Társkereső Badacsonytomaj

Legújabb badacsonytomaji női társkeresők

Erzsébet, 63 éves
Társkereső Badacsonytomaj
32 napja tag
Szia, ERzsébet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Valéria, 60 éves
Társkereső Badacsonytomaj
262 napja tag
Fiatalos, vidám, jó kedvük, nő vagyok.
Ibolya, 57 éves
Társkereső Badacsonytomaj
654 napja tag
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb badacsonytomaji férfi társkeresők

László, 40 éves
Társkereső Badacsonytomaj
143 napja tag
34-éves vagyok.Tartós,tartalmas kapcsolatra szeretnék találni egy nyitott.romantikus Hölgyet.
Laci, 65 éves
Társkereső Badacsonytomaj
400 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 172 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Kolos, 44 éves
Társkereső Badacsonytomaj
503 napja tag
Szia, Kolos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Imre, 67 éves
Társkereső Badacsonytomaj
528 napja tag
Nagyon jól érzem magam a bőrömbe....klasz,bár az idővel nehéz meg birkozni,viszont tenni kell..😊

Diplomás badacsonytomaji társkereső férfiak

attila, 30 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Egyetemet végzett
Szia, attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 70 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Főiskolát végzett
András vagyok, 68 éves, lakhelyem Lenti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Nándor, 31 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Egyetemet végzett
25 éves egyedülálló férfi vagyok, keresem társamat, akivel tartalmasan eltölthetnénk a mindennapokat!Barátok is lehetünk, ha valaki csak barátkozni szeretne.
Feri, 65 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Főiskolai diplomás (Külker)
semmi különöset nem tudok, egyszerüen lezser, kellemes utazni szeretö egyen vagyok. Tag nem vagyok, ird meg hol talállak, én jelentkezem

30-as badacsonytomaji társkereső férfiak

Péter, 35 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Veteránautó restaurátor vagyok. nyugodt kedves természetű. Szabadidőmbem szeretek kutyát tréningezni kirándulni sétálni.

Középkorú badacsonytomaji társkereső férfiak

Szabi, 44 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Szia, Szabi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 46 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*

Társkeresés Badacsonytomajban

BadacsonytomajBadacsonytomaj

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk