Társkereső Beremend

Legújabb beremendi női társkeresők

Éva, 56 éves
Társkereső Beremend
237 napja tag
Ha szimpi vagyok , írj elérhetőséget!!
Evi, 50 éves
Társkereső Beremend
573 napja tag
Evi vagyok, 49 éves. Társam keresem.Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb beremendi férfi társkeresők

Zorán, 55 éves
Társkereső Beremend
171 napja tag
Zorán vagyok, 55 éves. Társam keresem Beremend környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Nem vagyok elöfizetö. *moderálva*
Károly, 76 éves
Társkereső Beremend
210 napja tag
Károly vagyok, 75 éves, lakhelyem Beremend. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 51 éves
Társkereső Beremend
255 napja tag
Több mint egy éve özvegy vagyok és magányos. Nincsenek nagy elvárásaim türelmes, jó szakács és jó társasság.
Tivadar, 21 éves
Társkereső Beremend
292 napja tag
Tivadar vagyok 20 éves vagyok kapcsolatot keresek

Keresztény beremendi társkereső férfiak

Tibor, 52 éves
Társkereső Beremend
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti beremendi társkereső férfiak

Laszló, 67 éves
Társkereső Beremend
Bátran mondhatom, hogy tapasztalt netes társkereső vagyok. (sajnos) Én teljesen hétköznapi bem. szöveget írtam magamról, pár sor, ami fedi a valóságot. Hát hogy őszinte legyek, az én oldalam nagyon uncsi a trendi, cuki, szexistennők oldalai között. (Bocsánat a többi hétköznapi nőtől. ) Hozzám sajnos több idő kell, hogy lenyűgözzek bárkit is, nem vagyok egy szerencsés típus.
László, 64 éves
Társkereső Beremend
romantikus szertni tudo, figura vagyok. csak a személyes találkozásban hiszek meg allah-ba?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Beremenden

BeremendBeremend

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk