Társkereső Aba

Legújabb abai női társkeresők

Viktória, 68 éves
Társkereső Aba
332 napja tag
Magas szőke , kék szemü, vidám természetü, 170cm magas vagyok, kissé molett, tíz éve özvegy asszony vagyok.
Era, 55 éves
Társkereső Aba
443 napja tag
Koromnál fiatal nő vagyok.Komoly.
Gabriella, 47 éves
Társkereső Aba
590 napja tag
Szia! Nem szeretnék bemutatkozást írni,mert úgy gondolom , hogy a személyes találkozás többet jelent! Ott minden kiderül! 😊😉Nem a külsö számít.
Zsuzsanna, 56 éves
Társkereső Aba
1292 napja tag
Szeretnék társat találni!! Vidám természetű,romantikus vagyok!! Szeretek kirándulni, olvasni, táncolni , stb. Nem dohányzom,de nem zavar, ha a társam dohányzik!! 3 felnőtt gyerekem van, és 1 unokám!! Szociális gondozó ,ápoló vagyok, Időse Otthonában dolgozom. Fejér megyében, Abán lakom!!Független férfi ismeretségét keresem.

Legújabb abai férfi társkeresők

Gábor, 23 éves
Társkereső Aba
4 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 180 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Félix, 25 éves
Társkereső Aba
5 napja tag
Szia, Félix vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 27 éves
Társkereső Aba
20 napja tag
27 éves vagyok, 173 cm magas, szeretek kikapcsolódni, kirándulni. Könnyen ismerkedek, barátságos segítőkész típusú vagyok. Szeretek főzni és sütni. Imádom a kutyákat, illetve a macskákat is. Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet, akkor írj rám és beszélgessünk😉
János, 53 éves
Társkereső Aba
114 napja tag
János vagyok, 53 éves. Társam keresem Aba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online abai társkereső férfiak

Zsolt, 50 éves
Társkereső Aba
35 perce lépett be
csak komoly kapcsolat! őszinte, becsületes, családcentrikus,

Diplomás abai társkereső férfiak

Ferenc, 23 éves
Társkereső Aba
Főiskolát végzett
Feri MagamrolcsaAtyitmodok Elvat gyerekNics

Keresztény abai társkereső nők

Judit, 71 éves
Társkereső Aba
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Társ nélkül az élet nem teljes.Jó lenne valakinek még azt mondani,örülök neked,jó hogy itt vagy nekem. Megkérdezni hogy vagy? Jól aludtál? És viszont ezt hallani tőle.Bízom benne,hogy létezik még valaki aki ugyan ezt érzi. Nem vagyok előfizetője az oldalnak így írni,válaszolni nem tudok! Nem vagyok előfizető! Így válaszolni nem tudok! elérhető vagyok: *moderálva* Csak annak számára aki komolyan gondolja a társkeresést

Keresztény abai társkereső férfiak

Zoli, 25 éves
Társkereső Aba
hite: római katolikus
Szia, Zoli vagyok,ha szimpatikusnak tűnik írj bátran
Józsi, 58 éves
Társkereső Aba
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Màsok által fiatalosnak mondott sportos örök optimista férfiú vagyok megfelelő egzisztenciàval .Családi házban egyedül élek vállalkozó vagyok ,elváltam, gyerekeim felnőttek saját útjukat járják! Az örök optimizmusom, a soha nem adom fel elv nagyon sok nehézségen átsegített de néha bajba is sodort.Szakmai ártalom az autó szeretete ,de az autóskirándulások is sok örömet hoznak . Szeretem a természetet a mozgás örömét a szabadban .Az örök kedvenc a VÍZ a VÍZPART a TENGER a lényeg aVÍZ közelsège.A thermál és gyógyfürdók is közel állnak hozzám .Kedvenc zenéimet a70-es 80-as 90-es években kezdték el énekelni.
Laci, 61 éves
Társkereső Aba
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szerettem volna eg jópofa bemutatkozást írni magamról, de nem sikerült... Így ha valamit meg szeretnél tudni Rólam, akkor írj bátran! :) Optimista, szeretetre és megértésre vágyó. Keresem azt a Nőt, akivel együtt boldoggá tehetjük Életünket! :)
János, 53 éves
Társkereső Aba
hite: református (alkalmanként)
János vagyok, 47 éves. Társam keresem Aba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti abai társkereső nők

Adrienn, 26 éves
Társkereső Aba
Sziasztok! Ha bármi érdekel írj nyugodtan. 21 éves vagyok. Bolti eladó a szakmám. Szabadidőmben szeretek a családommal lenni.

Fiatalabb, 30 év alatti abai társkereső férfiak

Szabó, 25 éves
Társkereső Aba
Szia, Szabó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Barnabás, 21 éves
Társkereső Aba
Szia, Barnabás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Patrik, 22 éves
Társkereső Aba
Szia, Patrik vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Richárd, 23 éves
Társkereső Aba
Richárd vagyok, 21 éves, lakhelyem Aba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as abai társkereső férfiak

Robert, 30 éves
Társkereső Aba
Sziasztok.nagyon szívesen megtalálnám asz igaszit
József, 38 éves
Társkereső Aba
József vagyok, 32 éves, lakhelyem Aba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú abai társkereső férfiak

Zsolt, 44 éves
Társkereső Aba
44 éves vagyok szeretem a futballt 170 magas 67 kiló
Attila, 46 éves
Társkereső Aba
Szeretem a napsütést a vidám perceket és a szép lányokat.
Zoltán, 43 éves
Társkereső Aba
szeretnék értelmet adni az életemnek ... 25 éve nem járok orvoshoz ...

50 év feletti abai társkereső férfiak

István, 60 éves
Társkereső Aba
Bármit írhatnék. Véleményem szerint személyes találkozás dönt el mindent. Hölgyek ha valaki ír akkor illene válaszolni. Úgy látom itt csak álmodozok vanak. Akire rá írok az nekem nagyon tetszik. De nem megyek vele semmire sem ha nem válaszolnak. Legalább anyit hogy meny a f...

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marianna (60), Makó Szeretkezz, ne politizálj! :) Letagadtam 6 évet, de a fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív
  • Gyöngyi (55), Győr Az légy, aki vagy! Ebben a játszmákkal teli világban egy olyan társat keresek, aki felvállalja önmagát, aki nem fél megmutatni valódi arcát, s aki nem fél meglátni a másikban legbensőbb valóját, aki egy őszinteségen és tisztelten alapuló kapcsolatot keres.
  • Gyuri (44), Hernádnémeti Sziasztok! Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. Ernest Hemingway
  • Róbert (42), Himod Sziasztok! Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .

Társkeresés Abán

AbaAba

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk