Társkereső Ravazd

Legújabb ravazdi férfi társkeresők

Zso, 24 éves
Társkereső Ravazd
154 napja tag
Sziasztok Zsolti vagyok , 24 éves. Kapcsolat keresési szándékkal regisztráltam az oldalra. Szabadidőmben ha tehetem dartsozok vagy focizok. Fontos számomra a család , barátok, kapcsolatok. Laza , humoros , vicces egyéniségnek tartom magam , de tudok komoly is lenni. Szeretem az autókat , vezetni, szerelni, épiteni.
Gyorgy, 55 éves
Társkereső Ravazd
335 napja tag
Gyorgy vagyok, 54 éves. Társam keresem Ravazd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jozsef, 30 éves
Társkereső Ravazd
336 napja tag
Jozsef vagyok, 29 éves. Társam keresem Ravazd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Misi, 31 éves
Társkereső Ravazd
380 napja tag
Szia, Misi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as ravazdi társkereső férfiak

Norbert, 37 éves
Társkereső Ravazd
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú ravazdi társkereső férfiak

Laci, 49 éves
Társkereső Ravazd
Keresek egy fiatalos, átlagos külsejű, kedves hölgyet tartós kapcsolat céljából. Aki magára ismer irjon! Kedves hölgyek! Megkérhetlek benneteket, hogy ha írok nektek, egy választ dobjatok! Nem "kapd be" is megfelel. Csak valamit. Mert úgy látom mintha egyedül lennék ezen az oldalon.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (30), Budapest, XI. A türelem rózsát terem Ha az adatlapom alapján szimpatikusak találsz ismerkedjünk. Én inkább a személyes találkozások híve vagyok, de mostanában online világban élünk. Én nem leszek semminek az elrontója.
  • Tímea (41), Aszód La vie est belle Cipőben 180cm magas vagyok, kérlek légy magasabb! Gyerekeimmel élek Aszódon (13,15). Társat szeretnék aki mellett a legjobb én lehetek , élményeket gyűjthetünk és ő is jól érzi magát mellettem. Empata vagyok, hagyományos értékrenddel. Fontos az intelligencia, a tisztelet, igényesség.Szeretetnyelvem a dícséret és a gondoskodás.alexitímiások, házasok , vulgárisak és nyomulósok KÍMÉLJENEK!!! Ha a külső kiemelten fontos ,nem engem keresel!
  • István (53), Bonyhád Sziasztok! Szeretném ha szeretnének....
  • Zsolt (21), Békéscsaba Szerencsét próbálni vagyok itt! Ha valamit szeretnél megtudni, nyugodtan írj rám! :)
  • Csilla (41), Szécsény Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek,csakis komolyat!

Társkeresés Ravazd-n

RavazdRavazd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk