Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Szabás

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb szabási férfi társkeresők

Tamás (58)
Társkereső Szabás
70 napja tag
Mottóm: nem az öregedés miatt múlik el a szerelem, hanem a szerelem hiánya okozza az öregedést. Természettudományi karon végeztem, ennek ellenére humán beállítottságú is vagyok. Érdeklődésem a történelem, sci-fi, zenehallgatás, filmek, az ókori görög kultúra. Kedvenc filmem Napfivér Holdnővér emiatt nagyon erős a szociális érzékenységem, fecske és a gólya a kedvenc madaram. A szeretetet naponta többször ki kell mutatni, imádok kellemes meglepetéseket okozni, önzetlenül adni. Keresek valakit, aki elhiteti velem hogy nem már 59 vagyok, hanem még csak 59. Tamási Áron Ábel trilógiájában mondatta valamelyik szereplőjével, hogy azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Én hozzáfüzöm, hogy tartozzunk valakihez. Ezért oda megyek dolgozni,élni ahol a fentiekre találok. Notebook párti vagyok, és nem szeretem a facebookot. Emailen szeretek kommunikálni.
Jenő (56)
Társkereső Szabás
647 napja tag
Jenőnek hívnak, 54 éves vagyok, egyedülálló. Gyermekeim nincsenek, magányosan élem mindennapjaimat. 50 év felett szeretnék végre igaz társra találni, akivel megoszthatnám életemet. Koromhoz képest fit vagyok, alkalomszerűen szívesen sportolok. A magányból kifolyólag ritkán járok kirándulni, nincs különösebb hobbim, de nyitott vagyok bármilyen szabadidős tevékenységre. Keresem tehát azt a hölgyet, aki szívesen megismerkedne velem és hosszútávú kapcsolatra, valamint őszinte társra vágyik.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (50), Budapest, I. Csak ėn Szia! Kösz,hogy be nėztėl! Normàll ėrtėkrendel müködő kapcsolatot keresek. Sok minden ėrdekel,jó humorom van.igazàn írhatněk bàr mit. Ha akarsz ugy is kėrdezel,bàr nem vagyok előfizető így nem tudok vàlaszolni
  • Ditta (46), Zalaegerszeg Az élet úgy szép ha zajlik! Szia, Ditta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást! Nem vagyok előfizető igy nem tudok irni! E- mail cimet kérek!
  • Ilona (49), Simontornya Szeretni és szeretve lenni! Egy átlagos, egyszerű két fiát nevelő dolgozó nö.
  • Pityu (30), Kazincbarcika Felejtsd a múltat, éld a mát és építsd a jövőt! Sziasztok. István vagyok, Kazincbarcikán lakom. Teljesen átlagosan élem a napjaimat, van munkahelyem, szeretem az állatokat a természetet. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, jelezz hogy többet is megtudhassunk egymásról!
  • Zoli (55), Budapest, IV. VALAKIT keresek! Kissé hedonista diplomás férfi vagyok, jó és talán kevésbé jó tulajdonságokkal egyaránt. Szeretek főzni és persze jókat enni, finom borokat kóstolni. Túrázni, kerékpározni és síelni,stb.stb. Hasonló temperarummal rendelkező csinos, helyes, szexi hölgyet keresek.Alkat és a kor nem fontos szempont. Hogy milyen kapcsolatra azt majd a jövő mondja meg, nem zárkózom el egy tartós kapcsolattól, de ,ha szeretői vagy baráti alakul, az is lehet . Szeretnék egy olyan hölgyet találni,akivel az élet minden percét élményként élhetjük meg!

SzabásSzabás

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk