Társkereső Miske

Legújabb miskei női társkeresők

Irén, 62 éves
Társkereső Miske
66 napja tag
Egyedül élek!
Ilona, 53 éves
Társkereső Miske
727 napja tag
Ilona vagyok, 51 éves, lakhelyem Miske. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Emma, 22 éves
Társkereső Miske
759 napja tag
Helló kedves látogató :) nincs előfizetésem, nemtudok vissza írni.

Legújabb miskei férfi társkeresők

Sandor, 33 éves
Társkereső Miske
13 napja tag
Szia, Sandor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 32 éves
Társkereső Miske
179 napja tag
Zoltán vagyok, 31 éves, lakhelyem Miske. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbert, 36 éves
Társkereső Miske
206 napja tag
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 72 éves
Társkereső Miske
524 napja tag
70 éves, kétméteres, egyedül álló (fekvő) pasi vagyok. Egy nagy házban élek, egy nagy kutyával, négy macskával, négy tyúkkal és egy vérmes kakassal. Aktív koromban mérnök voltam, most már csak fizikai munkásként élek, vízvezetéket, villanyszerelést, mezőgazdasági munkát csinálok. Jó lenne, ha valaki segitene és lenne mellettem, mert már elfelejtem a hangos beszédet.

Diplomás miskei társkereső férfiak

Sanyi, 72 éves
Társkereső Miske
Főiskolai diplomás (gépgyártástechnológia)
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú miskei társkereső férfiak

Tibor, 48 éves
Társkereső Miske
Tibor vagyok, 46 éves. Társam keresem Miske környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti miskei társkereső férfiak

Malik, 63 éves
Társkereső Miske
Egy megbízhazó őszinte kapcsolatott szeretnék kialakítani.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".

Társkeresés Miske-n

MiskeMiske

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk