Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Nagytarcsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás nagytarcsai társkereső nők

Anna (48)
Társkereső Nagytarcsa
Egyetemet végzett
Aktív életet élő Nő vagyok, amely életnek egyformán része a vidámság és a komolyság, mikor mit kíván az élet. A fotóim frissek. Van egy 1 éves igen mozgékony kutyusom. Szabadidőmben utazás, kirándulások, bowling, biliárd, kártyajátékok, színház, koncertek, olvasás, főzés, filmek, baráti beszélgetések, ahogy jön sorba. Most épp 2 nyári utamhoz is keresek útitársat.
Gabriella (56)
Társkereső Nagytarcsa
Főiskolai diplomás (tanitóképző)
Szia, Gabriella vagyok. 2019-ben özvegy lettem sajnos. Három gyerekem van, akik nagyok és külön élnek. Mostani társam egy három éves berni pásztor kinti-benti kutyus. Olyanok jelentkezését várom akik ezt el tudják fogadni. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, kerékpározni, kirándulni, társasjátékozni és főzni. Vidám, jókedvűnek tartom magam. Szeretem a társaságot körülöttem.
Éva (69)
Társkereső Nagytarcsa
Főiskolai diplomás (közlekedés, külkereskedelem)
Aktív koromban felsővezetőként dolgoztam, de ma már csak egy nyugdíjas nagyi vagyok a sok közül, aki még NŐBŐL van. Az év elején költöztem el a fővárosból, mert elegem lett a nyüzsgésből. Nagyon szeretném, ha szeretnének és én is tudnék még valakit szeretni. Nem a herceget várom a paripáján, hanem egy kedves macit, akivel egymás kezét fogva tudnánk még ÉLNI. Együtt ébredni ... és elaludni. Élvezni azt a biztonságot és melegséget, amit csak a szeretet adhat. Keresem a társam, akivel közösen, tartalmasan és vidáman ÉLHETÜNK Tudok a társad, támaszod lenni, meghallgatni, segíteni, de nagyon szeretem a jó társaságot, csavargást, beszélgetéseket, főzőcskézéseket, színházat, zenét,.... Rá tudok csodálkozni a természet szépségére, az emberek bölcsességére, de nem tudom elviselni a butaságot, irigykedést, hazugságot és a gyűlölködést. Ellenben imádok jókat nevetni és élvezni a jó humort. Ha ezzel a pár sorral sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, kérlek, jelentkezz!A fényképeket tavasszal cseréltem frissre.... Nem értem, hogy komolynak mondott emberek, akik komoly kapcsolatot keresnek, hogy gondolják azt, hogy a levélírás alapjait is mellőzik: semmi megszólítás, flegma hangvétel és egy normális aláírás egy "üdvözlettel" szócska után már nehezükre esik. Egyes férfi társkeresőknek akkora az egója, hogy úgy írnak, mintha a kutyájukkal beszélnének. Hol van az egymás iránt érzett tisztelet? Ha már az első levélben sem képesek ezt megadni a megismerni kívánt partnernek, akkor mit lehet várni tőlük? Csodálkoznak ha visszautasítják őket.......

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolt (22), Hernád Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Szilvi (44), Szekszárd Szia, Szilvi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Balázs (23), Nagy Britannia Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Meli (35), Felsőnyék Üdvözlök mindenkit! Röviden annyit írok magamról, hogy komolyabb ismerkedés szempontjából regisztráltam. Amennyiben lehet férfiak kíméljenek. Csak női megkeresésekre reagálok. Ezt előre is köszönöm.
  • Zoltán (63), Kunfehértó Zoltán vagyok, 63 éves. Társam keresem Kunfehértó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

NagytarcsaNagytarcsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk