Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Versend

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Kata (38), Veszprém Sziasztok! Sziasztok, kizárólag komoly kapcsolat érdekel. Nem dohányzó férfit keresek maximum 50-60 km távolságból.
  • Zsolt (43), Zalaegerszeg Sziasztok! :Kettesben élünk a kilenc éves kislányommal egy családi házban. Van kettő kutyusunk meg kettő cicánkSaját cégemnél keresem a mindenapi meg élhetésünk.Szeretek.sportolno biciklizni kirándulni világot látni!Komoly kapcsolatot szeretnék magam és a kislányom mellé.
  • László (27), Balassagyarmat Sziasztok! lászló vagyok, 27 éves. Társam keresem Balassagyarmat környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • János (46), Rétság Sziasztok! Keresem párom,aki társam lenne a mindennapokban.
  • Stella (23), Budapest, VI. Sziasztok! Stella vagyok, jelenleg Budapesten élek, de az, hogy a későbbiekben hol élek majd hosszútávon, az még a jövőé. Közel állnak hozzám a művészetek: fényképezek, emellett szeretek színházba, moziba, múzeumba járni, vagy otthon maradni, és olvasni. Szeretek utazni, új dolgokat megismerni. Nyitott embernek tartom magam az új dolgokra.

VersendVersend

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk