Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Csömödér

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb csömödéri férfi társkeresők

Zoltàn (29)
Társkereső Csömödér
55 napja tag
Ami jellemző ràm: - Szeretek túràzni, de nem vagyok hardcore - Tudok főzni sütni, de rà akarlak majd venni hogy inkàbb te csinàld, vagy együtt csinàljuk :) - Szeretek kiràndulni egyszer el is tévedtem a Balatonon :D - Filmezni de ha nagyon fàradt vagyok bealszom - Sportolni de màr nem az igazi mert dohànyzom - Paramétereim 29év, 175cm, 84 kiló kiló izom De komolyra véve a szót, keresem azt a tàrsat akivel le élhetem az életem, többit személyesen ha megismertük egymàst és komolyabb lesz! :)
Zoli (52)
Társkereső Csömödér
80 napja tag
A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves nő személyében. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél őszinte és nyitott. Siket vagyok szóval jókat tudunk majd vitázni :) de jelbeszédel könnyen megértjük egymást :) Szeretek főzni, de megpróbállak rávenni arra hogy te főzz :)
Zolika (37)
Társkereső Csömödér
1786 napja tag
Szeretnék megismerkedni egy 26-38 év közötti lánnyal! Nagyon vágyom arra,hogy valaki fontos legyen nekem,na persze az is,hogy valakinek fontos legyek! Nagy előny, ha nincs még gyermeke!
István (48)
Társkereső Csömödér
2345 napja tag
Szia kedves érdeklődő! István vagyok 43 éves férfi.Nem leszek túl bőbeszédű.Úgy gondolom annak a Nőnek fogok bemutatkozni aki érdeklődik irántam.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (60), Debrecen a személyes találkozás meghatározó. Stabil egzisztenciával rendelkező, pozitív értékrendű klasszikus értékeket valló, elvált férfiként, várom azokat a hozzám illő intelligens nemdohányzó nőies nőket, akik harmonikus párkapcsolatra törekszenek. Ami érdekel: zene, művészetek, sport, utazás.
  • Gábor (58), Budapest, II. 57 éves független orvos vagyok. Valamit kéne kezdeni a profilommal. Keresek egy profi profilszerkesztőt.
  • Brigi (25), Bonyhád Sziasztok! Nembináris,queer. Igazából mindenféle klisét lehetne ide írni, de én nem szeretnék! Csupa szépet és jót de mindenki ezt csinálja, szóval én csak azért se szeretném! 🙂 Szétszórt vagyok, két lábon járó káosz. Sokszor vagyok késésben ezért mindenhova szaladok. Sokszor elmélyedek a gondolataimba és elfelejtek oda figyelni dolgokra. Egyszerre hatvan dologba beletudok kezdeni de ha valami kizökkent egyiket se fogom befejezni. Szeretem a saját utamat járni, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszem figyelembe mások véleményét. Jókat nem is tudom mit tudnék mondani.. Talán, hogy végtelenül elfogadó vagyok. Legyen ennyi elég. Nyilván van ami nekem sem tetszik, de ha neked igen és ez téged boldoggá tesz akkor én is boldog vagyok! Nekem fontos mások boldogsága!
  • Tündi (36), Pécs Sziasztok! Szeretek mosolyogni, szeretek sportolni és szeretem a humoros embereket :)
  • Jani (34), Esztergom Sziasztok...!! Vicces fiú vagyok kapcsit szeretnék , nem tudom h milyen lányt add mellém az elet... De szeretem a szexet vagyis imadom... Ertse a poénokat . Őszinte legyen velem szemben.. az a lenyeg... Kezdjunk el irogatni es majd meglasuk ,hogy milessz belőle...!! *moderálva* \" vagyok😊😊 tesoimmal vvagyok 1 képen

CsömödérCsömödér

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk