Társkereső Böhönye

Legújabb böhönyei női társkeresők

éva, 51 éves
Társkereső Böhönye
94 napja tag
Szia, éva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 54 éves
Társkereső Böhönye
211 napja tag
Egy normális komoly kapcsolatot szeretnék keresni. Alkoholisták, szélhámosok kiméllyenek!
Gyöngyi, 51 éves
Társkereső Böhönye
239 napja tag
Gyöngyi vagyok, 51 éves, lakhelyem Böhönye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika, 56 éves
Társkereső Böhönye
393 napja tag
Erika vagyok, 55 éves. Társam keresem Böhönye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb böhönyei férfi társkeresők

Péter, 23 éves
Társkereső Böhönye
206 napja tag
Sziasztok! A nevem peti sajnos meg romlott a kapcsolatom, ami majd 2 évig tartott. Így fél év után ujjat szeretnék.
Tibor, 40 éves
Társkereső Böhönye
637 napja tag
Tibor vagyok, 38 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 47 éves
Társkereső Böhönye
797 napja tag
45 éves vagyok. Dohányzom szrertek horgászni kirándulni szerettem az állatokat.KOMOLY KAPCSOLATOT SZERETNÉK.Gyengénlátó vagyok de az nem akadályoz a munkába közlekedésbe meg se hol se.Ha úgy gondolod elfogadsz igy akkor személyesen is találkozhatunk az ország bármely pontján.
Gábor, 49 éves
Társkereső Böhönye
813 napja tag
Gábor vagyok, 47 éves, lakhelyem Böhönye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény böhönyei társkereső férfiak

Jani, 51 éves
Társkereső Böhönye
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Régóta nincs rám garancia,apróbb hibák,működési rendellenességek előfordulhatnak,ezekkel azonban együtt lehet élni. Korom és a megtett kilométerek miatt a hibák nem javíthatóak!Működésem ennek ellenére stabil,rendkívül pontos és hűséges! Tartozékként hozzám jár(na)egy jó humorú ellentétes nemű(nő):)mely nem elválasztható tőlem .Műszaki leírás: Gyártás:1970 Termék neve:Jani Paraméterek:Kicsomagolás után megtudod:) Szavatossági idő:Használattól függő. Műszaki állapot:Néha hibásan működik,garancia már nincs,de még javítható!Mivel egyetlen példány készült belőlem visszacserélni nem lehet!!!!:)

Középkorú böhönyei társkereső férfiak

Tamás, 45 éves
Társkereső Böhönye
Tamás vagyok, 43 éves. Társam keresem Böhönye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Kata (51), Barbacs Sziasztok ! Társam , párom keresem aki osztozna velem , örömben és a hétköznapi gondokban is .
  • Nándor (29), Kiskunhalas Sziasztok! Nándi vagyok 29 éves, jelenleg könyvelőként dolgozom. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, konzolon/gépen játszani, ugyanakkor szeretek túrázni/kirándulni is elsősorban hegyvidéken. Célom, hogy megtaláljam a társat, akivel együtt programokat csinálhatunk, meghallgatjuk egymást, kiegészítjük egymást
  • Marcsi (68), Budaörs Sziasztok! Keresem a párom
  • Tamás (19), Kisvárda Sziasztok! Sziasztok 19 vagyok komoly kapcsolatot szeretnek kisvardan lakom 20 vagy 21 eves nok johetnek aki 170 alatt van es tenyleg szereti az embert es aki vel boldog lehetek
  • Pál (42), Csanádapáca Szeretet és megbecsűlés! Komoly kapcsolatot keresek molett és érzelem gazdag hölgy személyében!

Társkeresés Böhönyén

BöhönyeBöhönye

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk