Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Fonyód

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb fonyódi női társkeresők

Edit (31)
Társkereső Fonyód
6 napja tag
Komoly párkapcsolatot keresek ami akár egy életre is szólhat! Romantikus típus vagyok és szeretem ha egy Férfi kezdeményez elsőnek! Kedvenc időtöltésem:Olvasás,Kirándulás, Sütés-Főzés. Ha esetleg szeretnél jobban megismerni *moderálva* Edit néven megtalálsz Messengeren
Anikó (38)
Társkereső Fonyód
57 napja tag
Kedves,aranyos nő vagyok. Bármit írhatok ide,neked kell megismerned, milyen is vagyok.
Anita (48)
Társkereső Fonyód
360 napja tag
Sziasztok! Férfi mintát keresek, nem eltartót és magamnak sem egy 2. gyereket keresek !!! A lényeg,, hogy a kalandokat kutató kalandorok kérem kíméljenek és olyanok is, akik mama hotel lakók vagy az életvitelük az.Velük sehogy sem tudok azonosulni. Szeretem a viccet és a poént, de nem ebben a témában. Olyan Férfit keresek, aki 6 éves kislányomnak is minta lenne. Nem eltartóra pályázok, mert köszönjük jól vagyunk és azt hiszem az átlagnál jobban is élünk. Viszont szabadidőben szeretném, ha tervezhetnénk közös programot. Szeretek utazni és nagyon szeretem az otthonomat is. Szívesen kertészkedek, csinositom környezetem. Előfizetésem nincs, ahogy látom nem is nagyon érdemes. Levelekre csak elérhetőség meghagyásaval tudok válaszolni. Kedves Társkereső, kérlek vedd figyelembe, a kritériumot, amit a keresésnél megjelöltem. Nem anyukám korú férfiakkal szeretnék ismerkedni !!!
Alexandra (34)
Társkereső Fonyód
513 napja tag
Egy gyermekem van akit egyedül nevelek!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

FonyódFonyód

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk