Társkereső Mágocs

Legújabb mágocsi női társkeresők

Ibolya, 45 éves
Társkereső Mágocs
431 napja tag
Ibolya vagyok, 44 éves. Társam keresem Mágocs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb mágocsi férfi társkeresők

Ernő, 55 éves
Társkereső Mágocs
112 napja tag
Ernő vagyok, 54 éves. Társam keresem Mágocs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 51 éves
Társkereső Mágocs
155 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 62 éves
Társkereső Mágocs
211 napja tag
Laci vagyok, 62 éves, lakhelyem Mágocs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 41 éves
Társkereső Mágocs
743 napja tag
Zsolt vagyok, 39 éves. Társam keresem Mágocs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény mágocsi társkereső férfiak

Atis, 30 éves
Társkereső Mágocs
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Atis vagyok, 23 éves, lakhelyem Mágocs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti mágocsi társkereső férfiak

István, 69 éves
Társkereső Mágocs
Szeretem a természetet, a zenét, a jó ételeket, a táncot, a gyógyfürdőket, a sétákat, az úszást, az igaz embereket, gyűlölöm a hazúgságot

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ágnes (75), Budapest Sziasztok! Kímondottan kövér hölgy, szöke, kékszemmü, jókedélyü, független özv.keresem az életértelmét?? Gyerek nincs, nem is kívánok gyerekes partnert sem!!
  • Àkos (22), Mezőberény Sziasztok! Sziasztok egy pozitív karakter vagyok mindig viccelődők mezőgazdaságban dolgozom olyan lányt keresek akki komolyan gondolja a kapcsolatot
  • Imi (25), Budapest, XIII. Na haló! Fogalmam sincs mit kell ideírni megmondom őszintén, semmi társkeresős tapasztalatom nincs, jó ez egyáltalán? Alapvetően az volt az ötlet ha már így lassan vége a koronás időknek próbáljunk ki valami újat. Magamról? Gitározom, meg gördeszkázom, meg homeofficeban dolgozom MÁSFÉL ÉVE... szomorú idők. Semmi elvárás nincs igazából csak szocializálódnék kicsit. Többek állítása szerint vicces vagyok, többen viszont ezt mások meg cáfolták, senki se tudja mi van, gyere derítsük ki együtt.
  • Katka (58), Nagyhalász Sziasztok! Özvegy vagyok szeretek sétálni kirándulni családcentrikus nő vagyok olyan társat keresek akinek nem csak a kűlső a belső is számít
  • Péter (53), Tiszafüred Sziasztok! Egyedülállóként párt keresek, de nem összeköltözés céljából. Tiszafüred és környékéről.

Társkeresés Mágocs-n

MágocsMágocs

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk