Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Marcali

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb marcali női társkeresők

Magdi (66)
Társkereső Marcali
41 napja tag
Marcaliban van az otthonom, de szinte állandó mozgásban vagyok Marcali - Fonyódliget - Budapest között. A fővárosban élnek a gyermekeim és az unokám, ezért és a kulturális lehetőségek miatt is szeretek ott tartózkodni. A hiányt, amit a férjem elvesztése okoz, soha nem tudom feldolgozni, de minden sejtemmel az újrakezdésre tettem le a voksot. Szeretném elkerülni a felesleges köröket, ezért írom le, hogy aki klasszikus értelemben háziasszonyra vágyik, ne engem keressen ( nem tudok jól főzni, annak ellenére sem, hogy imádok finomságokat enni). Minden mást kíválóan ellátok: imádok például a magam módján kertészkedni (de még ennél is jobban kirándulgatni túrázni, biciklizgetni, olvasni, koncertre járni stb.) Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dorka (56)
Társkereső Marcali
72 napja tag
Csak olyan emberekre van szükségem az életben,akik Engem akarnak , nem választási lehetőségként tekintenek Rám.
Tímea (52)
Társkereső Marcali
453 napja tag
Jó tulajdonságaim : bátor , ügyes , okos , intelligens , kedves , készséges , mélyérzelmű , állatbarát , alkotó típusú , barátságos , diszkrét , döntésképes , éleslátású , energikus , erős , gyors , hűséges , igényes , jó a kézügyességem , jó megjelenésű , jó szervező , jó testvér, közvetlen , kreatív, laza , nyitott , ragaszkodó , rugalmas , szerény , szeret másokat hallgatni , társaságkedvelő , titokzatos . Zene kedvelő : A zene a legtitokzatosabb és legemelkedettebb dolgokat is elmondja, amit a lélek érez és megálmodik. Az eszmék és érzések magasabb rendjét fejezi ki, mint az emberi szó. A végtelent tárja fel.
Judit (56)
Társkereső Marcali
651 napja tag
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária (66)
Társkereső Marcali
1140 napja tag
Fiatalos, házias, ezotéria iránt is érdeklődő, természetkedvelő vagyok. Társamat vårom, akit érdekel a lelki fejlődés is, és akitől csak annyit várok el, amit magam is adni tudok. Számomra alapérték az őszinteség, megbízhatóság.*moderálva*. Személyes találkozás híve vagyok.
Kati (70)
Társkereső Marcali
1222 napja tag
Vidám,érdeklődő,özvegy vagyok.Gyerekeim már önállóak.Egyedül élek egy családi házban.Szeretem a természetet,az állatokat.Sokat olvasok.

Legújabb marcali férfi társkeresők

Zoli (42)
Társkereső Marcali
107 napja tag
*moderálva*
István (57)
Társkereső Marcali
472 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Szeretném megismerni az őszinte társat akivel a minden napjainkat lehet élni munka mellett is.Tarsasagi. ember vagyok szeretek beszélgetni mindenről pihenés és a szórakozás partnerrel együtt megbeszélve hobbi horgászat, ha van szabadidő Barkácsolás
Feri (51)
Társkereső Marcali
1270 napja tag
Keresem azt a hőlgyet aki kapott az életben már hideget-meleget és aki tudja milyen érzés szeretni és szeretve lenni. Kinnt dolgozok Ausztriában! Persze haza is költöznék, ha lenne kiért! Írjátok nyugodtan.A klasszikus férfi nő szerepet tolerálom! Nagy az igazságérzetem, gyűlölöm a hazugságot! A leendő páromért mindent megtennék, tanultam a hibáimból, egy életre keresem azt a nőt aki megajándékoz a szeretetével, szerelmével!
József (50)
Társkereső Marcali
1478 napja tag
Szia, József vagyok, elvált, két szinte felnőtt gyermekem van, nem velem élnek. Jelenleg Ausztriában dolgozom, de nem kizárt hogy vissza térek, bármi lehetséges. Vannak céljaim, utazni is szeretek szabadidőmben.. de ott a legjobb, ahol azzal vagy, aki fontos neked.
Joci (38)
Társkereső Marcali
1818 napja tag
Keresem a másik felem , de még nem találtam meg.
Mario (56)
Társkereső Marcali
2145 napja tag
Hello I'm Mario I live in Marcali I'm a fun friendly loving man Hello Mario vagyok, Marcaliban élek, vidám, barátságos, szerető férfi vagyok Kedves lányok, kijelentésem A legtöbb nő nem is akarja a herceget. Sokkal inkább a rabló a kalózok vagy a sárkányölő. Ha meg akarsz érteni egy nőt, akkor Istennek kell lenned. Mitől csillog a nő szeme? "Jól parkoltál drágám!" Mi lenne az élet szórakozás nélkül

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Annamaria (51), Nyáregyháza Komoly kapcsolatot társat keresek.Akivel lehet beszélgetni és megért.
  • Rudolf (47), Debrecen Se gyerek,se feleség,se barátnő vagy szerető. Tiszta lappal nyitok feléd. Saját gyereket nem akarok sem most sem a jövőben. Barát,társ,partner,kapcsolat ezt keresem benned és a sorrend mindegy. Sajnos nem tudok kezdeményezni,mert nem vagyok előfizető.
  • Sanyi (53), Debrecen Számomra a tökéletes, a tökéletlen! Nem a legszebbet, hanem a legjobbat keresem. Biztonság, őszinteség, élmények..
  • Eszter (46), Budapest Vidám önmagamra igégényes.Ambiciózus,intelligens pozitív gondolkodású.Törekszem az egészséges életre. Barátnőt társat szeretők keresek.Egy igazi nőt.Legyél vicces értelmes nyitott.
  • Andrea (45), Budapest Kedves őszinte baratsagos vagyok

MarcaliMarcali

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]