Társkereső Ajka

Legújabb ajkai női társkeresők

Anikó, 56 éves
Társkereső Ajka
16 napja tag
Anikó vagyok, 56 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tímea, 30 éves
Társkereső Ajka
22 napja tag
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Melus, 42 éves
Társkereső Ajka
31 napja tag
41 éves,175cm magas 69kg vagyok,szőke hajam barna szemem van.Öszinte tarsam keresem
Anita, 42 éves
Társkereső Ajka
40 napja tag
Társaság kedvelő vagyok szívesen kirándulok vagyok a szabadban , de a kultúrát sem vetem meg..

Legújabb ajkai férfi társkeresők

Roland, 21 éves
Társkereső Ajka
9 napja tag
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roland, 43 éves
Társkereső Ajka
10 napja tag
Roland vagyok, 43 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ottó, 37 éves
Társkereső Ajka
14 napja tag
sziasztok Ottó vagyok keresek egy redeshölgyet komoj kapcsolat céljábol
Attila, 60 éves
Társkereső Ajka
14 napja tag
Egyedül àlovagyk keresem a hozzàm ilötàrsst60èves vagyok

Éppen online ajkai társkereső nők

Hajni, 46 éves
Társkereső Ajka
31 perce lépett be
Hajni vagyok, 45 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online ajkai társkereső férfiak

Georg, 37 éves
Társkereső Ajka
30 perce lépett be
“Fura az élet. Amikor az ember gyerek az élet csiga lassúsággal halad, és aztán egyik napról a másikra eltelik ötven év. És ami a gyerekkorból maradt, tessék itt van egy kis dobozban.
Csaba, 47 éves
Társkereső Ajka
2 órája lépett be
Üdvözlök mindenkit.Úrkúton élő elvált 47 éves(oltatlan) vagyok.Kereskedelem dolgozó vállalkozó vagyok.Hobbijaim a Vadászat,természetfotózás,bringázás.Keresem életem párját 44-52 éves kor között.
László, 39 éves
Társkereső Ajka
2 órája lépett be
Szia. Néhány szó magamról.Kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Elég sokoldalú,bár egy kissé visszafogott elvált srác vagyok akinek van egy 11 éves lánya.
János, 73 éves
Társkereső Ajka
33 perce lépett be
Ha én vagyok Neked az igazi, segíts nekem,hogy megtaláljalak.

Diplomás ajkai társkereső nők

Éva, 48 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
"Bár az élet hétköznapokból áll, amiben ott van a munka, ott vannak a harcok, de ha van Valaki ezekben a hétköznapokban, akkor egészen más a világ. Romantikus. És akkor van értelme mindennek, akkor szép a szép és jó a jó. Akkor szebbek és illatosabbak a virágok, akkor édesebbek az ízek, akkor süt fényesebben a Nap, és akkor érzi az ember, hogy miért is született valójában."
Rozi, 46 éves
Társkereső Ajka
Egyetemet végzett
Rozi vagyok, vállalkozó. Céltudatos, ám érzékeny és humoros nő vagyok, aki minden helyzetben vállalja magát, érzéseit. A vállalkozásomat építem, jelenleg sokat dolgozom, mert nem érdekből, más segítségével akarok előbbre jutni, hanem tettekkel és felelősségvállalással. Nem bírom a szütymörgést, a határozatlanságot, és a hazugságot, igénytelenséget. Számomra a tisztesség, az adott szó, a tartás fontos. Társam keresem. Nagy álmom, hogy a Balaton mellett éljek családi házban.
Eszter, 40 éves
Társkereső Ajka
Főiskolai diplomás (svéd Masszázs)
Eszter vagyok, 40 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anikó, 49 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
48 éves vagyok, elvált, egy nagykorú gyermekem van. Arányos alkatú, szőke és kék szemű, vidám, nem dohányzó nő vagyok. Szabadidőmben szívesen kirándulok, biciklizem, úszom. Szeretek főzni és kedvelem a humoros emberek társaságát. Hasonló korú, független, nem dohányzó, jó kedélyű férfi ismeretségét keresem, aki hosszú távú kapcsolatra vágyik.

Diplomás ajkai társkereső férfiak

Zoltán, 33 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
Ismerkednék csinos hölgyekkel :)
Zsolt, 49 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
Zsolt vagyok, 48 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
árpád, 61 éves
Társkereső Ajka
Egyetemet végzett
Árpád vagyok, 61 éves, lakhelyem Veszprém mellett. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 28 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolatot keresek! Állatbarát vagyok! 🙂 Talán nem vagyok egy \"hollywoodi sztár\", de nem okozok csalódást. Hobbik: Színjátszás, úszás, kirándulás, szabaduló szoba,... Stb. Tanultam táncolni is. 😇

Keresztény ajkai társkereső nők

Kata, 56 éves
Társkereső Ajka
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
"Nem az számít, hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében, vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed. Csak az számít, ül-e melletted valaki." "Tehát szerintem hazaérni azt jelenti, hogy az ember talál egy társaságot, legalább egy másik embert, aki mellett szabadabbnak érzi magát, mint ha egyedül lenne. Az otthon ott van, ahol nem kell a szabadságommal fizetnem azért, hogy eltűrjenek.” ...
Gyöngyi, 65 éves
Társkereső Ajka
hite: római katolikus
Gyöngyi vagyok, 63 éves, lakhelyem Ajka. Kedvenc időtöltésem, olvasás, utazás, internet, zene hallgatás, akár komoly zenét is hallgatok. Hajam festett szőke, szemem barna, 168 cm vagyok, kicsi súly töblettel 80 kg. Szeretem az állatokat, mindegy milyet, szeretek beszélgetni. Fontos nálam az őszinteség, a BECSÜLET, ami a kapcsolatban a legfontosabb. Igazi szeretetre vágyom, nem futó kapcsolatokra, arra nem vagyok alkalmas.
Krisztina, 49 éves
Társkereső Ajka
vallása: római katolikus
Keresem a párom!Nem azt aki millió nőt szeret!Hanem azt, aki egyet szeret millió módon! Itt nemtudok válaszolni,nemvagyok előfizető!Keress máshol facebo. *moderálva* Nem tudok írni itt,nem vagyok előfizető!
Mónika, 44 éves
Társkereső Ajka
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Őszinte, sportos, humoros Nő vagyok. Szeretek utazni, élvezni az életet!

Keresztény ajkai társkereső férfiak

Imre, 55 éves
Társkereső Ajka
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
vidám, ismerkedős, pozitiv gondolkodású pasi vagyok, hosszabb, komolyabb kapcsolatot keresek.jelezd ha szimpatikusnak találsz, s keressük egymást.mivel egyenlőre nincs előfizetésem, keress face vagy messenger.
Tamás, 41 éves
Társkereső Ajka
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Én Tisztelem becsülöm szeretem a Nőt és büszke vagyok rá mert törödök vele és Nőként kezelem akkor is ha Nőket is szereti. Én merek beszélni az érzelmekröl és a hibáimról. Szeretem a szexet extrákkal sokszor sokat azzal a Nővel aki a szívébe zár és elfogad és mellete ébredhetek mindíg. A Tamáskám húszon egy centi és játékos és teli van édeskés tiszta nedüvel és nincs aki kiszabaditsa. Csak öszinte vagyok és hűséges akire lehet számítani becsületesen. Engem szeretni lehet de gyülölni vagy utálni nem.
István, 38 éves
Társkereső Ajka
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia keresm az igazi nőt aki életem végéig boldoggá tudok tenni!
Zoltán, 40 éves
Társkereső Ajka
hite: evangélikus
Sziasztok Őszinte és komoly kapcsolatot keresek .Szeretek természetbe járni .175 cm magas srác vagyok, keresem az igazit Tóth Zoli vagyok Ajkai Lakosú .Ha érdekelek kicsit Fent vagyok facen .Még nem fizettem elő

Fiatalabb, 30 év alatti ajkai társkereső nők

Alexa, 27 éves
Társkereső Ajka
Szia, Alexa vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szintia, 21 éves
Társkereső Ajka
Szeretem a kutyákat, cicákat Kedvenc hobbim a túrázás.
Viktória, 24 éves
Társkereső Ajka
Szia, Viktória vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Betta, 26 éves
Társkereső Ajka
Szia, Betta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti ajkai társkereső férfiak

Patrik, 20 éves
Társkereső Ajka
Szia, Patrik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dániel, 26 éves
Társkereső Ajka
Dániel vagyok, 26 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilveszter, 26 éves
Társkereső Ajka
Szia, Szilveszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamás Csaba, 19 éves
Társkereső Ajka
Tamás Csaba vagyok, 18 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as ajkai társkereső nők

Eszter, 30 éves
Társkereső Ajka
OLVASSUNK!! Sok dolgot nem írnék magamról. Mivel rohanó világban élünk sajnos kevés lehetőséget látok a személyes ismerkedésre.Én nem szándékozom írni a másik nemnek, ezt meghagyom a férfiaknak, hogy a kezdeményezés itt a világhálón is az ő feladatuk lehessen. Ha írtok , nem azért nem válaszolok, mert nem törődöm típus vagyok és szórakozni akarok, hanem azért mert nem fizettem elő erre a szolgáltatásra, aki esetleg szeretne választ kapni tőlem az kérem írja meg üzenetében az e-mail címét. Köszönettel: Eszter
Bogdàn, 32 éves
Társkereső Ajka
Szeretek beszèlgetni . Szeretem az öszintesèget. Szeretem a jò humort.
Anita, 38 éves
Társkereső Ajka
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szandra, 34 éves
Társkereső Ajka
Szandra vagyok, 32 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as ajkai társkereső férfiak

Joci, 30 éves
Társkereső Ajka
Szia, Joci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szabolcs, 33 éves
Társkereső Ajka
Szabolcs vagyok, 33 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 34 éves
Társkereső Ajka
Sziasztok,ismerkednék lányokkal,34 éves vagyok
Roland, 35 éves
Társkereső Ajka
Sziasztok komoly kapcsolatot szeretnék már 3 éve keresem az igazit remélem itt megtalálom. Régebben fociztam nb 2 ben de már nem játszom a hobbijaim zene halgatás film nézés kirándulás meg mi egymás ami kikacsol. Ha szeretnél megismerkedni egy humiros vidám pasival irjatok pusy.

Középkorú ajkai társkereső nők

Andrea, 49 éves
Társkereső Ajka
Sziasztok. Szerető társat keresek akit szerethetek és ő is visszont szeret engem. B Vidám természetű vagyok ,és fontos az őszinteség számomra!
Tünde, 42 éves
Társkereső Ajka
Sziasztok 41 vagyok és komoly tàrsam keresem hüséges becsületes Fiatalember szemêlyében elit komoly kapcsolatot keresek csak 176 cm magas vagyok és 78 kg imádom a tàncot szeretek főzni romantikus alkat vagyok és rendmàniás imàdom a természetet. Szeretek kirándulni de a közös romantikus estét se hagyom utoljára keresem hasonló beàlitottsàguú komoly tàrsam 45 éves korig privibe jelölj köszönöm szépen
Kata, 49 éves
Társkereső Ajka
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Katalin, 48 éves
Társkereső Ajka
\"Szeretni annyit tesz, mint nyitottnak lenni a csodákra, a győzelmekre és a vereségekre, mindarra, ami életünk során történik velünk.\"

Középkorú ajkai társkereső férfiak

Gábor, 46 éves
Társkereső Ajka
Őszinte, megbízható társat keresek hosszútávra.
Szabolcs, 43 éves
Társkereső Ajka
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 40 éves
Társkereső Ajka
Gábor vagyok, 40 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 44 éves
Társkereső Ajka
Ha lesz rá lehetőség,akkor meg fogsz ismerni..

50 év feletti ajkai társkereső nők

Aranka, 61 éves
Társkereső Ajka
Aranka vagyok. Nem tudtam mt írni magamról Ha megtetszett a profilom és írj kérlek mivel. Nem vagyok előfizető
Piroska, 67 éves
Társkereső Ajka
Szia, Piroska vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mária, 60 éves
Társkereső Ajka
Mária vagyok, 59 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 67 éves
Társkereső Ajka
Kata vagyok, 66 éves, lakhelyem Ajka. A mozgás a lét elemem, természetimádó, kreatív, aktív, nő vagyok, a kertészkedés a hobbim. Jól kijövök az emberekkel. Szeretem a kellemes zenét, a rendet magam körül és „belül” is, egy kis romantikára, túrákra is bármikor kapható vagyok gyalogosan, kerékpárral is. Szeretek főzni, olvasni, jógázni, érdekel a természetgyógyászat, gyógynövények. Nem vagyok tökéletes, szeretnék jobb emberré válni. „Nil nocere”. Igyekszem betartani „a nem ártás” törvényét, ha már segíteni nem tudok. Egy jó szó, egy mosoly is sokat segíthet. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Amennyire lehet a mai világban, egészségesen élek, magam termelem a zöldségeimet vegyszermentesen. Mond, akarsz-e játszótársam lenni az élet színpadán? (A fotó 2020.03.01-én készült - barátnőmmel túráztam a Mogyorós-kút környékén.)

50 év feletti ajkai társkereső férfiak

Péter, 59 éves
Társkereső Ajka
Szia, Péter vagyok, most tudok többet írni. :) Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Hosszabb távú kapcsolatra szeretnék társat találni. :)
Elemér, 76 éves
Társkereső Ajka
Szia, Elemér vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 65 éves
Társkereső Ajka
Házias, energikus, természetet kedvelő vagyok. Hobbim a pecázás. Optimista,vidám,nyugodt természetű,rendszerető,lehetetlent nem ismerő,ha valakit megszeretek ki tartok mellette.
Sándor, 71 éves
Társkereső Ajka
Egyedül élő özvegy vagyok.Nem iszom nem dohányzom!Kedvenc időtöltésem : olvasás és rejtvényfejtés!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!

Társkeresés Ajkán

Társkeresés Ajkán

Ha Ajkán találkoztok kiszemelteddel, célszerű randihelyként a Városligetet választanotok. Ez egy igazi oázis a városban.

Ha csak egy kis levegőzésre vágytok, sétáljatok egy nagyot a ligetben, miközben jókat beszélgettek.

Mindenképp kanyarodjatok el a Csónakázó tó felé, a ligetnek ez a része ugyanis különösen szép. A tó közepén található szigetre egy kis fahídon juthattok át. Itt megtekinthetitek Fekete István szobrát, sőt a körülötte látható kis szobrokat, melyek főszereplői az író állattörténeteinek szereplői. Többek között Kelét, Csít, Hut és Bogáncsot is felismerheted közöttük.

Ha egy hangulatos vacsorát is beiktatnátok a programba, a vízparton található Tó Vendéglőben garantáltan jól fogjátok érezni magatokat.

A nyári kánikulában ellátogathattok a Kristályfürdőbe is, ahol hat medence közül választhatjátok ki, melyikben szeretnétek csobbanni, de kipróbálhatjátok a sodrófolyosót, a pezsgőágyakat is. Ha kilubickoltátok magatokat, irány a strandröplabda pálya, ahol játék közben jókat nevethettek.

Ha szeretnétek kicsit kimozdulni a városból, nem kell aggódnotok, hogy nem lesz mit csinálni, mert rengeteg programlehetőség adódik a környéken.

A Balaton viszonylagos közelsége sok-sok élményben gazdag kirándulást eredményezhet. A Tihanyi-félsziget különleges földrajzi helyzeténél, ritka növény-és állatvilágánál fogva nagyon izgalmas randihelyzín lehet. Ha nem csak sétálgatni szeretnétek, hanem picit tanulnátok is a félszigetről, mindenképpen látogassatok el a Levendula Házba.

Ha szívesen strandolnátok, de a város fürdőjét már kicsit unalmasnak találjátok, akkor utazzatok Pápára, ahol a fürdő területén a termál rész mellett uszoda és strand is található. Itt leszáguldhattok mind a hat csúszdán, de a vegyes élménymedencében is remekül szórakozhattok.

Igazán szép környezetben található, és érdekes hely a Sümegi vár is, ami a Várhegy tetején található. Ide egy szerpentinút vezet fel, amit megmászva elérhetitek a külső kaputornyot. A várban rengeteg tematikus szoba található, amiket végigjárva megismerkedhettek az elmúlt időkkel. Ha szeretnétek kicsit jobban belelátni a történelembe, és részese lenni annak, részt vehettek történelmi lovagi torna bemutatón, vagy akár egy középkori lakomán is. Emellett gyönyörű panoráma nyílik fentről a környékre.

A környék egyik legérdekesebb helyszíne a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. A gyűjteményben mind az öt kontinens állatvilága képviselteti magát, sőt vannak olyanok is, melyek hazánkban csak itt tekinthetők meg. Összesen 120 faj él a vadasparkban, melynek alapterülete nagyobb, mint 10 hektár, úgyhogy ha ide tervezitek a randit, úgy szervezzétek, hogy biztosan legyen időtök minden lakót meglátogatni.

Ha egy nyári estét tűztetek ki a találkozó időpontjának, érdemes ellátogatni a tapolcai Víziszínpadhoz. A város rendezvényeinek helyszíne ugyanis a tóparton felállított színpad, így nem csak az előadásokat élvezhetitek, de a gyönyörű környezetet is.

Ha attól tartasz, hogy nem tudtok kellően felengedni a rendi elején, szervezz olyan programot, ami kicsit oldja a bennetek lévő feszültséget. Jó hely ehhez a Bakonyi kalandpark. Itt szórakozva ismerhetitek meg egymást, és garantáltan könnyebben nyittok majd egymás felé. Végig mehettek a drótkötélpályán, lovagolhattok, kipróbálhatjátok az íjászatot, lézerharcolhattok, de akár vízipuffancsozhattok is a park területén.

Ennél picit romantikusabb programot keresők bátran választhatják randihelyszínként a Tapolcai Tavasbarlangot. A barlangrendszer egy részét víz borítja, így ezt a részt csónakkal tudjátok körbejárni. A félhomályban csónakázva pedig garantáltan egymásra tudtok majd hangolódni.

Enniy programlehetőség mellett már igazán nem lehet kifogásod a randizásra! Ha azonban még most is vannak kétségeid, olvasd el társkeresőink sikertörténeteit!

AjkaAjka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk