Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Marcali

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Keresztény marcali társkereső nők

Mária (63)
Társkereső Marcali
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Fiatalos, házias, ezotéria iránt is érdeklődő, természetkedvelő vagyok. Társamat keresem, akitől csak annyit várok el, amit magam is adni tudok. Számomra alapérték az őszinteség, megbízhatóság.*moderálva*. Személyes találkozás meghatározó.
Margit (62)
Társkereső Marcali
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretek kirándulni,olvasni,filmet nézni...Szeretek az unokáimmal foglalkozni.Egy nyugodt,kiegyensújozott,nem dohányzó,napi szinten nem italozó partnerre vágyom...Egy egyszerű dolgozó nő vagyok,aki keresi a társát.Családi házban élek egy kis falúban egy gyermekem velem él,a másik gyermekemnek van családja.Szeretem a természetet kirándulni szabadban dolgozni.Szeretem az állatokat-vannak cicáink 2 kutya1.Autóm nincs így problémás a közlekedésem.Jelenleg nincs munkahelyem.Mint írtam mi az amit elvárok a leendő társamtól""Legyen munkahelye-ne dohányozzon-napiszinten ne piáljon-őszinte-becsületes-fogadja el a családom.Korban hozzám illő legyen 54-62 az ami számomra elfogadható.Somogy-megyében élek Marcali melletti falúban a távolság max.45-50km lehet.Ezeknek az elvárásoknak úgy gondold megfelelsz csak akkor írj!!!!!!!"Üdv-Szöszi."
Magdi (66)
Társkereső Marcali
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok ! Magdi vagyok ,nyugdíjas és özvegy ! Szeretek sütni ,főzni ,és amit egy nőnek el kell végezni a ház körül . Kertes házban lakom van mit csinálni ,meg találom a munkát ! Két gyermek édes anyja és két unoka nagymamája .!Nagyon szeretem a családom !! Többet most nem írok magamról .Üdvözöllek benneteket Magdi !

Keresztény marcali társkereső férfiak

Balázs (45)
Társkereső Marcali
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Balázs vagyok, 45 éves. Társam keresem Marcali környékéről,Somogy megyéből.Az adatlapomon főbb tulajdonságaimat láthatod,ezeken kívül csak pár szót még magamról.Nagyon kötődöm a természethez,sok erőt,tapasztalatot kapok tőle.Olyan embernek tartom magamat,aki társáért,szeretteiért tűzbe megy ha kell,s senkit nem hagy hátra.De ha a helyzet úgy hozza,akkor szívesen fogadom az újat,vonzanak a felfedezések,bár a bőrömet nem szívesen viszem vásárra.Izzót,kereket cserélni tudok,de recepteket nem cserélhetsz velem.Egy jó kávé.egy csöppnyi ital mellett jókat tudok beszélgetni,de káros szenvedélyeim nincsenek. Azt tudnod kell,hogy gyermekeim nem élnek velem,de fontosak vagyunk egymásnak,számíthatnak rám.Szeretem őket,neked nem muszáj,de nélkülük soha nem lettem volna igazi férfi. Akit keresek?Olyan Hölgyet,aki szereti,ha szeretik.Igényli az odafigyelést, a biztos támaszt maga mellett.Észreveszi az élet apró csodáit is.de mer nagyokat álmodni,közösen.Alkatában a magasságához ajánlott testsúlyt tartsa,s becsülhessem benne a külső,belső ápoltságát.S ha a kitaposott utat el kell hagynia,akkor sem féljen elfogadni a segítő kart.
József (55)
Társkereső Marcali
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Hét éve vagyok özvegy. Négy gyermekem van. A legidősebb lányomnál lakom legkisebb gyermekemmel aki 12 éves. Családcentrikus életet élek. Vidám természetű pasi vagyok. Korban hozzám illő hölgy ismeretségét keresem akár hosszú távú kapcsolat céljából.
András (46)
Társkereső Marcali
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok.András vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Van két gyermekem velem élnek egy fiú 17 éves és egy kislány 6-éves.
László (47)
Társkereső Marcali
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Keresem életem értelmét egy komoly gondolkodású,de vidám természetű,családcentrikus hölgy személyében.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (49), Erdőkertes Sziasztok! Egy szenvedélyes érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék.
  • Betti (45), Bácsalmás Sziasztok! Van gyerekem, többet nem szeretnék. Van munkám, otthonom. Nem eltartót keresek. Társat keresek aki velem olvas, baktat az erdőben, akivel csodálhatom a világot, akivel beülhetek valahova kávézni, sörözni. Viszont 180 cm magas vagyok és szeretnék felnézni a társamra. Nem vagyok tökéletes, nem várom el hogy az legyél.
  • Marci (40), Budapest, XI. Sziasztok! Pár szó magamról: hétfőtől péntekig külföldön dolgozom, csak pénteken délután jövök haza Budapestre. Hétfőn reggel pedig megyek vissza. Egyènkènt szeretek kirándulni, hegyet mászni, jönni-menni. Ha rossz az idő, akkor azon töröm a fejem, mit újítsak mèg fel a lakásban. Valami projekt mindig akad. Van egy kis balatoni telkem is, ahol kiélem paraszti hajlamaimat is: diót és gesztenyét termesztek, mert elég jól kikapcsol. Ja: ha nem kapok szívecskét, akkor nem fogom magamat felesleges levélirogatással fárasztani, el tudom magamat jobb dolgokkal is foglalni. Bocs.
  • Borbála (66), Jászberény Sziasztok! 66 éves egyedülálló özvegy vagyok Elsosoeban társaságot barátságot keresek. A többi majd kialakul.
  • András (19), Salgótarján Az élet az apró örömöktől szép... Nyitott vagyok minden újra, szépre, szeretek utazni, túrázni, imádom az igényes zenét, kicsit retro vagyok. Szeretem a szarkazmust, humort, kicsit másképp látni a hétköznapi dolgokat.

MarcaliMarcali

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk