Társkereső Hort

Legújabb horti női társkeresők

Jolán, 67 éves
Társkereső Hort
165 napja tag
Szia, Jolán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabica, 45 éves
Társkereső Hort
166 napja tag
Gabica vagyok, 45 éves. Társam keresem Hort környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mária, 67 éves
Társkereső Hort
229 napja tag
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Hajnalka, 51 éves
Társkereső Hort
412 napja tag
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb horti férfi társkeresők

László, 50 éves
Társkereső Hort
31 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek. Ketten minden könnyeben megy!
Attila, 51 éves
Társkereső Hort
75 napja tag
Attila vagyok, 51 éves, lakhelyem Hort. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 32 éves
Társkereső Hort
301 napja tag
Gábor vagyok, 31 éves. Társam keresem Hort környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Milán, 30 éves
Társkereső Hort
325 napja tag
Milán vagyok, 29 éves, lakhelyem Hort. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás horti társkereső férfiak

Bence, 26 éves
Társkereső Hort
Egyetemet végzett
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény horti társkereső férfiak

Jozsef, 71 éves
Társkereső Hort
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok Hölgyeim!Tartós és egy életre szóló szoros kapcsolatra vágyom.Egy olyan Asszonyt aki szereti ha kényeztetik,csókolgatlák,simogatják és hozzá bújnak.Cserébe mindenbe segítem a napi problémák és bajok megoldásában és átélésében támogatom mindenbe.Csak nyugalomra és megértésre,szeretetre vágyom,mert sajnos az életemből hiányzott egy igazi Asszony aki megadta volna ezt,és elfogadta volna egy ennyi idős ember hatalmas vágyainak a teljesítését.Csók JÓZSI.
Péter, 40 éves
Társkereső Hort
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Kedves Hölgyeim! Talán az utolsó vagyok fèrfitársaim közül aki mèg emlèkszik arra,mi az,hogy udvarlás,tisztelet,szeretet,bizalom ès hüsèg...Ha Te is hasolókat keresel,hát találjuk meg egymást mielöbb!:)

Fiatalabb, 30 év alatti horti társkereső nők

Andrea, 23 éves
Társkereső Hort
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as horti társkereső férfiak

Ferenc, 35 éves
Társkereső Hort
Ferenc vagyok, 34 éves, lakhelyem Hort. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 34 éves
Társkereső Hort
Szia, Zoltán vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú horti társkereső férfiak

Tibi, 42 éves
Társkereső Hort
Önarckép Hogy ki vagyok? Kit szeretnél? Tudom, régóta kerestél... Mit szeretnél? Mosolyogjak? Leszel tükre mosolyomnak? Mit szeretnél? Legyek bátor? Ha kérem, megóvsz a világtól? Mit szeretnél? Legyek szerény? Átjár téged is az erény? Mit szeretnél? Legyek kedves? Legyek aggódó, figyelmes? Talán édes és önzetlen? Legyek bunkó vagy kegyetlen? ... Tükör vagyok. Lelked mása. Rám pillantasz, s szemed látja... Szemed látja önarcképed, Nem kell sok idő... megérted. Mosolyogj rám, légy türelmes, Megtérül majd a figyelmed, Törött rózsa... gyógyíts, ápolj, Szépségem majd érted lángol. Pajzsként föléd emelkedek, Igaz, hű barátod leszek. De ha eltaposnál durván, Töviseim beléd szúrnám. Kínjaim majd neked fájnak, ...szívszakadva bántanálak. Ne félj tőlem, nyújtsd a kezed, Ne engedj el, maradj velem. Inkább súgd meg, mit szeretnél, Hisz oly régóta kerestél...

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (42), Kunhegyes Sziasztok! Mások szerint is igényes, humoros, megbízható vagyok. Hasonló paraméterekkel megáldott Életem Párját keresem! :)
  • Gyula (61), Gödöllő Sziasztok! Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat. Általában vidám, barátságos, családcentrikus, társaságot kedvelő férfi vagyok. Szeretek és tudok is jókat nevetni. Szeretem a jó hangulatú, beszélgetős napokat. Szeretem a természetet, az utazást. Rendszeresen sportolok, sokat dolgozom. Korban hozzám illő párt keresek! Fontos a kölcsönös szimpátia! Ismerjük meg egymást!
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/

Társkeresés Horton

HortHort

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk