Társkereső Zákány

Legújabb zákányi női társkeresők

Kata, 49 éves
Társkereső Zákány
68 napja tag
Sziasztok Kata vagyok pàrom keresem nem vagyok tökéletes vannak hibàim

Legújabb zákányi férfi társkeresők

Janos, 57 éves
Társkereső Zákány
51 napja tag
Janos vagyok, 56 éves, lakhelyem Zákány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Róbert, 82 éves
Társkereső Zákány
178 napja tag
Jóhumorú özvegy vagyok szeretem a nőket
József, 30 éves
Társkereső Zákány
184 napja tag
Sziasztok alapjában vève egy átlagos 29 èves èletvidám srác vagyok pedig megtört az èlet keresem a hozzám illő párom .Munkám jelenleg *moderálva* Hobbim zenehallgatás elromlott dolgok megjavitása (Elektromos)
István, 27 éves
Társkereső Zákány
213 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek!

Diplomás zákányi társkereső férfiak

János, 67 éves
Társkereső Zákány
Főiskolai diplomás (határőrség)
Még szeretnék szeretni és szeretve lenni. Nyugállományu határőr vagyok. Nagyon szeretek olvasni. A helyi Polgárőrök vezetőjeként ténykedem. Szeretek főzni, különösen kint a szabadban. Egy családiházban lakom, a nagy teraszon sok időt töltök esténként. *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti zákányi társkereső férfiak

Bence, 29 éves
Társkereső Zákány
Bence vagyok, 28 éves. Társam keresem Zákány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as zákányi társkereső férfiak

Vilmos, 36 éves
Társkereső Zákány
Szia, Vilmos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti zákányi társkereső férfiak

Jenő, 60 éves
Társkereső Zákány
Jenő vagyok, 59 éves, lakhelyem Zákány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.

Társkeresés Zákány-n

ZákányZákány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk