Társkereső Bőny

Legújabb bőnyi női társkeresők

Niederhoffer, 43 éves
Társkereső Bőny
524 napja tag
12 éve, megözvegyültem,azóta egyedül nevelem gyermekeimet.Nehezzen vettem rá magam,hogy regisztráljak,de sok unszolásra megtettem.

Legújabb bőnyi férfi társkeresők

István, 51 éves
Társkereső Bőny
195 napja tag
István vagyok, 51 éves. Társam keresem Bőny környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János , 55 éves
Társkereső Bőny
372 napja tag
Társat keresek egyedülálló vagyok és szeretnék egy lelki társat. Aki tudna szeretni és én is. Szeretem a szórakozást kirándulni és a jóbulikat természetesen jóbaráti környezetben. Keresem azt a hölgyet akit nagyon boldoggá tudnék tenni. Egyenlöre ennyit ismerjmeg aztán mindent metudol rólam Jani
Lajos, 45 éves
Társkereső Bőny
1247 napja tag
Szia Kedves. Kóstolj meg, Ismerj meg, megszeretsz. Nem vagyok vagány, nem vagyok gazdag, de megvan mindenem ami kell. Csak a párom, a szerelmem nem lelem, valahol elvesztettem?, Találj meg, talán meglelem.
Laci, 50 éves
Társkereső Bőny
4606 napja tag
2008 október végén ért véget,egy tizenhárom éves kapcsolatom.Van két lányom akik most nem velem élnek.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Imre (61), Dunaújváros Sziasztok! Lakásfelújítással foglalkozom. Értek mindenhez. Is. Társ, barát szerető. Film, szinház muzsika. Laza vagyok mint a rigalánc. Imádom az édességet. A fagyinak nem tudok ellenállni, a puncs fagyiba ha belenyalok a mazsolák felnyögnek. Leszünk egymás utolsói?
  • Bogi (29), Írország Sziasztok! Bogi vagyok, 29 éves. Társam keresem, legyen bárhol a világon... :) Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot és írj elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető!
  • Ági (57), Eger Üdvözlöm a Társkeresőket! Egerben élő fiatalos ápolt független Nő-ként keresem Páromat Barátomat! Hétvégi programok Wellness hétvége, csavargás Együtt! Boldog pillanat Együtt!
  • Hilda (57), Budaörs Sziasztok! Egy nyitott, kedves, sportos férfi társaságát keresem akivel kiegészíthetjük, színesíthetjük egymás életét. Szeretek utazgatni, kirándulni, természetben tartózkodni vagy csak egymás társaságában lenni, felfedezni közösen új élményeket, és egymást.
  • István (43), Budapest, XIV. Sziasztok! Én is szeretném végre megtalálni életem párját. Szeretem a jó embereket, szeretem átélni a tánc örömét vagy csak úgy pihenni egy jót.

Társkeresés Bőny-n

BőnyBőny

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk