Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Ravazd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Krisztián (19), Budapest, X. Szia! Örülök, hogy megtekinted a profilom! Röviden ha beszélnek kéne magamról azt mondanám, hogy elég kalandos fiatal vagyok. Szeretek mindig új és új dolgokat kipróbálni barátokkal és Ismerősökkel. Mindig is egy barátságos és beszédes vagyok. Akivel bármit meglehet beszélni, akár hajnali órákba is. De ha jobban megszeretnél ismerni nyugodtan írj rám. ig: aszaloskrisztian (kérlek itt küldj egy lájkot privátba, mert nincs premiumom)
  • Ildikó (49), Pécs "Olyan szövetből vagyunk, mint álmaink" Hiszem, hogy lehetséges"igazi" találkozás két ember között, ami független az együtt töltött idő mennyiségétől.
  • Leo (55), Budapest, XVI. Sziasztok! Jókedélyű, bohókás de komoly, sportos de pihengélős is, kitartó és igazi oroszlán... NEM vagyok híve a hosszú levelezgetésnek és a távkapcsnak!!! Egy személyes találkozó sztem mindent eldönt...
  • Etus (25), Kistarcsa Sosem volt, üzeneteknek: etus9626@citromail.hu Sziasztok! És itt a sablonszöveg: Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress fel nyugodtan emailben (nincs prémiumom így nem tudok visszaírni): etus9626@citromail.hu Etus vagyok, jelenleg Msc képzésre járó egyetemi hallgató. Komoly párkapcsolatot keresek. Jelenlegi méreteim a felesleges körök elkerülése végett:160 cm magas vagyok és 92 kg. Igen, nem topmodell alkat. De dolgozunk az ügyön, a 15 kg mínusz nem elég. :D Belső tulajdonságaim közül kiemelném a hűséget, a kitartást és a segítőkészséget. Valamint introvertált alkat vagyok. A barátaim szerint vicces vagyok, de ez inkább a szarkazmusból/cinizmusból ered. Hobbinak tudnám mondani a sorozat/filmnézést, olvasást.
  • Csillag (49), Tápiógyörgye Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék! 3 felnőtt gyermekem van dohányzom szeretek kirándulni!Tartos kapcsolatot szeretnék!

RavazdRavazd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk