Társkereső Halászi

Legújabb halászi női társkeresők

Erzsók, 51 éves
Társkereső Halászi
21 napja tag
Mit is írhatnék....én vagyok.Nem vagyok előfizető, írj más elérhetőséget.
Regina, 21 éves
Társkereső Halászi
513 napja tag
19 éves vagyok , igazából ha szeretnél megtudni több mindent irj :)
Edit, 52 éves
Társkereső Halászi
1045 napja tag
Edit vagyok, 51 éves, lakhelyem Halászi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anita, 44 éves
Társkereső Halászi
1111 napja tag
Reménykedem hogy itt megtalálom a társam.Őszte becsületes megbízható férfit keresek aki megbecsüli a nőt!

Legújabb halászi férfi társkeresők

Alex, 18 éves
Társkereső Halászi
10 napja tag
Szia, Alex vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tibi, 60 éves
Társkereső Halászi
20 napja tag
Tibi vagyok, 60 éves. Társam keresem Halászi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
György, 68 éves
Társkereső Halászi
21 napja tag
Szeretnék megismerkedni olyan csajokkal akik csak szexet akarnak!
Attila, 30 éves
Társkereső Halászi
64 napja tag
Attila vagyok, 29 éves, lakhelyem . Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as halászi társkereső férfiak

Attila, 37 éves
Társkereső Halászi
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Richard, 31 éves
Társkereső Halászi
Richard vagyok, 29 éves, lakhelyem Halászi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 38 éves
Társkereső Halászi
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adam, 34 éves
Társkereső Halászi
Szia Ádám vagyok!Jó kedvű baratságos szoktam lenni imádom az állatokat persze az embereket is néhányukat😃Mindeggy végülis mit ir ide az ember ez nem befolyásolo tényező mindenki azt hazudik amit akar ugy is😂Szoval 1 szó mint száz sokat kell beszélgetni majd megismeri egymást a két ember ez a lényeg a komunikácio!

Középkorú halászi társkereső férfiak

Imre, 48 éves
Társkereső Halászi
Imre vagyok, 48 éves, lakhelyem Halászi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 40 éves
Társkereső Halászi
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti halászi társkereső férfiak

Károly, 67 éves
Társkereső Halászi
Károly vagyok, 66 éves. Társam keresem Halászi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoli (22), Eger Ismerj meg! Szia, Zoli vagyok,, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Szilvi (37), Kunszentmiklós A "régimódi" udvarlást részesítem előnyben Szeretem, ha egy férfi udvarol nekem. Romantikus vagyok, vágyom arra, hogy igazán nőnek érezhessem magam egy férfi társaságában. Megfontolt és komoly életszemlélet jellemez.
  • Tünde (48), Budapest, IX. Próba szerencse Mindig vidám, mindig őszinte, elképesztően empatikus, nagyon nyitott, kedves és kiváncsi lány lennék (maradjunk csak a jó tulajdonságoknál :) Állitólag megbizható is, bár az idővel sokszor hadilábon állok. (Aki a világot akarja magához ölelni, annak minden idő kevés.) Kiválóan tudom érezni magam egyedül is, de azért kettesben talán jobb lenne! Nagyon jó barát vagyok, emellett a vérem sem langyos, még ha néha mutat némi kék szint is...
  • Maria (75), Kecskemét Sziasztok! Szeretni és szeretve lenni***
  • Gusztáv (45), Sajószentpéter Nincs mottóm. Én egy igazi halak jegyű srác vagyok minden jó és rossz tulajdonsàggal meg áldva. Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. A barátaim egy megbízható segítőkész mélyérzésű embernek tartanak.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni ,sportolni ,nevetni zenét hallgatni élni az életet terveket szövögetni.Szeretem az állatokat a növényeket a hegyeket a tengert mindenhol jól érzem magam.Remélem megtalálom az igazit akivel meg tudom osztani az érzéseimet .A nőt aki boldoggá tud tenni ahogy én őt.

Társkeresés Halászi-n

HalásziHalászi

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk