Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Barcs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás barcsi társkereső nők

Vali (67)
Társkereső Barcs
Főiskolai diplomás (MÁV; és Károli Református Tanítóképző)
Természetet,zenét kedvelő, vidám természetű, agilis özvegy vagyok. Szeretek táncolni, énekelek egy német nemzetiségi énekkarban. Olyan, korban hozzám illő társat, barátot keresek, aki szívesen kirándul, szereti a természetet, a jó társaságba könnyen beilleszkedik, szintén szeret táncolni, minden élethelyzetben feltalálja magát. Fotóim közül az utolsó 5 idén készült.
Kriszti (43)
Társkereső Barcs
Főiskolai diplomás (óvodapedagógia)
Szeretem az embereket, és szeretek szeretni. Imádom a gyerekeket, s minden nap azon munkálkodom, hogy minél inkább megtaláljam velük a közös hangot. Szeretek hallgatni, mert az többet ér, mint sok kimondott, igaztalan szó. Naiv és hiszékeny vagyok, utálom a megalkuvást, gyűlölöm a hiányérzetet és a be nem tartott ígéreteket. Imádom megélni a magaslataimat, és gyűlölöm a mélységeimet. Nem tudok haragot tartani, és mindent megtennék azokért, akik fontosak nekem. Imádom a félhomályt, a város fényeit, a nyári viharokat, a mennydörgést, a villámlást, amikor a langyos nyári zápor bőrig áztat, és imádom a frissen felhúzott lepedő hűvös érintését a bőrömön érezni. Szeretek mosolyogni, és imádok minden olyan zenét, ami érzéseket kelt, és gondolatokat ébreszt bennem. Szeretek emlékezni, és külön polcra helyezek mindenkit, aki valaha fontos volt az életemben. Néha elbújok valahova, ahol egyedül lehetek a gondolataimmal és az érzéseimmel. S bár hívő nem vagyok, sok mindenben hiszek. Hiszek az egyszeriben és a megismételhetetlenben....
Eszter (39)
Társkereső Barcs
Főiskolát végzett
A munkámból adódóan szeretem a gyerekeket. Hobbim a zene és a tánc.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

BarcsBarcs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk