Társkereső Ajka

Legújabb ajkai női társkeresők

Krisztina, 39 éves
Társkereső Ajka
7 napja tag
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 48 éves
Társkereső Ajka
8 napja tag
Hogy milyen vagyok? Mosolygós, türelmes, őszinte, gondoskodó. Szeretem a természetet, sokat túrázok, kirándulok. Nagy szerelem a Balaton - bárhol, bármikor, bárkivel. Szeretem a társaságot - a barátaim fontos szerepet töltenek be az életemben, de néha az egyedüllétet is. Keresem a hercegemet, és az sem baj, ha nincs fehér lova.
Alexa, 40 éves
Társkereső Ajka
10 napja tag
Szia, Alexa vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok előfizető.Nem tudok írni.El érhetőségem: *moderálva*
Kata, 50 éves
Társkereső Ajka
17 napja tag
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb ajkai férfi társkeresők

Tamás, 40 éves
Társkereső Ajka
42 órája tag
Nem vagyok elöfizetö írjál elérhetőséget. köszike. Én Tisztelem becsülöm szeretem a Nőt és büszke vagyok rá mert törödök vele és Nőként kezelem akkor is ha Nőket is szereti. Én öszintén merek és tudók beszélni az érzelmekröl és a hibáimról. Csak öszinte vagyok és hűségesen becsületes akire lehet számítani. Sajna nem vagyok elöfizetö. Irjál elérhetőséget ha bejövök neked.
István, 38 éves
Társkereső Ajka
21 napja tag
Szia keresm az igazi nőt aki életem végéig boldoggá tudok tenni!
Gábor, 40 éves
Társkereső Ajka
23 napja tag
Gábor vagyok, 40 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 29 éves
Társkereső Ajka
33 napja tag
Sziasztok Hölgyek! Vicces, pozitív gondolkodású vagyok, Nálam a pohár félig teli van ;) Nem szeretek ilyeneket írni magamról ismerj meg és majd te eldöntöd milyen is vagyok én. :) Nem fizetek elő erre ha megakarsz ismerni írj elérhetőséget.

Éppen online ajkai társkereső nők

Tulipán, 58 éves
Társkereső Ajka
13 perce lépett be
Sziasztok! Tulipán vagyok, keresem a társam, mert az élet túl rövid ahhoz hogy egyedül éljük le! Ha Te is hasonlóan gondolod várom jelentkezésedet. ☺️😘
Andrea, 50 éves
Társkereső Ajka
29 órája lépett be
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj és ismerjük meg egymást.

Éppen online ajkai társkereső férfiak

György, 54 éves
Társkereső Ajka
2 órája lépett be
György vagyok, 53 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 42 éves
Társkereső Ajka
29 perce lépett be
Komoly kapcsolatot keresek normál értékrendel. Egyedül élek ezen szeretnék változtatni.Ajkán élek valamiért nem mindíg azt mutatja az alkalmazás.
Géza, 59 éves
Társkereső Ajka
1 órája lépett be
Szia, Géza vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Károly, 49 éves
Társkereső Ajka
2 órája lépett be
Szia, Károly vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás ajkai társkereső nők

Andrea, 40 éves
Társkereső Ajka
Főiskolai diplomás (közgazdaságtan)
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rozi, 45 éves
Társkereső Ajka
Egyetemet végzett
Rozi vagyok, vállalkozó. Céltudatos, ám érzékeny és humoros nő vagyok, aki minden helyzetben vállalja magát, érzéseit. A vállalkozásomat építem, jelenleg sokat dolgozom, mert nem érdekből, más segítségével akarok előbbre jutni, hanem tettekkel és felelősségvállalással. Nem bírom a szütymörgést, a határozatlanságot, és a hazugságot, igénytelenséget. Számomra a tisztesség, az adott szó, a tartás fontos. Társam keresem. Nagy álmom, hogy a Balaton mellett éljek családi házban.
Eszter, 40 éves
Társkereső Ajka
Főiskolai diplomás (svéd Masszázs)
Eszter vagyok, 40 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anikó, 49 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
48 éves vagyok, elvált, egy nagykorú gyermekem van. Arányos alkatú, szőke és kék szemű, vidám, nem dohányzó nő vagyok. Szabadidőmben szívesen kirándulok, biciklizem, úszom. Szeretek főzni és kedvelem a humoros emberek társaságát. Hasonló korú, független, nem dohányzó, jó kedélyű férfi ismeretségét keresem, aki hosszú távú kapcsolatra vágyik.

Diplomás ajkai társkereső férfiak

László, 52 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
Sziasztok- Aktív programokat kedvelő hölgyet keresek.
Gábor, 40 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
Gábor vagyok, 40 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dani, 30 éves
Társkereső Ajka
Egyetemet végzett
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balázs, 35 éves
Társkereső Ajka
Főiskolai diplomás (Logisztika)
Tipikus Kos mi mást mondhatnék, keresem azt ki elbír velem :)

Keresztény ajkai társkereső nők

Kata, 56 éves
Társkereső Ajka
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Kata vagyok, 56 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyöngyi, 64 éves
Társkereső Ajka
hite: római katolikus
Gyöngyi vagyok, 63 éves, lakhelyem Ajka. Kedvenc időtöltésem, olvasás, utazás, internet, zene hallgatás, akár komoly zenét is hallgatok. Hajam festett szőke, szemem barna, 168 cm vagyok, kicsi súly töblettel 80 kg. Szeretem az állatokat, mindegy milyet, szeretek beszélgetni. Fontos nálam az őszinteség, a BECSÜLET, ami a kapcsolatban a legfontosabb. Igazi szeretetre vágyom, nem futó kapcsolatokra, arra nem vagyok alkalmas.
Krisztina, 49 éves
Társkereső Ajka
vallása: római katolikus
Keresem a párom!Nem azt aki millió nőt szeret!Hanem azt, aki egyet szeret millió módon! Itt nemtudok válaszolni,nemvagyok előfizető!Keress máshol facebo. *moderálva* Nem tudok írni itt,nem vagyok előfizető!
Mónika, 43 éves
Társkereső Ajka
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Őszinte, sportos, humoros Nő vagyok. Szeretek utazni, élvezni az életet!

Keresztény ajkai társkereső férfiak

Zoltán, 39 éves
Társkereső Ajka
vallása: evangélikus
Sziasztok Őszinte és komoly kapcsolatot keresek .Szeretek természetbe járni .175 cm magas srác vagyok, keresem az igazit Tóth Zoli vagyok Ajkai Lakosú .Ha érdekelek kicsit Fent vagyok facen .Még nem fizettem elő
József, 49 éves
Társkereső Ajka
római katolikus vallású (alkalmanként)
József vagyok, 49 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 57 éves
Társkereső Ajka
hivő: evangélikus (alkalmanként)
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 65 éves
Társkereső Ajka
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Házias, energikus, természetet kedvelő vagyok. Hobbim a pecázás. Optimista,vidám,nyugodt természetű,rendszerető,lehetetlent nem ismerő,ha valakit megszeretek ki tartok mellette.

Fiatalabb, 30 év alatti ajkai társkereső nők

Viktória, 23 éves
Társkereső Ajka
Szia, Viktória vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Betta, 26 éves
Társkereső Ajka
Szia, Betta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Edit, 27 éves
Társkereső Ajka
Edit vagyok, 26 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Hanna, 24 éves
Társkereső Ajka
Szia, Hanna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti ajkai társkereső férfiak

Dani, 23 éves
Társkereső Ajka
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sanyi, 29 éves
Társkereső Ajka
Komoly kapcsolatra keresek egy társat. :) 178cm magas vagyok. Szeretek, kimozdulni,zenét hallgatni, filmet/sorozatot nézni. Valamit nagy gamer is vagyok. De nem a játék az első és keresem azt a lányt aki miatt erdemes ki kelni a gép mögül. ;) Mackós a külsöm de dolgozom már rajta. Diéta és sport. :D ifj.boda és az a dzsímail ott tudsz nekem üzenni.
Ádám, 27 éves
Társkereső Ajka
Ádám vagyok, 27 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 25 éves
Társkereső Ajka
Dávid vagyok, 25 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as ajkai társkereső nők

Eszter, 30 éves
Társkereső Ajka
OLVASSUNK!! Sok dolgot nem írnék magamról. Mivel rohanó világban élünk sajnos kevés lehetőséget látok a személyes ismerkedésre.Én nem szándékozom írni a másik nemnek, ezt meghagyom a férfiaknak, hogy a kezdeményezés itt a világhálón is az ő feladatuk lehessen. Ha írtok , nem azért nem válaszolok, mert nem törődöm típus vagyok és szórakozni akarok, hanem azért mert nem fizettem elő erre a szolgáltatásra, aki esetleg szeretne választ kapni tőlem az kérem írja meg üzenetében az e-mail címét. Köszönettel: Eszter
Bogdàn, 32 éves
Társkereső Ajka
Szeretek beszèlgetni . Szeretem az öszintesèget. Szeretem a jò humort.
Tamara, 35 éves
Társkereső Ajka
Tamara vagyok, 34 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anita, 37 éves
Társkereső Ajka
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as ajkai társkereső férfiak

Attila, 34 éves
Társkereső Ajka
Attila vagyok, 34 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 39 éves
Társkereső Ajka
Szia. Néhány szó magamról.Kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék itt találni. Elég sokoldalú,bár egy kissé visszafogott elvált srác vagyok akinek van egy 10 éves lánya. Szabidőmben szeretek sétálni,kirándulni,a táncot sem vetem meg(bár egy kissé botlábam van hozzá😧 bevallom töredelmesen).
Szilard, 37 éves
Társkereső Ajka
Szilard vagyok, 36 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 36 éves
Társkereső Ajka
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú ajkai társkereső nők

Andrea, 48 éves
Társkereső Ajka
Sziasztok. Szerető társat keresek akit szerethetek és ő is visszont szeret engem. B Vidám természetű vagyok ,és fontos az őszinteség számomra!
Tünde, 41 éves
Társkereső Ajka
Sziasztok 41 vagyok és komoly tàrsam keresem hüséges becsületes Fiatalember szemêlyében elit komoly kapcsolatot keresek csak 176 cm magas vagyok és 78 kg imádom a tàncot szeretek főzni romantikus alkat vagyok és rendmàniás imàdom a természetet. Szeretek kirándulni de a közös romantikus estét se hagyom utoljára keresem hasonló beàlitottsàguú komoly tàrsam 45 éves korig privibe jelölj köszönöm szépen
Hajni, 46 éves
Társkereső Ajka
Hajni vagyok, 45 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 49 éves
Társkereső Ajka
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú ajkai társkereső férfiak

Péter, 47 éves
Társkereső Ajka
Ha az egzisztencia dominánsabb a szív hajlandóságánál, akkor nem keresek itt senkit!
Zsolt, 46 éves
Társkereső Ajka
Zsolt vagyok, 46 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tomi, 49 éves
Társkereső Ajka
Szia, Tomi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 43 éves
Társkereső Ajka
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti ajkai társkereső nők

Aranka, 61 éves
Társkereső Ajka
Magamról , nyugdíjas vagyolok 61éves, de inkább majd kettö közt a többet mesélek. Ha megtetszett a profilom és többre vagy kíváncsi, Írj vedd fel velem a kapcsolatot Nem vagyok előfizető ezért lehet, hogy nem tudok vissza írni aki előfizető
Piroska, 67 éves
Társkereső Ajka
Szia, Piroska vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mária, 60 éves
Társkereső Ajka
Mária vagyok, 59 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 67 éves
Társkereső Ajka
Kata vagyok, 66 éves, lakhelyem Ajka. A mozgás a lét elemem, természetimádó, kreatív, aktív, nő vagyok, a kertészkedés a hobbim. Jól kijövök az emberekkel. Szeretem a kellemes zenét, a rendet magam körül és „belül” is, egy kis romantikára, túrákra is bármikor kapható vagyok gyalogosan, kerékpárral is. Szeretek főzni, olvasni, jógázni, érdekel a természetgyógyászat, gyógynövények. Nem vagyok tökéletes, szeretnék jobb emberré válni. „Nil nocere”. Igyekszem betartani „a nem ártás” törvényét, ha már segíteni nem tudok. Egy jó szó, egy mosoly is sokat segíthet. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Amennyire lehet a mai világban, egészségesen élek, magam termelem a zöldségeimet vegyszermentesen. Mond, akarsz-e játszótársam lenni az élet színpadán? (A fotó 2020.03.01-én készült - barátnőmmel túráztam a Mogyorós-kút környékén.)

50 év feletti ajkai társkereső férfiak

Péter, 59 éves
Társkereső Ajka
Szia, Péter vagyok, most tudok többet írni. :) Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Hosszabb távú kapcsolatra szeretnék társat találni. :)
Elemér, 75 éves
Társkereső Ajka
Szia, Elemér vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sándor, 71 éves
Társkereső Ajka
Egyedül élő özvegy vagyok.Nem iszom nem dohányzom!Kedvenc időtöltésem : olvasás és rejtvényfejtés!
tamás, 61 éves
Társkereső Ajka
kapcsolatban élek de nagyon szeretnék egy férfi simogatni puszilgatni meg szeretni,nagyon szeretem minkét nemet de,szivesen oda bújnék egy férfi karjaiba. a többi meg majd kialakul.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!

Társkeresés Ajkán

Társkeresés Ajkán

Ha Ajkán találkoztok kiszemelteddel, célszerű randihelyként a Városligetet választanotok. Ez egy igazi oázis a városban.

Ha csak egy kis levegőzésre vágytok, sétáljatok egy nagyot a ligetben, miközben jókat beszélgettek.

Mindenképp kanyarodjatok el a Csónakázó tó felé, a ligetnek ez a része ugyanis különösen szép. A tó közepén található szigetre egy kis fahídon juthattok át. Itt megtekinthetitek Fekete István szobrát, sőt a körülötte látható kis szobrokat, melyek főszereplői az író állattörténeteinek szereplői. Többek között Kelét, Csít, Hut és Bogáncsot is felismerheted közöttük.

Ha egy hangulatos vacsorát is beiktatnátok a programba, a vízparton található Tó Vendéglőben garantáltan jól fogjátok érezni magatokat.

A nyári kánikulában ellátogathattok a Kristályfürdőbe is, ahol hat medence közül választhatjátok ki, melyikben szeretnétek csobbanni, de kipróbálhatjátok a sodrófolyosót, a pezsgőágyakat is. Ha kilubickoltátok magatokat, irány a strandröplabda pálya, ahol játék közben jókat nevethettek.

Ha szeretnétek kicsit kimozdulni a városból, nem kell aggódnotok, hogy nem lesz mit csinálni, mert rengeteg programlehetőség adódik a környéken.

A Balaton viszonylagos közelsége sok-sok élményben gazdag kirándulást eredményezhet. A Tihanyi-félsziget különleges földrajzi helyzeténél, ritka növény-és állatvilágánál fogva nagyon izgalmas randihelyzín lehet. Ha nem csak sétálgatni szeretnétek, hanem picit tanulnátok is a félszigetről, mindenképpen látogassatok el a Levendula Házba.

Ha szívesen strandolnátok, de a város fürdőjét már kicsit unalmasnak találjátok, akkor utazzatok Pápára, ahol a fürdő területén a termál rész mellett uszoda és strand is található. Itt leszáguldhattok mind a hat csúszdán, de a vegyes élménymedencében is remekül szórakozhattok.

Igazán szép környezetben található, és érdekes hely a Sümegi vár is, ami a Várhegy tetején található. Ide egy szerpentinút vezet fel, amit megmászva elérhetitek a külső kaputornyot. A várban rengeteg tematikus szoba található, amiket végigjárva megismerkedhettek az elmúlt időkkel. Ha szeretnétek kicsit jobban belelátni a történelembe, és részese lenni annak, részt vehettek történelmi lovagi torna bemutatón, vagy akár egy középkori lakomán is. Emellett gyönyörű panoráma nyílik fentről a környékre.

A környék egyik legérdekesebb helyszíne a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. A gyűjteményben mind az öt kontinens állatvilága képviselteti magát, sőt vannak olyanok is, melyek hazánkban csak itt tekinthetők meg. Összesen 120 faj él a vadasparkban, melynek alapterülete nagyobb, mint 10 hektár, úgyhogy ha ide tervezitek a randit, úgy szervezzétek, hogy biztosan legyen időtök minden lakót meglátogatni.

Ha egy nyári estét tűztetek ki a találkozó időpontjának, érdemes ellátogatni a tapolcai Víziszínpadhoz. A város rendezvényeinek helyszíne ugyanis a tóparton felállított színpad, így nem csak az előadásokat élvezhetitek, de a gyönyörű környezetet is.

Ha attól tartasz, hogy nem tudtok kellően felengedni a rendi elején, szervezz olyan programot, ami kicsit oldja a bennetek lévő feszültséget. Jó hely ehhez a Bakonyi kalandpark. Itt szórakozva ismerhetitek meg egymást, és garantáltan könnyebben nyittok majd egymás felé. Végig mehettek a drótkötélpályán, lovagolhattok, kipróbálhatjátok az íjászatot, lézerharcolhattok, de akár vízipuffancsozhattok is a park területén.

Ennél picit romantikusabb programot keresők bátran választhatják randihelyszínként a Tapolcai Tavasbarlangot. A barlangrendszer egy részét víz borítja, így ezt a részt csónakkal tudjátok körbejárni. A félhomályban csónakázva pedig garantáltan egymásra tudtok majd hangolódni.

Enniy programlehetőség mellett már igazán nem lehet kifogásod a randizásra! Ha azonban még most is vannak kétségeid, olvasd el társkeresőink sikertörténeteit!

AjkaAjka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk