Társkereső Hegyeshalom

Legújabb hegyeshalomi női társkeresők

Anikó, 47 éves
Társkereső Hegyeshalom
88 napja tag
Anikó vagyok, 47 éves, lakhelyem Hegyeshalom. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 33 éves
Társkereső Hegyeshalom
217 napja tag
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anett, 26 éves
Társkereső Hegyeshalom
319 napja tag
Szia, Anett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bea, 29 éves
Társkereső Hegyeshalom
577 napja tag
Szeretek olvasni, 7 éve szerkesztek egy könyves blogot. A sport is fontos szerepet játszik az életemben, 1 éve kettlebell és TRX órákra járok, már amikor épp nyitva vannak a termek. Hosszú távú kapcsolatot keresek, fontos számomra a tisztelet és a humor. :) Jó lenne most már kimozdulni. :)

Legújabb hegyeshalomi férfi társkeresők

mihály, 49 éves
Társkereső Hegyeshalom
26 napja tag
mihály vagyok, 49 éves. Társam keresem Hegyeshalom környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 41 éves
Társkereső Hegyeshalom
39 napja tag
Péter vagyok, 41 éves. Társam keresem Hegyeshalom környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 32 éves
Társkereső Hegyeshalom
103 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anthony, 30 éves
Társkereső Hegyeshalom
137 napja tag
Állatbarát, sportos, optimista. Komoly kapcsolatot keresek

Diplomás hegyeshalomi társkereső férfiak

Béla, 43 éves
Társkereső Hegyeshalom
Főiskolát végzett
Béla vagyok, 43 éves, lakhelyem Hegyeshalom. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon.
Martin, 26 éves
Társkereső Hegyeshalom
Egyetemet végzett
Egy kedves és okos srác keresi megértő társát. Igazi geek vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.

Keresztény hegyeshalomi társkereső férfiak

István, 51 éves
Társkereső Hegyeshalom
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nem is tudom mit írjak. A félre értés elkerülése érdekében annyit mindenkép szeretnék hogy én egy mozgáskorlátozott férfi vagyok. Aki gondolja nyugodta írhat.

Fiatalabb, 30 év alatti hegyeshalomi társkereső férfiak

Árpi, 29 éves
Társkereső Hegyeshalom
Árpi vagyok, 28 éves. Társam keresem Hegyeshalom környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Martin, 26 éves
Társkereső Hegyeshalom
Társat keresek!
Zoltán, 23 éves
Társkereső Hegyeshalom
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as hegyeshalomi társkereső férfiak

Bence, 38 éves
Társkereső Hegyeshalom
Vidám, közvetlen, barátságos fiatalember vagyok, aki szeretne igaz társra találni. Előfizetésem nincs, ha szimpatikusnak találsz, kérlek add meg elérhetőséged. Köszi
Gyula, 37 éves
Társkereső Hegyeshalom
Gyula vagyok, 36 éves, lakhelyem Hegyeshalom. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú hegyeshalomi társkereső nők

Andi, 41 éves
Társkereső Hegyeshalom
Andi vagyok, 39 éves, lakhelyem Hegyeshalom. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú hegyeshalomi társkereső férfiak

Tamás, 47 éves
Társkereső Hegyeshalom
Tamás vagyok, 47 éves, lakhelyem Hegyeshalom. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Albert, 42 éves
Társkereső Hegyeshalom
Szia, Albert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
  • Kinga (50), Esztergom Sziasztok! Optimista, mosolygós, örökmozgó vagyok. Nem akarok másnak látszani, mint ami vagyok, A jó tulajdonságaim és a hibáim egy csomagba tartoznak.
  • Robert (41), Sződliget Sziasztok! Oszinte sracnak tartom magam! Nem a nagy O keresem..csak azt a szemelyt kivel boldog tudok lenni.
  • Gyula (61), Gödöllő Sziasztok! Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat. Általában vidám, barátságos, családcentrikus, társaságot kedvelő férfi vagyok. Szeretek és tudok is jókat nevetni. Szeretem a jó hangulatú, beszélgetős napokat. Szeretem a természetet, az utazást. Rendszeresen sportolok, sokat dolgozom. Korban hozzám illő párt keresek! Fontos a kölcsönös szimpátia! Ismerjük meg egymást!
  • Csaba (27), Románia Sziasztok! Sziasztok szeretnék meg ismerkedni egy hozzám illő hölgyel aki komoly kapcsolatra vágyik és komolyan gondolja a többit személyesen..

Társkeresés Hegyeshalmon

HegyeshalomHegyeshalom

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk