Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Gyömöre

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (48), Vác Laci vagyok, hosszútávú normális kapcsolatra vágyom
  • Zsolt (49), Balatonakali \"Hagyd a világot szélként át- s átfújni életed lazaszövésű gyolcsán: mint egy száradni kiakasztott ing, lobogj, lebegj, hálásan szélszagusodva, ellenállás nélkül – – hadd örüljön neked majd, ha ki fölvesz\" Fodor Ákos
  • Szilvi (43), Érd Komoly kapcsolatot keresek. Őszinteség bizalom kölcsönösség alap. Sok mindent írhatnék ide de inkább hogyha valakit érdekel vagy kíváncsi rám Szívesen mesélek
  • József (34), Adács Szia! Három kisgyermek édesapja vagyok, nem egy kapcsolatomból születtek ezt tudd mielőtt bármit is teszel. Magamról irhatnèk ide bármit ami vagy igaz vagy nem ismerj meg döntsd el te hogy ki és mi vagyok! Köszönöm hogy elolvastad további szép napot!
  • Kata (53), Paks Szia kedves látogató. Vidám,őszinte ember vagyok. Szeretek sétálni,sportolni. Kezdésnek ennyi.🙂

GyömöreGyömöre

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]