mystery témában szoktam keresgélni, de szívesen olvasok más műfajból is ismerős ajánlására. Nem szeretem a zsúfolt szórakozóhelyeket és kerülöm az alkoholt (ez gyakran azt eredményezi, hogy baráti összejöveteleken én vagyok a sofőr). Barátaim szerint egyébként hallgatag vagyok, bár én inkább úgy jellemezném magam, hogy nem szeretek mások szavába vágni és fölöslegesen beszélni. Az eddig leírtakból már látszódik, hogy inkább otthon és annak környékén szoktam tölteni a szabadidőmet. Kirándulás/utazás tekintetében is jobb szeretem a rövidebb (legfeljebb néhány napos) kiruccanásokat. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet és szeretnél jobban megismerni keress bátran!

Diplomás kiskőrösi társkereső férfiak

Laci (48)
Társkereső Kiskőrös
Egyetemet végzett
Nem rég "váltam el" és most építem újra magam és az életem. Munkahelyet is váltottam ezzel egy időben, úgyhogy adott a lehetőség a teljes újraindításra. :-) Romantikus, érzelmes ember vagyok, még ha ez férfiben nem is biztos, hogy olyan nyerő. Ragaszkodó és hűséges is vagyok, ez utóbbit tényleg komolyan veszem. Normális, intelligens társra vágyom, akivel meg lehet beszélni a felmerülő problémákat és meg is lehet oldani őket! Ideális társ? Kívül: szép - az én fogalmaim szerint. (Igen, a külső megfog, ilyen sekélyes vagyok.) Inkább legyen egy kis "többlet", mint hiány. És ne dohányozzon, azt sajnos nem bírom! Szoktam tükörbe nézni, irreális elvárásaim azt hiszem nincsenek. Belül: sorolhatnék jó tulajdonságokat, hogy mivel rendelkezzen és rosszakat is, hogy mivel ne. Ez az illeszkedés vagy összejön, vagy nem. Inkább olyan legyen összességében, aki inspirálni tud, aki mellett napról napra képes vagyok törekedni arra, hogy javítsam a hibáimat és jobb legyek, mint voltam.
Tamás (29)
Társkereső Kiskőrös
Főiskolai diplomás (informatika, logisztika)
Tamás vagyok, 29 éves, egyedülálló férfi. Keresem értelmes, kedves, megbízható lányok társaságát!
László (42)
Társkereső Kiskőrös
Főiskolát végzett
A kifogások azoknak valóak akik nem is akarják igazán... Ami nem öl meg az erösebbé tesz, kivétel a medve, na mert az megöl... "Én elöször a külsőt nézem meg, de számomra a belső sokkal fontosabb..." \/Németh József, gumis mester Nos ha lehet udvariasságból senki se válaszolgasson, mert az irritálóbb mintha egyáltalán nem. Továbbá... ha annyit irsz "nyitánynak", hogy szia, hello én is pont ennyit fogok válaszolni. Még akkor is ha kép alapján egy esős vasárnapi estén akár 4x is hálnék véled... És végül az első üzenetbe (ami a válaszra is vonatkozik) kérlek tedd bele a Bazinga szót hogy lássam megnézted, elolvastad az adatlapom! :D Update info: H-Cs : Kiskőrös P-V : Várpalota
Zsolti (45)
Társkereső Kiskőrös
Főiskolát végzett
Egy kedves,aranyos nőt keresek komoly kapcsolatra. Nem szeretnék többet írni ide, azt gondolom, hogy egy ilyen társkeresőn mindenki kép alapján dönt.

Keresztény kiskőrösi társkereső férfiak

István (51)
Társkereső Kiskőrös
vallása: evangélikus (alkalmanként)
Mostmár nagyon vágyom megtalálni életem párját! Ki nem riad vissza, képes közös életközösséget felépíteni velem. Aki erre a lapra teszi fel életét, szeretettel hittel bizalommal, hűséggel,kölcsönös alkalmazkodással, elfogadással kitartással megbecsüléssel, a létünk végéig!
András (46)
Társkereső Kiskőrös
hivő: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretném életem másik felét meg találni és a boldogságot
Csaba (57)
Társkereső Kiskőrös
evangélikus vallású (alkalmanként)
Kedves Hölgyek!Bács Megyében Élek! Fotóim 2019 Márciusi,a fekete dzsekis fotók 2020 Januáriak .Romantikus,Szenvedélyes,Érzéki Hölgyet keresek!Diplomám,Lovam,nincs,Herceg sem vagyok!Van egy bringám csomagtartóval!Bízom,abban,hogy ez örömmel tölt el!Kvázi mindenről tudok beszélgetni,bár kivel!Ha szimpatikusnak találsz,Írj bátran!Üdv Neked,és Milll Puszi!Jelezték,hogy a mosolyom hiányzik a fotókról!Valóban,pótolni fogom!Légy bátor,ne másoknak akarj megfelelni,hanem Magadnak!Amennyiben Szimpatikusnak látsz,kérlek Írj tel számot,és felhívlak,Köszi!Boldog Nőnapot kívánok Nektek!
József (59)
Társkereső Kiskőrös
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Személyes bemutatkozó , majd személyesen ! Addig maradok míg meg nem találom azt a hölgyet kinek fülébe súghatom " Te vagy a végzetem " ez eltarthat egy kis ideig , úgy ,h bocs !

30-as kiskőrösi társkereső férfiak

Pali (38)
Társkereső Kiskőrös
Szeretnék ismerkedni,beszélgetni,és a célom,egy romantikus,hűséges,őszinte komoly kapcsolat..
Feri (39)
Társkereső Kiskőrös
-Hogy mit szeretnék? Közösen zenét hallgatni, feküdni a paplan alatt és zörgős papírból csokit enni. Rohanni hazáig az esőben és közben azon nevetni, hogy beázott a cipőnk és a vizes zokninkkal fogunk csatázni otthon. Étteremben csókolózni, direkt, mikor jön a pincér, és nem hagyni abba egészen addig, míg zavarba nem jön! Kiakasztani a szüleidet, hogy lakókocsival világ körüli útra megyünk, akkor is, ha a Balatonig sem jutunk le. Pattogatott kukoricát dugni a füledbe, miközben ébredezel. Futni kifulladásig, míg meg nem fájdul az oldalunk. Verset szavalni az ablakod alatt, ha megharagudtál rám. Énekelni neked a fürdőkádban, miközben szakállt formázok arcodon a habból. Meglepni a születésnapodon az összes haveroddal, a kedvenc kajáddal és a végén belenyomni a képedet a csokitortába. A küszöbödet harapdálni vonyítva, összegörnyedt magzatpózban, mikor már nem akarsz látni. Kinyitni az összes ajtót és megmutatni neked a legtitkosabb világomat. Elmesélni neked az elmúlt éveket, miközben diát vetítek a falra. Szomorkodni, nevetni, enni, aludni, ölelni, élni, megfázni, szenvedni, unatkozni. Hajnalban sms-ezni és egész nap csak egymásra gondolni. Télen befűteni a kocsidban és a hátsó ülésen hamburgert enni. Megfogni a kezed, felugrani a ping-pong asztalra, és beleüvölteni a szélbe, hogy szeretlek! Összekócolni a hajad és gyógyszert tenni a szádba, mikor lázas vagy. Megsózni a teádat és nagyot nevetni, milyen hülye fejet vágsz! Meséket nézni a tévében és gyerekkori emlékeket idézni. Ülni a tóparton egy üveg borral és a világ dolgairól elmélkedni a narancssárgán ropogó tűz mellett. Nézni egymást hosszú perceken keresztül, hátha meglátjuk a másik szemében a lelkét is. Kimondani azokat a szavakat, amiket nem lehet. Csukott szemmel rábökni a térképre és elmenni messzire! Felrúgni minden szabályt, polgárt pukkasztani, káromkodni, gúnyolódni és véleményt alkotni. Tervezni, nosztalgiázni, vágyni, alkotni. Összebújni szorosan és dacolni a világgal. Szeretni azt a kis meleg pamacsot, amit közösen hozunk létre. Ápolni, dédelgetni a kapcsolatunkat, mint rakoncátlan, rossz gyereket. Az árral szemben úszni a Dunában, lesüllyedni, fuldokolni és megmenteni egymást. Lekvárt kenni az odaégett pirítósra. Megnézni a csecsemőket az utcán és rámosolyogni az édesanyjukra. Megőrülni, elveszni és hazatalálni. Bemutatni téged mindenkinek és összeölelkezve grillezni a kertben a barátainkkal. Vonaton, moziban, liftben szeretkezni. Átállítani az órát, hogy még velem lehess. Szerelmes cetliket csempészni a pénztárcádba. Elkésni az irodából,mert reggel nem találtuk az alsógatyádat. Naponta százezerszer elmondani, mennyire gyönyörű vagy. YouTube linkeket küldözgetni egymásnak és bekönnyezni tőlük. Dobogó szívvel várni, mikor villan fel a kis piros boríték a Facebookon. Nézni a kezedet és megroppanni a boldogság.tól, hogy VAGY ,és hogy ismerhetlek. Simogatni a hátad, miközben alszol. Rád bízni minden fájó titkomat, a tenyeredbe tenni teljes önmagam. Eljátszani hogy boldogabbak vagyunk,mint egy nyálas amerikai film. Kiröhögni a szivárványt és a naplementét, hogy közel sem olyan giccses, mint a mi halhatatlan szerelmünk. Az illatodba burkolózva élni és a szívdobogásodra álomba merülni. …Azt hiszem, én csak ennyit szeretnék.... Ha Te is... írj. Most!
Antal (35)
Társkereső Kiskőrös
csendes ember vagyok. szereretek ismerkedni. megbízható ember vegyok
Antal (35)
Társkereső Kiskőrös
33 éves vagyok. Egyedül élek teljesen. Nincs káros szenvedélyem Szeretek emberekkel beszélgetni. Szeretnék találni egy társat ki elfogad olyannak milyen vagyok. Én is elfogadom ő milyen. Nehezen bízok meg emberekben mert már sokat ért csalódás. De ki elnyeri a bizalmam az mindig számíthat rám. Szeretek olvasni. Kiskőrösön lakom. A távolság nekem nem akadály ha megismerjük egymást. Jobban szeretek személyesen beszélgetni mint írogatni. Kusper Antal

Középkorú kiskőrösi társkereső férfiak

Róbert (43)
Társkereső Kiskőrös
Ezúton is szeretném megtalálni hozzám illő párom akivel jól megértjük egymást
Gábor (47)
Társkereső Kiskőrös
Üdv mindenkinek, nem fogok nagy szavakkal dobálozni, alapjában egy egyszerű, kitartó, szeretni tudó embernek tartom magam. Szeretem az életet, de kettesben még jobban. Előre is köszönöm..
Gábor (44)
Társkereső Kiskőrös
Egyedülàllò fèrfi vagyok! Szeretek motorozni , kempingezni,kiràndulni,turàzni! Ezekhez a tevèkenysègekhez keresek tàrsat! Ismejük meg egymàst.A többi kölcsönös szinpàtia alapjàn!
István (48)
Társkereső Kiskőrös
„Vagyok, aki vagyok…” és nem akarok másnak látszani. Egy kapcsolatban az egyenrangúság híve vagyok. Erre az időre, talán megvan sokaknak a saját élete, életvitele. Épp ezért olyan kapcsolatot keresek: -A. amelyben az élet minden percét együtt töltjük, -B. a lehető legtöbb időt együtt töltjük, életünk sajátosságaihoz alkalmazkodva Az elsődleges, hogy megtaláljam a párom. Ha valamit nagyon akarunk mind a ketten, találunk megoldást minden problémára, ha nem akkor pedig mindegy… Van egy hétéves fiam, aki sajnos nem velem él. Alkalmazottként dolgozom egy állami vállalatnál. Nem vagyok pörgős típus, de lusta sem. Inkább reálisan gondolkodom. Szabadidőmben sok minden van amit szeretnék csinálni, de ehhez is szükségem lenne a társra. Nem vagyok sportrajongó, inkább a műszaki jellegű dolgok érdekelnek. (Pl. H0 ) Minden stílusú zenét szívesen meghallgatok, ami valóban zene. Színházi érdeklődésem legutóbbi időben, az akkor fellelhető Pintér Béla darabok, néhány Katona Józseffel kiegészítve. (Ez talán a világlátásomra is utal.)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Fanni (18), Kaposvár Nőt keresek párkapcsolatra
  • Zoltán (44), Fityeház Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Meli (41), Balatonszárszó Szia, Meli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Endre (51), Kiszombor Keresem a másik felem, talán itt megtalálom!
  • Alfréd (25), Szentgál Szabadidőmben főként kockulok, animét vagy sorozatot nézek.

KiskőrösKiskőrös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk