Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Dunaszekcső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Róbert (36), Jászapáti Róbert vagyok, 46 éves, lakhelyem Jászapáti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Kriszta (46), Budapest Nehéz pár szóban bármit is írni Néha szeretek otthon maradni máskor szívesen mozdulok ki itthonról
  • Péter (26), Budapest, X. Szia, örülök ha felkeltettem a figyelmed. Kedves, segítőkész srác vagyok. Szeretek főzni, új ízeket kitalálni. Szabadidőmet a szabadban szoktam tölteni, mivel szeretem a természetet,az állatokat és a kirándulásokat. Ha szeretnél többet megtudni, keress bátran, bármilyen kérdésre válaszolok. :)
  • Judit (58), Debrecen Judit vagyok, 58 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Marcsi (68), Budapest, XX. Marcsi vagyok, 68 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

DunaszekcsőDunaszekcső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk