Társkereső Fonyód

Legújabb fonyódi női társkeresők

Vica, 44 éves
Társkereső Fonyód
31 napja tag
Vica vagyok, 44 éves. Társam keresem Fonyód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Virág, 55 éves
Társkereső Fonyód
36 napja tag
55 év.... hova is szaladt el? Elég sok csalódáson túl keresem az igazit Erre a kis időre ami még visszavan. Ne hülyítsük egymást, mi értelme? 8 éves kapcsolatom ért véget, csak komoly, megbízható férfit keresek. 30-40 éves gyerekek kíméljetek! 😄 Rendezett anyagiakkal, biztos háttérrel rendelkezem Nem kell eltartanod, de én sem tartok el senkit. Legyél: Intelligens Megbízható Egy fokkal szebb mint az ördög Nálam magasabb Szeress utazni Hirtelen ennyi 😉 Ha nem írsz e-mail címet nem tudok válaszolni, nem vagyok előfizető. "Tudod mikor veszítesz el egy nőt? Akkor veszíted el, ha úgy kezeled őt, mint egy lehetőséget, ami helyett jön majd egy másik, ha ez nem jött be. Miközben neki te voltál az élete legfontosabb prioritása. El fogod veszíteni, ha távol tartod őt, miközben tisztán és egyértelműen érezteti veled, hogy téged választott. Hogy csak te kellesz neki, senki más. El fogod veszíteni, ha bizonytalan ígéreteket adsz neki holnapra, és ez a holnap valahogy sohasem akar eljönni. El fogod veszíteni, ha újra és újra hazudsz neki. És neki meg kell bocsájtania neked újra és újra. El fogod veszíteni, ha magára hagyod, ahelyett, hogy vele lennél.
Bernadett, 41 éves
Társkereső Fonyód
120 napja tag
Szia, Bernadett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Éva, 63 éves
Társkereső Fonyód
208 napja tag
Magamról annyit özvegy vagyok , arányosan telt 63 éves nyugdijas. Keresem a társam ápolt magas sportos fiatalos , Illatos Pasi személyében jogosítvány szükséges. Teljes körű egzisztenciával, tanult művelt embert keresek.tel

Legújabb fonyódi férfi társkeresők

Patrik, 26 éves
Társkereső Fonyód
5 napja tag
Szia, Patrik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Henrik, 48 éves
Társkereső Fonyód
63 napja tag
Szia, Henrik vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 33 éves
Társkereső Fonyód
68 napja tag
Zsolt vagyok, 33 éves. Társam keresem Fonyód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 59 éves
Társkereső Fonyód
72 napja tag
János vagyok, 58 éves, lakhelyem Fonyód. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online fonyódi társkereső férfiak

Laci, 45 éves
Társkereső Fonyód
2 órája lépett be
Tartós kapcsolat cèljábol keresem társam.

Diplomás fonyódi társkereső férfiak

Istvàn, 25 éves
Társkereső Fonyód
Főiskolát végzett
Istvàn vagyok, 24 éves, lakhelyem Fonyód. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula, 34 éves
Társkereső Fonyód
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat a cél. Csináld magad, sütés főzés, kirándulás, jövés ménes, személyes találkozás, stb.
László, 28 éves
Társkereső Fonyód
Főiskolai diplomás (Logisztika)
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Norbert, 31 éves
Társkereső Fonyód
Főiskolát végzett
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Budapest - Balaton között sokat jövök, megyek. Meg amúgy is bárhova, bármikor. Vállalkozó, tanulós, törekvős, jó kajákat szerető.

Keresztény fonyódi társkereső férfiak

Balázs, 43 éves
Társkereső Fonyód
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
....... feltöltés alatt....... Bár némileg feleslegesnek tartom, amint tapasztalom .... :)
Szilveszter, 30 éves
Társkereső Fonyód
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Magamról? Jó megjelenésű, jó képű, művelt, intelligens, optimista és realista, és nem legutolsó sorban empatikus egyén. Ismerkedés, flörtölés, társkeresés vagy csak szimplán beszélgetés céljából vagyok fenn az oldalon. A többit meg majd privátba, ha netán közös a szimpátia. :)
István, 55 éves
Társkereső Fonyód
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Csak egy porszem vagyok a sivatag homokjában, akit tova sodor útján a szél. De nem az vagyok akiből dombokat is épít.!
István, 45 éves
Társkereső Fonyód
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! István vagyok, elvált, egy csodaszép kislány édesapja, akit egyedül nevelek. Talpraesett, magabiztos, önálló nőt keresek. Szeretet teljes, megértő kapcsolatra vágyom. Somogy megye és környékén keresek, távkapcsolatot nem szeretnék. Ha biztonságra, szeretetre, megértésre vágysz és nem probléma számodra egy kislány, akkor engem keresel!

Fiatalabb, 30 év alatti fonyódi társkereső nők

Andrea, 26 éves
Társkereső Fonyód
Egyedül nevelem kislanyomat és szeretném megtalálni a párom aki öt is elfogadja.Sokat nem igazán tudok magamról mesélni mindenki máshogy ismer Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten Szóval attól függ ki milyen velem ????????????????

Fiatalabb, 30 év alatti fonyódi társkereső férfiak

Balázs, 28 éves
Társkereső Fonyód
Balázs vagyok, 27 éves. Társam keresem Fonyód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Máté, 18 éves
Társkereső Fonyód
Máté vagyok, 17 éves. Társam keresem Fonyód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 20 éves
Társkereső Fonyód
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as fonyódi társkereső férfiak

Róbert, 31 éves
Társkereső Fonyód
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gàbor, 38 éves
Társkereső Fonyód
Gàbor vagyok, 43 éves. Társam keresem Fonyód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Miki, 36 éves
Társkereső Fonyód
Szia, Miki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 35 éves
Társkereső Fonyód
Tamàs vagyok, 34 éves. Társam keresem Szekszárd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú fonyódi társkereső nők

Melinda, 43 éves
Társkereső Fonyód
Majd idővel mindent elmondok magamról!Egyenlőre ismerkedni szeretnék!

Középkorú fonyódi társkereső férfiak

Attila, 43 éves
Társkereső Fonyód
Szia, Attila vagyok! Ez itt egy lehetőség, hogy végre megtaláljuk egymást. Úgy gondoltam teszek itt egy kísérletet hátha. Komoly kapcsolatot keresek ami az életünk végéig kitart legalább! :-) Hogy kit keresek? Ezt az információt az adatok között megtalálod. Először úgy is az arcot látod meg, majd elolvasol pár információt, de viszont ahhoz, hogy el tudjuk dönteni egymást keressük-e pár levélváltás szükséges, majd utána egy beszélgetés és a végen az összkép láttán tudjuk Mi vagy Nem Mi leszünk egy pár.
Szabolcs, 47 éves
Társkereső Fonyód
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Róbert, 45 éves
Társkereső Fonyód
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti fonyódi társkereső férfiak

Laci, 69 éves
Társkereső Fonyód
Egyedülálló, teljesen független, "öreg fiú", vagyok, aki, kissé terhesnek érzi, már, a nyugdíj után rá szakadt, óriási szabadságát. Természet, nap víz imádó, aktív, célokkal, elképzelésekkel. Aki, éppen, új ÉLETét, alkítja ki, a Nagy-TÓ partján, 68 budapesti év után. Ebbe, az "új-Életbe", kerestetik, egy kedves, aktív, független fiatalos HÖLGY, aki, egyszemélyben, Partner-Társ-Barát- NŐ! Egyben.. mind, ez !!! Egyenlő, esélyekkel őszintén, tisztán. Hölgyek, lányok, a pálya szabad, nyakunkon a Tavasz !!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Kristóf (34), Budapest, XII. Sziasztok! Ismerkedni szeretnék 18 és 42 év közötti nőkkel...
  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
  • Móni (43), Szeged Sziasztok! A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
  • Berni (25), Cegléd Sziasztok! Berni vagyok Ceglédről! Naponta ingázom Cegléd-Budapest között, mert a munkám odaköt. Keresem a korban hozzám közel álló társat, akivel lehet nevetni, programokat szervezni (pl. Kirándulni, de nem zárkózom el a filmnézős estéktől sem. 🙂) Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írd le az elérhetőséged, mert nem vagyok előfizető és nem biztos, hogy vissza tudok írni. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat! Szép napot!🙂 Berni
  • Csaba (53), Dunakeszi Kellemes ismerkedést minden Hölgynek! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, fontos számomra, hogy a leendő párom fiatalos, és nőies legyen kívül, és belül egyaránt!

Társkeresés Fonyódon

FonyódFonyód

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk