Társkereső Babarc

Legújabb babarci női társkeresők

Lili, 50 éves
Társkereső Babarc
30 napja tag
Lili vagyok, 50 éves. Társam keresem Babarc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
maria, 66 éves
Társkereső Babarc
250 napja tag
ÖZVEGY VAGYOK ŐSZINTE TÁRSAM KERESEM KORBAN HOZZÁM ILTTLŐ FÉRFI SZEMÉLYÉBEN KALAND ÉS TÁVKAPCSOLAT NEM ÉRDEKEL. CSAK A CSAK SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS DÖNT AZ ÍROTT SZÓVEG NEM SOKAT JELENT
Ágota, 65 éves
Társkereső Babarc
2208 napja tag
Tartós kapcsolatot keresek, egyedül nem jó! Szeretnék még egy kicsit boldog lenni! Az élet eléggé kitolt velem, nagyvárosból kiszöktem egy csodás kis faluba, de visszajárok dolgozni. Nagyon szeretem a kertemet a kutyámat és minden élőlényt,aki betéved hozzám.Szeretem a zenét a utikönyveket és minden kreatív időtöltést. Csillagjegyem oroszlán. Az, hogy a naptár szerint lassan betöltöm a 61 évemet nem jelenti azt, hogy annyinak is érzem magam. Keresek egy humoros / nem a fanyar angol humorra gondolok/ megértő, gondoskodó és gondoskodásra vágyó szeretni tudó, Társat!

Legújabb babarci férfi társkeresők

Robert, 46 éves
Társkereső Babarc
129 napja tag
Robert vagyok, 45 éves. Társam keresem Babarc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Istvan, 63 éves
Társkereső Babarc
205 napja tag
Szia, Istvan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (31), Szekszárd Sziasztok! Attila vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Pár szó rólam: A melóm uncsi, de legalább a délutánjaim szabadok. Ráérek főzőcskézni, filmezgetni és ha az időjárás engedi, a szabadba kimenni. Az élet úgy hozta, hogy autóm nincs, de legalább a plafon nem ázik be. Hűséges és kitartó vagyok; barátaim már 10+ éve tanúsíthatják. Szerintem egy jó partner az ember barátja is egyben. Te milyen vagy?
  • Regina (53), Csobánka I don't do drugs, I am drugs (Salvador Dalí) Hozzám türelem kell, megértés és magabiztosság, mert én is biztos vagyok magamban. Nem állok szóba vírustagadókkal és autokratákkal. Mélyen hiszek a vallásszabadságban és a PC-ben, és abban, hogy mindenki maga dönt arról, neki mi a család. Egyszerre vagyok ragaszkodó és bizalmatlan, bizalmas és kételkedő. Keress meg, ha elég felnőtt vagy mindehhez!
  • Sziszi (27), Miskolc Sziasztok! Hali. Nem párt keresek! :) Egy esetlegesen jó Emberi/Baráti kapcsolatra vevő embert aki akár lány vagy fiú is lehet :) Néha sokkal többet jelent ha valakivel megtudod beszélni a dolgokat mint állandó kapcsolati frusztrációban élni :) Írj ha szeretnél egy Barátot :D
  • Tündi (45), Győr Sziasztok! Társkereső?Mindenképpen.Komolyat?Nem feltétlenül.Szeretném,ha megnevettetnél,az élet maga is lehet túl komoly,nem kell,hogy mi is azok legyünk.Igaz,nem ma születtem,de még mindig hiszem,hogy nem a földön eltöltött évek az egyetlen mérvadó.Szeretek kimozdulni,lehet akármilyen messze vagy közel.Imádom a zenét,tanítom is.Önfejűnek tartanak,de nyitott vagyok és kedves,ha bízunk egymásban.Hangos vagyok,zajos,szenvedélyes,mint a művészek általában,de imádok egy könyvben elmerülni.Sosem késő!Minden a maga idejében történik és úgy,ahogy és akivel kell.
  • Zsolt (46), Barcs Sziasztok! Egy gondolkodó, aktív életet élő ember vagyok. Nem szeretem a szélsőségeket. Akit keresek. A szép leányt keresek, akinek elege van a vírus helyzetből. Szeretne kimozdulni, és végre élni egy kicsit. Kis kirándulás, rengeteg beszélgetés. Akit nem zavar, ha esetleg van kisebb társaság. De jól el van, ha csak kettesben kell eltölteni egy estét.

Társkeresés Babarc-n

BabarcBabarc

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk