Társkereső Lenti

Legújabb lenti női társkeresők

Zsuzsanna, 48 éves
Társkereső Lenti
10 napja tag
Zsuzsanna vagyok, 48 éves. Társam keresem Lenti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabrina, 21 éves
Társkereső Lenti
145 napja tag
Szia, Szabrina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
ILONA, 64 éves
Társkereső Lenti
176 napja tag
Szertnek szeretni szeretve lenni
Mónika, 48 éves
Társkereső Lenti
254 napja tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb lenti férfi társkeresők

László, 38 éves
Társkereső Lenti
11 napja tag
Ami a szívemben,az őszinteség, bizalom,szeretet,béke!
péter, 49 éves
Társkereső Lenti
15 napja tag
Keresem azt a társamat,aki megszépítené mindennapjaim és akit őszintén szenvedélyel szerethettnék!
péter, 49 éves
Társkereső Lenti
15 napja tag
Szia, péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jozsef, 69 éves
Társkereső Lenti
30 napja tag
59eves rokkantnyugdíjas vagyok 41% ra leszázalékolva Zala megyében egy kis faluban összefogni szeretem az állatokat és a természetet szingli vagyok nincs gyerekem

Éppen online lenti társkereső férfiak

Zoltán, 39 éves
Társkereső Lenti
2 órája lépett be
Próbálom pozitívan nézni az élet adta apró dogokat.

Diplomás lenti társkereső nők

Evelin, 25 éves
Társkereső Lenti
Egyetemet végzett
Evelin vagyok, 23 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andrea, 53 éves
Társkereső Lenti
Főiskolai diplomás (pedagógus)
Mire vágyik egy lélekben is érett nő? Férfira vágyik. Aki vigyáz, gondoskodik, becéz, szeret, inspirál. Aki teremt, hosszútávú terveket sző, a jövő várát építgeti és minden erejével azon van, hogy megvalósítsa ígéreteit. Aki a büszkeséget és az egot a szerelem és a szeretet mögé helyezi. Aki azt teszi, amit mond, és azt mondja, amiben valóban hisz. Egy saját értékeivel tisztában lévő, erős erkölcsi iránytűvel rendelkező nő egy felnőtt, felelősségvállalásra képes, lélekben is érett férfira vágyik. És meg is érdemel egy igazi férfit.

Diplomás lenti társkereső férfiak

Krisztián, 35 éves
Társkereső Lenti
Főiskolát végzett
Krisztián vagyok, 34 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 35 éves
Társkereső Lenti
Főiskolát végzett
Társ keresés, randizás Céljabol regisztraltam magamat itt.
Ferenc, 37 éves
Társkereső Lenti
Főiskolát végzett
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bence, 30 éves
Társkereső Lenti
Egyetemet végzett
Kicsit izgulok :) Most először vagyok ilyen társkeresőn. :) Nem vagyok egy Brad Pitt, de vicces és jófej srác vagyok. Ha akarsz velem randizni, nyugodtan írj :)

Keresztény lenti társkereső férfiak

Albert, 47 éves
Társkereső Lenti
római katolikus vallású
Albert vagyok, 46 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 49 éves
Társkereső Lenti
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Sziasztok!Én egy vidám pasi vagyok.Szeretnék hasonló hölgyekkel ismerkedni.
István, 60 éves
Társkereső Lenti
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mihály, 53 éves
Társkereső Lenti
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
2016 február óta egyedül nevelem 10 éves lányomat. Nem dohányzom, alkoholt ritkán iszok. Szívesen járok kulturális rendezvényekre, színházba, moziba - ha van kivel.

Fiatalabb, 30 év alatti lenti társkereső nők

Vivi, 24 éves
Társkereső Lenti
Vivi vagyok, 23 éves. Társam keresem Lenti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Alexandra, 26 éves
Társkereső Lenti
Ha szeretnél megismerni írj! Kedves,aranyos,humoros lány vagyok!

Fiatalabb, 30 év alatti lenti társkereső férfiak

Ármin, 21 éves
Társkereső Lenti
Àrmin vagyok 172cm kb 97kg szeretek újdolgokat ki probàlni minden érdekel ami sexhez füzödik remélem lesz egy jo sex amire vàgysz!
Tibor, 20 éves
Társkereső Lenti
Sziasztok ismerkedni szeretnék legfökébb barátnőt keresek valakinek meg tetszem nyugodtan irjon
Attila, 23 éves
Társkereső Lenti
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 27 éves
Társkereső Lenti
Attila vagyok, 26 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as lenti társkereső férfiak

Péter, 37 éves
Társkereső Lenti
Péter vagyok, 36 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bandi, 33 éves
Társkereső Lenti
Szia, Bandi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 36 éves
Társkereső Lenti
László vagyok, 34 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztián, 39 éves
Társkereső Lenti
Sziasztok! Vágyom egy megbizható szép hűséges aranyos kedves és megértő nőre. Aki megérti hogy minden nap a kocsmában vagyok szeretem a formás ciciket fogni. Szeretek érzékien csókolni. :))) Ha gondolod elvihetsz egy világ körüli utazásra. Rózsabokor kizárva. :) Ha érdekel egy érzelem dús ember irjatok! Különben pedig ha nem viccelek tréfa répát ettem. :) Komolyan ha gondolod és érdekellek irj!

Középkorú lenti társkereső nők

Anikó, 48 éves
Társkereső Lenti
Nem vagyok \"pláza cica\" de szeretem ha egy férfi figyel rám és kényeztet. Nem vagyok előfizető, ezért ha szeretnél kapcsolatba lépni velem... Kérlek írd meg az e-mail címedet. 😊
Ildi, 43 éves
Társkereső Lenti
Ildi vagyok, 42 éves. Társam keresem Lenti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Éva, 42 éves
Társkereső Lenti
Romantikus vagyok. Szeretem a gyerekeket és az állatokat...sütni,főzni:)

Középkorú lenti társkereső férfiak

Zoltán, 43 éves
Társkereső Lenti
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 42 éves
Társkereső Lenti
Csaba vagyok, 41 éves. Társam keresem Lenti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Albert, 47 éves
Társkereső Lenti
Albert vagyok, 45 éves. Társam keresem Lenti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 46 éves
Társkereső Lenti
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti lenti társkereső férfiak

Miki, 68 éves
Társkereső Lenti
Miki vagyok, 68 éves. Társam keresem Lenti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lajos, 69 éves
Társkereső Lenti
Lajos vagyok, 69 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pityu, 60 éves
Társkereső Lenti
keresem társam teljesen teljesen független hőlgy személyében rendezett körumények között élek rossz egyedül

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Maria (75), Kecskemét Sziasztok! Szeretni és szeretve lenni***
  • Gusztáv (45), Sajószentpéter Nincs mottóm. Én egy igazi halak jegyű srác vagyok minden jó és rossz tulajdonsàggal meg áldva. Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. A barátaim egy megbízható segítőkész mélyérzésű embernek tartanak.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni ,sportolni ,nevetni zenét hallgatni élni az életet terveket szövögetni.Szeretem az állatokat a növényeket a hegyeket a tengert mindenhol jól érzem magam.Remélem megtalálom az igazit akivel meg tudom osztani az érzéseimet .A nőt aki boldoggá tud tenni ahogy én őt.
  • Tünde (48), Budapest, IX. Próba szerencse Mindig vidám, mindig őszinte, elképesztően empatikus, nagyon nyitott, kedves és kiváncsi lány lennék (maradjunk csak a jó tulajdonságoknál :) Állitólag megbizható is, bár az idővel sokszor hadilábon állok. (Aki a világot akarja magához ölelni, annak minden idő kevés.) Kiválóan tudom érezni magam egyedül is, de azért kettesben talán jobb lenne! Nagyon jó barát vagyok, emellett a vérem sem langyos, még ha néha mutat némi kék szint is...
  • Zoli (22), Eger Ismerj meg! Szia, Zoli vagyok,, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Szilvi (37), Kunszentmiklós A "régimódi" udvarlást részesítem előnyben Szeretem, ha egy férfi udvarol nekem. Romantikus vagyok, vágyom arra, hogy igazán nőnek érezhessem magam egy férfi társaságában. Megfontolt és komoly életszemlélet jellemez.

Társkeresés Lentiben

LentiLenti

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk