Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Királyegyháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltan (37), Románia Sziasztok! az en nevem zoli szeretnek komolj kapcs Az en nevem zoli szeretnek komolj kapcsolatba lagyek mind probalok hat a tolalok magamnak veletlenul parot
  • Zoli (64), Budapest, XV. Megtalűlja zsák a foltját Nem szeretem a nyafogást - én sem teszem. KIhűlt kapcsolatom után ismét szeretni szeretnék és szerelmet kapni testben-lélekben. Egy szikra elég nekem, és égek végtelen. Nagyok az elvárásaim - nem csak fizikai értelemben! Adok-remélem kapok. Üdv neked: leendő szerelmem
  • Judit (58), Románia Sziasztok! Társat keresek. Ez lehet távkapcsolat, összeköltözés, beszélgetés...Öszinte vagyok: nagyon szeretem a magányt, de néha elképzelem, hogy megosztom Veled a jó perceimet, óráimat, napjaimat. Mert sok van belőlük. Sokat dolgozom, sokat tanulok (phd-s egyetemista vagyok Kaposváron), de mindig tudok időt szakítani a szeretetteimre (gyermekeim, édesanyám, barátaim). És RÁD is!
  • Mónika (56), Budapest, II. talán itt találkozunk Vidám, jó kedvű, természetet, kultúrát, mozit kedvelő teremtés vagyok. Megbízható, becsületes, pontos, és rendszerető. Dolgozom és jól érzem magam. Hétköznap munkával telik, szeretem, amit csinálok, de estefelé már, - esetleg még egy kis sportolást is beiktatva - szívesen elköltenék egy könnyű vacsorát, egy pohár borral a (leendő) társammal. A téli hétvégén egy kicsit más a helyzet, szívesen járok moziba színházba esetleg baráti társaságba.. nyáron előnybe részesítem a szabadtéri programokat és nyilván akad rengeteg értelmes, tartalmas, aktív szabadidős tevékenység, amit együtt is végezhetnénk. Változik a világ és nem mindig jó irányba. Az emberek is hasonlóan. Függetlenül attól, hogy te mit teszel, vagy mit szeretnél. Így sok nagy elképzelés, álom romba dől. Hűségesen állsz a romok mellett, mindaddig, amíg az eszed nem kezd el irányítani. Akkor rájössz magadtól is, hogy te nem ezt akartad és bár vannak feladataid, elkezdesz újra abban reménykedni, hogy létezik valahol, valamerre valaki, aki talán reális és valós értékeid szerint bánik veled.
  • Mexi (37), Nyíregyháza Szia Kedves Látogató Èn egy magányos srác vagyok, aki az èlet örömeit keresi kutatja

KirályegyházaKirályegyháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk